Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@davidek12 píše:
@K-Black to ji rekla matka, ze ma pred tatou o nem mluvit jmenem, ne manzel
to já nevím, a je jedno kdo ji to řekl, jen si myslím že je na takové taktizování malá
nebyla by možnost sejít se vy dva páry někde na neutrální půdě a promluvit si? ono po tom telefonu to moc dobře nejde, nevidíte navzájem emoce, z očí do očí by to bylo lepší.
Tak původně jsem se chtěla koukat na Smrt jí sluší, ale tohle je větší komedie
![]()
Zakladatelko: sorry za OT ![]()
@Kirbisek muzu se zeptat co ti na tom prijde jako komedie? jen to nechapu a nechci se nejak dotknout nebo tak ![]()
@K-Black zitra ji zrovna vezeme zpatky domu, tak snad bude prilezitost tam, ja se jim do toho nejak motat nechci, je to jejich dite…ja reknu akorat svuj nazor, jak si co udelaji nebo vyresi, je jen jejich vec
@davidek12 píše:
@Kirbisek muzu se zeptat co ti na tom prijde jako komedie? jen to nechapu a nechci se nejak dotknout nebo tak
to ona nemyslím tvoji diskuzi, spíš uživatelku @Lipina ![]()
@davidek12 píše:
@K-Black zitra ji zrovna vezeme zpatky domu, tak snad bude prilezitost tam, ja se jim do toho nejak motat nechci, je to jejich dite…ja reknu akorat svuj nazor, jak si co udelaji nebo vyresi, je jen jejich vec
jasný, hlavně se musí domluvit oni, ale i ty a partner maminky do toho máte co mluvit, jde o malou holčičku.
@K-Black píše:
jasný, hlavně se musí domluvit oni, ale i ty a partner maminky do toho máte co mluvit, jde o malou holčičku.
Aha, tak to jsem nejak mimo, ja jsem necetla dukladne uplne vsechny prispevky
…zitra se uvidi no, jestli bude vubec ochotna se o necem bavit, ale diky za nazory ![]()
@davidek12 píše:
Aha, tak to jsem nejak mimo, ja jsem necetla dukladne uplne vsechny prispevky…zitra se uvidi no, jestli bude vubec ochotna se o necem bavit, ale diky za nazory
uvidíš, hlavně zpracuj chlapa, oni mají kolikrát moc horkou hlavu, a nakonec se ukáže že zbytečně a těžko se ta zkáza potom napravuje ![]()
@davidek12 píše:
@Kirbisek muzu se zeptat co ti na tom prijde jako komedie? jen to nechapu a nechci se nejak dotknout nebo tak
jak už vysvětlila @K-Black, myslela jsem komentáře uživatelky Lipina (proto omluva za OT, páč se můj příspěvek netýkal tématu diskuze)
@K-Black píše:
@Kirbisek @Verunecka289 vy neumíte zmínit? zavináč a nick
Ale umím ale nehodlám se s ní zase dohadovat, včera stačilo
tebe to snad baví číst ty její žgryndy ![]()
@Verunecka289 píše:
Ale umím ale nehodlám se s ní zase dohadovat, včera stačilotebe to snad baví číst ty její žgryndy
jo docela mě to baví ![]()
Sakra ja si budu muset asi projit diskuze, kde prispiva ta lipina, vypada, ze to bude docela zazivne ![]()
Neumíte označit @lipina hej??pojď diskutovat
Příspěvek upraven 03.01.14 v 21:25
@Kobliha51
ale v tuto chvílí je to nepodstatné, důležité je, že dcera je spokojená, s manželem se mají rádi
ale popravdě se trochu bojím puberty, mno uvidíme
Ano, to je pravda