Bití dítěte (6 let) otčímem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
680
3.1.14 18:14
@Kaczenka píše:
Já bych se jako rodič pro dobro dítěte nikdy takto šestileté neptala, jestli chce bydlet s váma. Dostáváte ji tak v daný moment do „úzkých“…

pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
3.1.14 18:15
@sophinka1 píše:
a máš to :mrgreen: volám na tebe sociálku :pankac:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
425
3.1.14 18:16
@sophinka1 píše:
opakuji :lol: dcera přišla, že lampu nerozbila ona, ale duch. Co s tím :think: Když mám za každých okolností věřit dítěti asi bych měla zavolat vymítače

Kdyz jde o h.vno, tak se s tebou klidne zasmeju, kdyz jde o znasilneni, nebo biti, tam uz prichazi zasasa. VERIT diteti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
@Lipina píše:
Ja se neulobim, to je v poradku. Pisu to pro zamysleni. Tohle je pomucka, kterou kazdy nezna. Casto nevinne obeti konci ve sparech agresora, pote co mu dospely, kteremu se sverilo proste neveril. To je strasnej pruser a broji se proti tomu.

já ti jen z vlastních bohatých zkušeností říkám, že děti prostě lžou. Já neříkám nad tím mávnout rukou a smést to hned ze stolu, ale důkladně si to ověřit a zjistit fakta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
@kitty123 píše:
pravda

Ano holcicka se muze citit vinna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
3.1.14 18:18
@Lipina píše:
Kdyz jde o h.vno, tak se s tebou klidne zasmeju, kdyz jde o znasilneni, nebo biti, tam uz prichazi zasasa. VERIT diteti.

A když si dítě to bití prostě vymyslí nebo přikrášlí k obrazu svému? Chceš říct, že je to vyloučené? že se mu má bezmezně věřit a poškodit tím třeba někoho? Ne, je třeba si to ověřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
@Šája píše:
já ti jen z vlastních bohatých zkušeností říkám, že děti prostě lžou. Já neříkám nad tím mávnout rukou a smést to hned ze stolu, ale důkladně si to ověřit a zjistit fakta.

Me zo rikat nemusis, cekam treti dite. Ja ti rikam urcitou strategii, ktera je pri vychove a komunikaci s detmi strasne dulezita. Nepresvedcuj me o opaku, nevis co mluvis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@Lipina píše:

my děti občas bijeme a co jako. nejsem agresor, je to naše výchova ;) A vzhledem k tomu, že matka dítěte má nového manžela a výchova je na ní a na novém partnerovi, nevidím důvod, proč by neměl vychovávat dítě. Daleko horší mi přijde to, že vlastní otec dítě vydírá otázkami typu chtěla bys být se mnou nebo s mámou.

• Citovat
  • Upravit
102677
3.1.14 18:19
@Lipina píše:
Me zo rikat nemusis, cekam treti dite. Ja ti rikam urcitou strategii, ktera je pri vychove a komunikaci s detmi strasne dulezita. Nepresvedcuj me o opaku, nevis co mluvis.

No promiň, ale vím moc dobře, co mluvím. Jsem dospělá svéprávná osoba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
@Šája píše:
A když si dítě to bití prostě vymyslí nebo přikrášlí k obrazu svému? Chceš říct, že je to vyloučené? že se mu má bezmezně věřit a poškodit tím třeba někoho? Ne, je třeba si to ověřit.

Zkus tohle uplne odsunout. Zkus proste prvotne verit. V zom to cely je. Nic jinyho. Jen to prijmout,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631

Tak určitě se trzení dítěte nesmí zpochybňovat před samotným dítětem, ale situaci ověřit, řešit s mámou nebo psychologem, který pozná, jestli dítě mluví pravdu a jak moc je ta pravda nezkreslená. Pracovat už předem s tím, že to není pravda asi taky není úplně OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
3.1.14 18:20
@Šája píše:
No promiň, ale vím moc dobře, co mluvím. Jsem dospělá svéprávná osoba ;)

Ja te respektuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1

@Šája nevíš co povídáš :lol: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
102677
@Lipina píše:

Mimochodem z vlastní zkušenosti ti říkám, že jsem synovi při průseru ve škole věřila, plně se ho zastala, abych byla v zápětí tvrdě vrácena na zem, když jsem zjistila, že prostě kecá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
3.1.14 18:21
@Kaczenka píše:
Tak určitě se trzení dítěte nesmí zpochybňovat před samotným dítětem, ale situaci ověřit, řešit s mámou nebo psychologem, který pozná, jestli dítě mluví pravdu a jak moc je ta pravda nezkreslená. Pracovat už předem s tím, že to není pravda asi taky není úplně OK.

Presnw tak. Situace se zjistuje s ohledem na vsechny strany, nenapadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí