Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kaczenka píše:
Já se nemůžu zbavit pocitu, že ji prostě zbytečně provokujete a nejen v této diskusi. Tady podle mě nenapsala nic tak šíleného, aby se o ní vedlo několik desítek stránek.
souhlasím
holt dámy opět potřebují někoho, koho můžou urážet a ponižovat..kolik Vám je, že se chováte jak pubertačky?
Sakra tak napiste nekdo proc ji tak moc nemate rady??? me by to fakt zajimalo a nikdo mi neodpoviiiiiiiiiiii
@davidek12 píše:
Sakra tak napiste nekdo proc ji tak moc nemate rady??? me by to fakt zajimalo a nikdo mi neodpoviiiiiiiiiiii
já ji tady potkala poprvé
tak se začti tak od druhé strany jak reaguje co píše ![]()
@davidek12 píše:
@sophinka1 ok, tak ja si jdu pocist tedadiky
JJ, to totiž ani vlastně vysvětlit nejde. Taky jsem na ni narazila poprvé a musím říct, že takový (decentně řečeno) zvláštní reakce/odpovědi jsem tu na e-mimi snad ještě nečetla…
Já jsem na ní taky narazila poprvé a rozhodně jsem neměla v úmyslu jí nějak urážet a ponižovat, překvapilo mě, jak začala reagovat na mě ![]()
Upřímně jsem nejdřív čuměla jako puk a pak jsem se mohla smíchy potrhat, to přiznávám
@Šája píše:
Upřímně jsem nejdřív čuměla jako puk a pak jsem se mohla smíchy potrhat, to přiznávám
Já čuměla jak puk až do doby, než jsem od ní dostala „bububu“ za to, že jsem ji nazvala Chudinkou. Teprve potom přišel ten smích
![]()
@Kaczenka píše:
@Weru, taky si myslím, že dětský psycholg by mohl pomoci. A hlavně poradí i rodičům, jak se při podobné situaci příště zachovat.
Taky si myslim.
@FloraBolger píše:
Hele já se tě zastala!!!
koukám, že ses jí zastala a ona tě sejmula za urážku ![]()
@BohunkaP píše:
Podle tohoto, cos napsala, si myslím, že to s nějakým bitím rozhodně nebude žhavé a uražená ješitnost chlapa hraje velkou roli.Tvého manžela nemá co štvát - holčina říká „tatínku“ jinému muži. Tomu, který ji vychovává, tomu, který se o ni stará. A takový muž má právo ji nejen s pusinkou ukládat do postýlky a číst jí pohádky, ale taky jí dát jednu na zadek, když zlobí.
Bez ohledu na to, že Tvůj muž je biologickým otcem holčičky, práva na „tatínkování“ se vzdal tím, že se odstěhoval tak daleko a založil si rodinu jinde. A nezbývá mu, než některé věci skousknout.
Asi tak nějak, na druhou stranu chudák holka, třikrát do roka to je hodně málo, ani bych se nedivila, kdyby mu to jednou vrátila tak, že ho nebude chtít ani znát. Nikdo nevidí do duše těchto dětí, sama jsem si prošla něčím podobným, byla jsem starší, ale ono to s tím dítětem strašně „zamete“ ![]()
@davidek12 píše:
Kdyz se bavili zrovna o situaci, kdy malou ucili jist priborem, aby mela pribor spravne v ruce, tak mu jeho byvala rekla, ze sama dala dceri pohlavek, protoze to porad delala spatne, ale pak prisel jeji manzel a dal ji facku, takze dostala 2× za to same a ji to prislo normalni…manzelovi ne, tak se zacli hadat no…
Ale tohle je strašně těžké posuzovat, také nevím, proč se rozešli, ale kdyby byl teď už tvůj muž tak dokonalý a o malou se staral, pomáhal, vychovával v duchu „respektovat“, neuhodil jí, uspával jí…a já nevím, co vše k tomu patří, tak proč se vztah rozpadl, jen tak asi ne. Ono toho bývá vždy víc a k tomu se tu nedostaneme…
Jinak ti načrtnu dnešní ráno…mám silný zánět prsu, malý už v noci blbě spal, malé se tlačí zuby, ráno mi malý dupnul na nohu - tak jsem zvýšeným hlasem řekla, ať dá příště pozor, začal řvát jako hyena a volat tátu, že nemůže jít ani čůrat, protože na něj řvu, do toho řvala malá a mě zle jako koňovi…v těchto vypjatých situacích se to pak třeba dcery dotkne více, nervy rodičů ujedou…ale pokud jen plácnou, tak to jde, kdyby jí řezali jak žito, tak je to na pováženou ![]()
@sophinka1 píše:
koukám, že ses jí zastala a ona tě sejmula za urážku
Jo - za dobrotu, na žebrotu
![]()
@davidek12 omlouvám se, jestli už to tady bylo, nečetla jsem celou diskusi-jen do toho, že se tvůj manžel nechtěl dívat na bývalou s jiným, tak se dstěhoval. Kdo s kým se chtěl rozvést?