Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
A ještě doporučuju No Fat nebo Pyruvate od musclesport. Celkově vše od této značky je kvalitní.
@Dvojí pohlaví anabolické steroidy jsou legální? Od kdy? A některé druhy stimulantů (efedrin například) jsou též nelegální.
@MarketaC4 píše:
A ještě doporučuju No Fat nebo Pyruvate od musclesport. Celkově vše od této značky je kvalitní.
Děkuji, mrknu. Právě, četla jsem složení a je tam efedrin, podle mě to bude výtažek, jinak by to přece nemohli prodávat oficiálně na trhu ![]()
@M143 je to podpultovka, v USA např. jsou tyto spalovače legál, u nás ne. Taky pozor v to, že kolikrát jsou v originální krabičce “falešné” tobolky - prostě bez účinku který mají mít. Je tam navíc ještě aspirin, MDMA… proto větší pocení, pak bušení srdce, třes v rukou. Může na tom vzniknout závislost díky efku. Klidně to zkus, ale nedoporučuju, fakt to za to nestojí.
U toho NO FAT jsme s trenérkou měly fakt super výsledky a dávaly jsem dvakrát takový výkon než bez toho. Akorát se potíš jako čuňátko 😁 🐷
@MarketaC4 píše:
@Dvojí pohlaví anabolické steroidy jsou legální? Od kdy? A některé druhy stimulantů (efedrin například) jsou též nelegální.
Anabolika a anabolické steroidy jsou dvě odlišné věci. Stimulanty jsou i třeba kofein, který je třeba v kávě a černém čaji. Je káva a černý čaj na seznamu zakázaných látek?
@Dvojí pohlaví já vím jaký je mezitím rozdíl, mě nepoučuj
jen jsi napsala blbost že jsou legální. Prostě ne všechny legální jsou a tečka.
@MarketaC4 píše:
@Dvojí pohlaví já vím jaký je mezitím rozdíl, mě nepoučujjen jsi napsala blbost že jsou legální. Prostě ne všechny legální jsou a tečka.
Nevíš jaký je mezi tím rozdíl. Jinak bys nenapsala, že jsou anabolika zakázána. Zakázány jsou anabilické steroidy a píši už potřetí, že to není jedno a to samé, i když jsi o tom přesvědčena ![]()
@terezaodehnalova píše:
Doporucuji brát jako spalovač tabletu kofeinu a synephrine. Nejlevnější a nejúčinnější spalovac.
Tohle mi nikdy v minulosti nefungovalo.
Black mambu mam asi tyden a rekla bych ze super. Mam US verzi, byla o par stovek drazsi. Mam mensi chute na jidlo, hlidam si pestrou pravidelnou stravu a jde mi to lip. 2× tydne chodim cvicit - fitko a pilates. 3× tydne dlouha prochazka s kocarkem, cca 10km. Zacina se mi menit postava, ale az ted co to beru. Predtim opravdu ani trochu. Nebusi z toho srdce, nemam navaly, neboli me hlava. Za me opravdu super produkt. Kdysi jsem mela Sibutramin nebo Yellow Swarm a to byla hruza s vedlejsimi ucinky.
Pozor nieje spalovac ako spalovac! black mamba od innvative labs sa vyrabaju dve mozno 3druhy prvy je vyrobeny v usa a pre usa trh da sa kupit aj cez svk stranky cena 38e druhy je ten isty len je vyrabany pre europsky trh a je citelne slabsy cena okolo 29e a tretie su kadejake fake z ebayu a pod. co sa tyka ucinkov ano je to jeden z najsilnejsich spalovacov a ten urcerny pre usa je unas zakazany a to jednoducho preto lebo obsahuje efedrin (vygoogli si to) z tymto spalovacom palis vsetko tuky aj svalstvo cize vaha ide dooost rychlo dole pouzivaj ho max mesiac dva a daj si pauzu min 3mesiace obycajne spalovace su vyhodene peniaze ako napr l carnitine a kadejake ine spalovacere thermo atd cize moja rada kup black mambu pre usa trh alebo spalovac t5 od zionlabs je to skoro rovnake a uz len makat a makat pomoze ti to skusnut rapidne ale zazracnu kapsulku este nevymysleli cize neber to ked necvicis poriadne :t
humbsup: