Blbá situace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6484
3.1.23 12:00
@j.a.n.i1 píše:
Pokud volal na zahraniční cislo, tak samozřejmě.

jo takhle. No a když je dotyčný třeba mimo EU? Nestrhává to i českému volajícímu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7292
@Gortyna píše:
Já vždycky když tohle čtu, tak si vzpomenu na diskuze typu „kolik vám dává manžel/partner peněz na společnou domácnost?“ A obvykle je jasná hned první odpověď: nic my přece máme vše na jednom účtu, jsme přece rodina. Tak my jsme taky jedna rodina a mám svůj účet a nasporeno bokem, kdyby náhodou mě potkala blbá situace typu manžel šel a našel si mladší a bezdětnou, já nevím proč si to dneska nikdo nechce připustit, rozvodovost je skoro každý druhý a u nesezdaných páru je to ještě vyšší, byla bych samozřejmě ráda kdyby nám to vyšlo, ale do manželství s tím jdou snad všechny. Zakladatelko pokud mi @admin potvrdí, že nejsi troll, tak udělám dobrý skutek a pošlu ti 200 Kč na účet… Hezký den!

My máme jeden účet ale spravuji ho já :D.
A jinak s posláním 200Kč se klidně připojím jak budu vědět že je to potřebné a není to jen jak vybrat prachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
@marcellia píše:
A chlap ti není schopný poslat na jídlo ani? Zadala jsi to od něj? Řekla mu, že nemáte co jíst? :think:

Neni, protože sedi vedle ni na gauči a společně čekají, ktery blbec se chyti a neco jim pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.23 12:01

@Gortyna Nechci po nikom peníze. Ani jednou jsem zde nenapsala že žádám peníze. Psala jsem zde i odkud jsme a jediné co jsem chtěla jsou potraviny, jen tak abychom vydrželi do toho přístího týdne

• Citovat
  • Upravit
101575
@stinga píše:
ale fungovalo, ale sakra dávno, když jsem byla dítě a byli jsme s rodiči na dovolené, vždycky se řešilo, kdo má levnější hovor - ale samozřejmě nevím, jestli levnější bylo volat ze zahraničí nebo do zahraničí - taťka i dědeček jsou hodně spořiví, a vždycky si volali jen jednou po příjezdu do ciziny a pak zase až v ČR

Nefungovalo, nikdy to neplatil ten kdo byl v CR a volal na ceske cislo, bez ohledu, kde bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
@j.a.n.i1 píše:
Nebylo, na české cislo to nikdy nebylo dražší.

tak možná ten hovor ze zahraničí byl dražší, jak říkám jako dítě mě to netankovalo, ale rodiče vždy řešili, kdo má volat - jestli rodina, co zůstala doma, nebo oni z dovolené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
3.1.23 12:02
@Anonymní píše:
@Auhagenn Potravinami

Konkrétne?

Příspěvek upraven 03.01.23 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.23 12:02

@j.a.n.i1 Znovu tedy zareaguji a opět sdělím že peníze nežádám. Ani jednou jsem zde nenapsala že žádám peníze :hug:

• Citovat
  • Upravit
101575
3.1.23 12:03
@alejandra píše:
jo takhle. No a když je dotyčný třeba mimo EU? Nestrhává to i českému volajícímu? :think:

Ne, ten vzdy plati za volani to co vzdy, logicky, on nemuze vedet, kde to druhe cislo je. Takze zvysene náklady plati ten, kdo hovor mimo eu prijme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
3.1.23 12:04
@j.a.n.i1 píše:
Nefungovalo, nikdy to neplatil ten kdo byl v CR a volal na ceske cislo, bez ohledu, kde bylo.
:nevim: nevím, a ještě před dovolenou vždy museli jít do Vodafonu, také se tenkrát jmenoval nějak jinak, a zařídit si rooming, aby vůbec z toho zahraničí volat mohli, pak když jsem byla starší, tak jsem jim ten rooming vyřizovala sama z domu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21774
3.1.23 12:04
@Takco píše:
Konkrétne?Příspěvek upraven 03.01.23 v 12:02

Rum a karton cigar by se šikl. No dobrá, tak kinder vejce pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
3.1.23 12:05
@stinga píše:
tak možná ten hovor ze zahraničí byl dražší, jak říkám jako dítě mě to netankovalo, ale rodiče vždy řešili, kdo má volat - jestli rodina, co zůstala doma, nebo oni z dovolené

Ano, hovor ze zahraničí byl dražší a stejně tak se v zahraničí platilo i za prichozi hovor, to ano. Ale pro volajiciho v CR je to furt stejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
3.1.23 12:05
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 Znovu tedy zareaguji a opět sdělím že peníze nežádám. Ani jednou jsem zde nenapsala že žádám peníze :hug:

takže jako očekáváš, že někdo donese na smluvené místo balík s jídlem, ty vyskočíš schovaná za sloupem a tašku s jídlem odneseš? a budeš maskovaná parukou a brýlemi?
nebo jak si to představuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
3.1.23 12:06
@stinga píše: :nevim: nevím, a ještě před dovolenou vždy museli jít do Vodafonu, také se tenkrát jmenoval nějak jinak, a zařídit si rooming, aby vůbec z toho zahraničí volat mohli, pak když jsem byla starší, tak jsem jim ten rooming vyřizovala sama z domu

Oskar, tuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.23 12:07

@Takco Stačilo by mi klidně i jen třeba dvě kila brambor. Z toho se dá udělat spousta. Nebo nějáke luštěniny třeba čočku. Nějáké přesnidávky pro malého a ještě mléko pro malého jelikož se mlékem pro děti uspává a normálně kravské mléko.
A nejlejlépe třeba ještě nějáké maso.
To je vše. o peníze nestojím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!