Blbá situace

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.1.23 13:05

@mag nemám vůbec tušení zda v mém městě je

• Citovat
  • Upravit
21727
3.1.23 13:08
@Anonymní píše:
@mag nemám vůbec tušení zda v mém městě je

No ale když nemáš dítěti co do pusy, tak se taky musíš zajímat a zjišťovat možnosti a nečekat, co ti spadne z nebe.
Přístup k internetu očividně máš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
3.1.23 13:10
@Anonymní píše:
@sucuba Mohu vám klidně napsat na email. Psala jsem to výše. Jediné čeho se bojím se se mi zde pak budou dále posmívat a znehodnocovat vše co píšu.

tak buď umíráte hlady a strčíš své sebevědomí do skříně, necháš se prolustrovat a dostaneš pomoc,
nebo se bojíš, že na sociálních sítích najdeme, že jste byli před Vánoci v Alpách, o vánocích v aquaparku, máte značkové oblečení a žádnou pomoc nepotřebujete?

• v tom případě smůla, jsi nevěrohodná
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
3.1.23 13:13
@alejandra píše:
Tohle mi přišlo když jsem byla v Maroku.

No jasne, Maroko je mimo EU. Ale porad ten vyssi poplatek plati ten, kdo je v zahranici. Volajici z CR plati stejne, kolik by platil, kdyby volany byl v CR. A pokud ty volas z Maroka cloveku v CR s ceskym cislem, tak ten volany neplati nic. Je to logicke, protoze volajici z CR nemusi vedet, ze volany je v zahranici. Tak proc by mel byt “trestan” vyssi sazbou. To ten v zahranici si ma rozmyslet, jestli chce za takovou sazbu uskutecnit hovor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
3.1.23 13:16
@Anonymní píše:
@ontarova.stara nemám problém se s kýmkoliv spojit, klidně i přes email. Jediné co nechci aby se zde následně sdíleli mé sociální sítě a lidé se smáli naad tím jak jsem selhala. To je vše což si myslím že se pochopit dá.

A když jak pises, ze nikoho nemas, tak kdo by se ti mohl na zech sociálních sitich smat :think: ono to asi nebude tak úplně pravda, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21727
3.1.23 13:18
@stinga píše:
tak buď umíráte hlady a strčíš své sebevědomí do skříně, necháš se prolustrovat a dostaneš pomoc,
nebo se bojíš, že na sociálních sítích najdeme, že jste byli před Vánoci v Alpách, o vánocích v aquaparku, máte značkové oblečení a žádnou pomoc nepotřebujete?
  • v tom případě smůla, jsi nevěrohodná

Přesně tak, fotky celé rodinky u stromečku se nehodí pro tuto story. Ve výsledku je totiž jedno, zda žebrá o peníze nebo jidlo, oboje je to stejný podvod pro policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.23 13:20

@stinga kéžby

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.23 13:20

@j.a.n.i1 že se zde budou šířit mé sítě.

• Citovat
  • Upravit
101531
3.1.23 13:24
@Anonymní píše:

Když nikoho nemas, tak prece nemas ani zadne site, ne. Pro koho by byly? Ale ono nebude pravda, ze nikoho nemas a temi sitemi by se to proflaklo, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
3.1.23 13:25
@Anonymní píše:

Já pořád nechápu, jak souvisí tvůj nick na emimi s tvými sociálními sítěmi :nevim:

Můžeš to vysvětlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
3.1.23 13:31
@Anonymní píše:

Jako že se uvidí, že je vše jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.23 13:33

@j.a.n.i1 kdybych měla tak nepíšu zde

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.23 13:33

@pikola kéžby bylo

• Citovat
  • Upravit
101531
3.1.23 13:35
@Anonymní píše:

Kdyvys nemela, tak nemas ani na sitich, tedy by tenetrapilo, ze je nekdo prolustruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
3.1.23 13:37
@Anonymní píše:

Takze na IG a FB mas vyhradne cizi lidi, nikdo ti nic nekomentuje atd. Pokud je nepouzivas z profesnich duvodu jako prezentaci, proc je pak mit? Ja tam sdilim nejaky obsah, s nekterymi si na zaklade spolecnych nazoru a zajmu pisu. A i diky sockam jsem poznala par lidi, kteri se z virtualnich znamych presunuli do kategorie kamaradi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!