Bití dítěte (6 let) otčímem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13119
3.1.14 18:07

Samozřejmě vás ani její rodinu neznám, ale moje děti by byly v určitém věku schopné taky tvrdit, že je bijeme. Ono je bít a bít. To, že jsou někdo strašně drzé, nebo odmlouvají, nebo na nás ječely a házely hračky, tak jsem přiskočila a dostali přes zadek a rozhodně to nebylopravidelně - myslíš, že to je na sociálku? Btw. moje dítě si z plavečáku doneslo bradavice a po tom, co jsem si o tom dost přečetla bych svému dítěti neudělala to, abych ho hnala na vypalování. Co můžu, léčím doma a přírodně, k doktorům zbytečně nelítám. Na bradavice se toho dá v lékárně koupit docela dost a krásně se to vystříhá nůžkama. Moc bych to být tebou nehrotila. Ono si vem, její matka ji má doma nonstop, vy velice svátečně. Takže nemáte starosti, nemáte povinnosti nemáte nemoci, nemáte její zlobení, její držkování, její úkoly, kroužky… Takže to může být dost ošemetné tvrdit, že je doma bitá a že to je na sociálku, případně na svěření do péče.

Příspěvek upraven 03.01.14 v 18:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
3.1.14 18:07
@Šája píše:
To je sice hezká teorie, ale praxe poněkud pokulhává. Ono jednak děti mají bujnou fantazii a jednak umí dost dobře využívat situací.
Neříkám, že to nemůže být pravda, ale byla bych se soudama velmi, velmi opatrná.
K tvému výrazu řezání bradavic nůžkama se vyjadřovat raději nebudu.
:pankac: :pankac: :pankac: Asi tak!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
3.1.14 18:08
@Lipina píše:
No prave. Tohle se proste nesmi, jakmile se naivni dite sveri, otec zvednw trlefon a zavola to agresorovi. Pak posle holku domu, co ji tam asi ceka…

hned agresorovi? 8o Jako plácnutí po zadku neznačí agresivitu

• Citovat
  • Upravit
102677
3.1.14 18:08
@sophinka1 píše:

mlčíš? nebo pošlu sociálku já na tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
3.1.14 18:09
@Šája píše:
To je sice hezká teorie, ale praxe poněkud pokulhává. Ono jednak děti mají bujnou fantazii a jednak umí dost dobře využívat situací.
Neříkám, že to nemůže být pravda, ale byla bych se soudama velmi, velmi opatrná.
K tvému výrazu řezání bradavic nůžkama se vyjadřovat raději nebudu.

Jenze to, ze dite lze nesmis predpokladat, to je ten figl. Prvotne verit diteti. To je prvni pomoc. Jako kdyz delas masaz srdce, kdyz se zastavi, nebo dychani z ust so ust, kdyz nedycha. Jakmile dite zacne mluvit, prvni pomoc je mu VERIT a v klidu si ujasnit, co uselas. Urcite ne zvednout teledon a bla bla bla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
3.1.14 18:09
@Šája píše:
mlčíš? nebo pošlu sociálku já na tebe :mrgreen:

volej, jsem agresor :zed:

• Citovat
  • Upravit
425
3.1.14 18:10
@sophinka1 píše:

Promin, nechtelo se mi delat uvozovky, cekala jsem ze ro nekdo nepochopi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
@Lipina píše:
Jenze to, ze dite lze nesmis predpokladat, to je ten figl. Prvotne verit diteti. To je prvni pomoc. Jako kdyz delas masaz srdce, kdyz se zastavi, nebo dychani z ust so ust, kdyz nedycha. Jakmile dite zacne mluvit, prvni pomoc je mu VERIT a v klidu si ujasnit, co uselas. Urcite ne zvednout teledon a bla bla bla…

nezlob se, mám jiný názor. Ony totiž děti lžou, tak to prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
@sophinka1 píše:
volej, jsem agresor :zed:

vítej do klubu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@Lipina píše:
Jenze to, ze dite lze nesmis predpokladat, to je ten figl. Prvotne verit diteti. To je prvni pomoc. Jako kdyz delas masaz srdce, kdyz se zastavi, nebo dychani z ust so ust, kdyz nedycha. Jakmile dite zacne mluvit, prvni pomoc je mu VERIT a v klidu si ujasnit, co uselas. Urcite ne zvednout teledon a bla bla bla…

opakuji :lol: dcera přišla, že lampu nerozbila ona, ale duch. Co s tím :think: Když mám za každých okolností věřit dítěti asi bych měla zavolat vymítače

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
3.1.14 18:12
@Šája píše:
vítej do klubu :lol:

ha :mrgreen: tak já na tebe taky zavolám :mrgreen: mehli bysme udělat velký sraz agresorů a pozvat sociálku tam, aby to bylo jednodušší :think:

• Citovat
  • Upravit
102677
3.1.14 18:12
@sophinka1 píše:
ha :mrgreen: tak já na tebe taky zavolám :mrgreen: mehli bysme udělat velký sraz agresorů a pozvat sociálku tam, aby to bylo jednodušší :think:

dobrej nápad. ušetříme jim práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
3.1.14 18:14

Jinak já taky synovi věřila, do doby, než jsem zjistila, že umí lhát, jako když tiskne. Dneska už jsem opatrnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
@Šája píše:
nezlob se, mám jiný názor. On to prostě je.

Ja se neulobim, to je v poradku. Pisu to pro zamysleni. Tohle je pomucka, kterou kazdy nezna. Casto nevinne obeti konci ve sparech agresora, pote co mu dospely, kteremu se sverilo proste neveril. To je strasnej pruser a broji se proti tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@Šája píše:
Jinak já taky synovi věřila, do doby, než jsem zjistila, že umí lhát, jako když tiskne. Dneska už jsem opatrnější :lol:
:lol: tak tak :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí