Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lipina píše:
Zkus tohle uplne odsunout. Zkus proste prvotne verit. V zom to cely je. Nic jinyho. Jen to prijmout,
Nevím teda.
Když vím, že díte lže, ono mi tvrdí, že NEEE, tak mu přece nemůžu potvrdit, že mu věřím. Bude mi tím pádem lhát i příště. Nechci mít ze svého dítěte notorického lháře. Musí taky vědět, že přestřelilo a lhaním cesta nikam nevede.
@Šája píše:
mě už fakt nezbývá než se smát
Jsi nemocna, nebo proc mi porad pises, admine dej si praci a zkopiruj nam sem " komunikaci " s zouhle pani v cervenym.
@Lipina píše:
Jsi nemocna, nebo proc mi porad pises, admine dej si praci a zkopiruj nam sem " komunikaci " s zouhle pani v cervenym.
no někdo tu nemocný nejspíš je, ale já to nebudu ![]()
@Šája no ty fole, už ani nechci uživatelku zmínit, ale nečekala jsem, že se tady budu válet smíchy ![]()
@Lipina píše:
A zase.
pronásleduješ mě? tohle přece vůbec nebyla moje reakce na tebe, ale na sophinku
@sophinka1 píše:
@Lipina prosím tě už mě nepronásledujvůbec tě neznám
Coze?
@sophinka1 píše:
@Šája no ty fole, už ani nechci uživatelku zmínit, ale nečekala jsem, že se tady budu válet smíchy
taktéž se tu svíjím v křečích ![]()
@Šája píše:
pronásleduješ mě? tohle přece vůbec nebyla moje reakce na tebe, ale na sophinku
Coze?
@Lipina už zase?
skoro se bojím, pořád mě pronásleduješ
nech už mě prosím
@marcela74 píše:
Nevím teda.
Když vím, že díte lže, ono mi tvrdí, že NEEE, tak mu přece nemůžu potvrdit, že mu věřím. Bude mi tím pádem lhát i příště. Nechci mít ze svého dítěte notorického lháře. Musí taky vědět, že přestřelilo a lhaním cesta nikam nevede.
To tu nikdo nepsal… Dítěti věřit do doby, než si budu 100% jista, že lže… Můžu mít nějaké tušení, ale nemůžu zpochybňovat jeho tvrzení dřív, než si budu jistá.
Moje dítě, co nikdy nelže, přišlo za babičkou a brečela, že jsem jí zbila. Babička na mě naběhla, že malá není k uklidnění, za co jsem jí zbila. Tím jak tam u babičky dostala slovo pochopení a vyděšení, že ji matka bije, tak se rozplakala a rozpoutala divadlo, že by mi ji sociálka sebrala. Ve skutečnosti dostala plácnuto přes ruku, šťourala se v nose, třikrát během pěti minut jsem jí řekla, ať to nedělá, nebo alespoň tak, ať ji nikdo nevidí, pak jsem jí plácla přes pazuchu rovná se děsně zbila. A večer ještě o zbití vyprávěla tatínkovi. Jak jí nebijeme, tak to vzala jako děsný zbití.