Bití dítěte (6 let) otčímem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102677
3.1.14 19:00
@sophinka1 píše:
vidličky a nože :mrgreen:

jsem chtěla původně reagovat podobně, ale nechtěla jsem být sprostá a na tuhle slušnou variantu jsem si nevzpomněla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680

Teeda, koukam ze se tu do diskuze pridal i Macura :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
@FloraBolger píše:
@sophinka1, @Šája Holky nechcte chudinku @Lipina být. Kdo ví, jestli kdy chodila na nějaký diskuzní server, takže možná (nebo aspoň mně to tak přijde) naprosto nechápe smysl „citací“… :zed: :roll:
Edit: PS: Neberte to, prosím, jako pronásledování :oops: :mrgreen:Příspěvek upraven 03.01.14 v 18:58

no to teda beru, nejsi nemocná? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
3.1.14 19:01
@Lipina píše:
Moje segra jesnou jwla k babiccw na prazdniny a tam nazorne ukazovala, jak tata mlati maminku. Takhle a takhle a mlatila se pres tvar. Realita byla takova, ze otec na mamu nikdy nevztahl ruku. No babixka segre verila, udelala dobre. Kdyz pak sly s mamou kourit, tajne, jak to tak obcas delaly, v mame se krve nedorezali. I takovy veci se stavaj. Takze zaklasatelko, nebrat na lehkou vahu, verit a vybudovat v holce duveru, ze muze rict vsechno. Uvisite co se z toho vyloupne.

a pointa? :think:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1

@FloraBolger tak vidíš jenom jedna je tady letadlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
@Šája píše:
jsem chtěla původně reagovat podobně, ale nechtěla jsem být sprostá a na tuhle slušnou variantu jsem si nevzpomněla :lol:

myslíš že se houno klouže? :lol:

• Citovat
  • Upravit
102677
3.1.14 19:02

@FloraBolger vidíš, pro dobrotu na žebrotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@K-Black píše:
a pointa? :think:

pozor, teď jsi udělala zásadní životní chybu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
FloraBolger
@Lipina píše:
Jakou chudinku? Pravidla diskuzniho fora si troufam tvrdit chapu velmi dobre. Myslim, ze jsou tu jini adepti, kdo by mel pravidla procist :)

Hele já se tě zastala!!! :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
7631
@terinka4444 píše:
asi jí budu muset ukázat, co je zbití :mrgreen: ty alkoholiku jeden :mrgreen:

Jsem alkoholik a zlá máma. Ta hodná dětem všechno dovolí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
@sophinka1 píše:
obtěžuješ ty mě 8o dej už mi pokoj a nepronásleduj mě. To jsem psala šáje a ty do mě furt reješ :roll:

Proste mi peestan psat ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
3.1.14 19:03
@kitty123 píše:
Teeda, koukam ze se tu do diskuze pridal i Macura :-D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
3.1.14 19:04

Bojím se jí napsat že jí nepíšu, můžete to někdo udělat za mě? :lol:

• Citovat
  • Upravit
102677
@sophinka1 píše:
myslíš že se houno klouže? :lol:

jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22011
@Lipina píše:
Tak to je individualni ne? :) ale ty jsi mi psala ze mam dost, ze jo? Nechces se dohadovat ze ne? Pokud se xhces normalne bavit, tak muzem.

S Tebou je „normální debata“ dost těžká - v téhle diskusi jsi ze sebe udělala totální mimoňku. Ne tím, že dětem se má věřit - ale tou trapnou šaškárnou kolem. Buď máš nějaký názor - a pak si ho dokážeš kultivovaně, smysluplně obhájit, aniž by ses přitom musela chovat jak nadrogovaný schizofrenik - nebo ten názor nemáš a jenom házíš do větru planá klišé. Zatím si nejsem jistá, co si z toho vybrat.

Stoprocentní, slepá víra v každé tvrzení dítěte je cesta do pekel. Všechno, co dítě řekne, je potřeba nejprve ověřit - samozřejmě ne tak, že bych to před ním zpochybnila. Vždycky tak, aby o tom nevědělo a nepocítilo nějaké důsledky - ale ověřit vždycky. Protože nejhorší služba, kterou můžu dítěti prokázat, jsou neuvážené, nepromyšlené akce, založené jenom na tom „ona mi řekla, že ji bijí, takže jim to dám sežrat, pošlu na ně sociálku nebo já nevím co, ale rozhodně to budu razantně řešit, protože holčičce bezvýhradně věřím - ona to řekla, takže to tak je.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí