Bití dítěte (6 let) otčímem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
3.1.14 19:18
@kitty123 píše:
ja tomu nerozumim.. a mlatil ji tedy otec nebo ne? vypada to ze ne, ale jak tedy za kazdou cenu verit diteti? :think:

To nevadi, lip uz to nevysvetlim to mas jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
3.1.14 19:18
@kitty123 píše:
ja tomu nerozumim.. a mlatil ji tedy otec nebo ne? vypada to ze ne, ale jak tedy za kazdou cenu verit diteti? :think:

Právě, vypadá to, že ne. Ale kdo to ví na 100%? Nikdo. Nikdo tu nepíše o bezhlavém věření, spíš o tom, nezpochybnit tvrzení dítěte, dokud se nedozvíme pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
3.1.14 19:19

@K-Black skoro to vypadá, že ji pronásleduješ (jako zmínit ji několikrát za sebou, to už si koleduješ)

• Citovat
  • Upravit
425
3.1.14 19:20
@K-Black píše:
aha, už to docela chápu, stačilo si to přečíst třikrát

Ja vim ze pisu hrozne, ten tablet je debil, zlatej telefon, ale je rozbitej, malej mi s nim trisknul. Snazim se byt strucna a pisu blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631

Pronásledující příspěvky už mě nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@sophinka1 píše:
@K-Black skoro to vypadá, že ji pronásleduješ (jako zmínit ji několikrát za sebou, to už si koleduješ)

aha :oops: jsem nevěděla že se to nesmí, je to VIPka nebo co?

• Citovat
  • Upravit
425
3.1.14 19:22
@sophinka1 píše:

Prosim te uz toho nech tebw zo bavi vid… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@K-Black píše:
aha :oops: jsem nevěděla že se to nesmí, je to VIPka nebo co?

ty jako nečteš nebo co??? 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
425
@Kaczenka píše:
Právě, vypadá to, že ne. Ale kdo to ví na 100%? Nikdo. Nikdo tu nepíše o bezhlavém věření, spíš o tom, nezpochybnit tvrzení dítěte, dokud se nedozvíme pravdu.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:

edit dekuji ze jsi pochopila mou indianskou rec.

Příspěvek upraven 03.01.14 v 19:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
3.1.14 19:23
@sophinka1 píše:
ty jako nečteš nebo co??? 8o :lol:

dočítám, sem tu nebyla :roll:

• Citovat
  • Upravit
425
3.1.14 19:25
@dendule4 píše:
Já v něčem trochu souhlasím @Lipina …asi bych nad tím úplně rukou nemávala, ale dítěti dala najevo, že jí věříte, ale každopádně si to ověřte!! Je to dost choulostivá situace, byla bych nanejvýš opatrná

Tak. A samozrejme ze kdyz dite hlasi ze ho znasilnil ucitel telocviku, nepobezim do sborovny, ale diteti veeim a potichu zjistuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
3.1.14 19:26
@Kaczenka píše:

Ale přece nikdo neřekl, že se má okamžitě zpochybnit tvrzení dítěte, i já jsem psala v tom smyslu, že ne nad tím mávnout rukou, ale být opatrní s unáhlenými soudy a zjistit si poctivě fakta a pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
3.1.14 19:27
@kitty123 píše:
Teeda, koukam ze se tu do diskuze pridal i Macura :-D

Presne ten pocit jsem mela pred chvilkou taky:-) jenze tohle uz je zena cekajici treti dite-ta ma pravdu ve vsem. Cetla jsem asi 4 jeji diskuze a vzdy jen sedim s otevrenou pusou a ctu ta zivotni moudra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
3.1.14 19:30
@Romanetka píše:
Presne ten pocit jsem mela pred chvilkou taky:-) jenze tohle uz je zena cekajici treti dite-ta ma pravdu ve vsem. Cetla jsem asi 4 jeji diskuze a vzdy jen sedim s otevrenou pusou a ctu ta zivotni moudra…

Ty kraso tak to je zly. Fakt sorry ze ziju uz. No asi jsem tu nezvana, neoblibena, tak se loucim, tohle je nad moje sily. Tak si uz nepokecam no… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
3.1.14 19:33
@Romanetka píše:

je troufale se zeptat o jake diskuze slo? rada bych pochytala nejake moudre rady. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí