Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@magicalee píše:
Neumíte označit @Lipina hej??pojď diskutovatPříspěvek upraven 03.01.14 v 21:25
@Lipina proč mě nejdeš označit?
Ja bych to tedy nepodcenovala. Mozna bych se domluvila s expartnerkou a domluvila se na navsteve psychologa. Ten to, dle meho nazoru, rozpozna.
Jine reseni nevidim
.
Moje strasi dcera ze sebe taky dela nekdy chudinku a to deti neplacam, nebiju a nepraktikuji telesne tresty
.
Já se nemůžu zbavit pocitu, že ji prostě zbytečně provokujete a nejen v této diskusi. Tady podle mě nenapsala nic tak šíleného, aby se o ní vedlo několik desítek stránek. ![]()
@Weru, taky si myslím, že dětský psycholg by mohl pomoci. A hlavně poradí i rodičům, jak se při podobné situaci příště zachovat.
@K-Black píše:
@Kirbisek @Verunecka289 vy neumíte zmínit? zavináč a nick
Ne, prosímtě, jak se to dělá? Umím to, když je to na té dané stránce, ale když je to na jiné, tak mi to v tom příspěvku zmizí
Takže mám dát zavináč a nick? Zkouška: @Lipina
HEURÉKA!!! Umím to, díky dobrá vílo ![]()
@magicalee píše:
Neumíte označit @Lipina hej??pojď diskutovatPříspěvek upraven 03.01.14 v 21:25
no hlavně, že ty to umíš ![]()
@Kaczenka píše:
Já se nemůžu zbavit pocitu, že ji prostě zbytečně provokujete a nejen v této diskusi. Tady podle mě nenapsala nic tak šíleného, aby se o ní vedlo několik desítek stránek.
tak já jsem se s ní tady setkala poprvé a to jak reagovala na mě, mi přišlo dost šílené ![]()
Holky ja jsem nejak mimo a co ze ta @Lipina vubec udelala nebo napsala?
@Šája píše:
tak já jsem se s ní tady setkala poprvé a to jak reagovala na mě, mi přišlo dost šílené
mně jí taky zatajily
![]()
@sophinka1 píše:
mně jí taky zatajily![]()
![]()
asi nechodíme do těch správných diskusí ![]()
@Šája píše:
asi nechodíme do těch správných diskusí
no má aspoň někdo napsat ne? Třeba SZ
ať se taky pobavím. Jak často se to přihodí? Max. jednou za 10 let ![]()
@K-Black píše:
Já myslím že je to potomek Dady a Plzákové
tak ted jsi mě zabila ![]()
Mě to náhodou bavilo…je to tak de*ilní, že člověk chvilkama přemýšlí, jestli si holčina jen nedělá srandu