Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já jsem nikdy při používání tehle věci neviděla žádný rozdíl oproti tomu, když sem je nebrala. Podle mě je to jen draha past na lidi, co chtějí zhubnout s menší námahou.
Legální „spalovače“ jsou především placebo efekt. Anabolika či stimulanty jsou jednak nelegální a druhak dost ničí zbytek organismu. Jestli něco, tak užívej kofein ve vysokých dávkách. Musíš ale počítat se všemi jeho vedlejšími efekty, včetně návykovosti - tedy budeš muset zvyšovat dávky a při přerušení úžívání tě čekají lehké abstinenční příznaky.
A tedy brát spalovače bez toho, aby na to navazoval intenzivní trénink je zcela zbytečné.
Rada nežrat je naprosto idiotská a vede ke zničení metabolismus a jojo efektu. Naopak potřebuješ jíst adekvtátně tvé aktivitě a stavu a cvičit. A taky pořádně spát mít co nejvíc mechanismů, jak kompenzovat stres.
Já beru 1× týdně carnitin od Nutrendu, je to taková malá lahvička je tam napsáno 3000 shot. Jsem z toho nastřelená snad celé dopoledne, takže ve fitku bomby aspoň dvě hodiny.
Mám zkušenosti s hodně přípravky na cvičen. S mambou přímo ne, ale s Monster - skoro to samé a už bych to v životě nevzala. Dostala jsem z toho šílené křeče do žaludku a pocity na omdlení.
Carnitine je placebo. Osvědčil se mi Grenade black.
Můžeš to vyzkoušet. Trochu ti to pomoci může, ale taky ti po tom nemusí být dobře. Cvičení po velké dávce kofeinu určitě není příjemné každému, může ti způsobit třesy, bušení srdce
. Ale není v tom obsažená žádná zakázaná látka. A co ta strava? Nežer ti určitě nikdo nenapíše, ale zamyslet se nad složením a množstvím jídla je určitě namístě.
@MarketaC4 nesouhlasím, že carnitine je to placebo pokud to je silný koncentrát, já to tedy rozhodne na výkonnosti poznám!
@Anonymní píše:
Zdravím, máte zkušenosti s tímto spalovačem? Chtěla bych podpořit cvičení, ať to jde lépe, co myslíte? Není to zabiják? Je vůbec vhodný pro ženy?Nebo i nějaké jiné produkty, které na vás fungují? Rady typu nežrat a cvičit si nechte raději
Ještě jsem před lety brala Lipo6 black, byl super, akorát byl problém ho sehnat. Bral se podle váhy, takže třeba i 2 tablety. Tak dej vědět, cos vyzkoušela a s jakým efektem ![]()
@Ou píše:
Legální „spalovače“ jsou především placebo efekt. Anabolika či stimulanty jsou jednak nelegální a druhak dost ničí zbytek organismu. Jestli něco, tak užívej kofein ve vysokých dávkách. Musíš ale počítat se všemi jeho vedlejšími efekty, včetně návykovosti - tedy budeš muset zvyšovat dávky a při přerušení úžívání tě čekají lehké abstinenční příznaky.A tedy brát spalovače bez toho, aby na to navazoval intenzivní trénink je zcela zbytečné.
Rada nežrat je naprosto idiotská a vede ke zničení metabolismus a jojo efektu. Naopak potřebuješ jíst adekvtátně tvé aktivitě a stavu a cvičit. A taky pořádně spát mít co nejvíc mechanismů, jak kompenzovat stres.
Anabolika a stimulanty samozřejmě nelegální nejsou.. ![]()
@aknadar píše:
@MarketaC4 nesouhlasím, že carnitine je to placebo pokud to je silný koncentrát, já to tedy rozhodne na výkonnosti poznám!
Což může být samozřejmě placebo efekt, to Vaše „poznám“.
Doporucuji brát jako spalovač tabletu kofeinu a synephrine. Nejlevnější a nejúčinnější spalovac.
Zkoušela jsem pyrolis na základě dobrých referencí, ale na mě to teda asi vliv nemá
právě chci zkusit něco jinýho. Pyrolis se bere 6 tablet denně, před snídaní, obědem a večeří. Ale jelikož mám práci na směny, tak je to s jídlem divočina…
proto bych chtěla něco, co se bere jen jednou denně, nebo před tréninkem ![]()
Já tedy se svými 25 lety zkušeností mohu jen říci, že veškeré ty spalovače a jiné přitroublé berličky jsou k ničemu. Prvně je potřeba mít na 100% správný jídelníček a denní výdej. Synephrine možná tak psychicky, že se člověk dovede více potit a má pocit, že více maká. Zbytek placebo pro duševně chabrus lidi.
@aknadar píše:
@Dvojí pohlaví což ty samozřejmě nejsijen máš dvojí pohlaví
Jen jsem korektní.
Zdravím, máte zkušenosti s tímto spalovačem? Chtěla bych podpořit cvičení, ať to jde lépe, co myslíte? Není to zabiják? Je vůbec vhodný pro ženy?
Nebo i nějaké jiné produkty, které na vás fungují? Rady typu nežrat a cvičit si nechte raději