Blbá situace
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@alejandra píše:
ano, ale třeba někteří operátoři si můžou za to něco účtovat, i když by to tak nemělo býtjim zrovna taky moc nevěřím. Anebo si to prostě zakladatelka špatně vyložila a myslela si, že volá do zahraničí. Jen jsem tím chtěla říct, že nemusí být hned podvodník a může tu pomoc fakt potřebovat.
Ne, fakt si nic účtovat nemůžou. Pokud ano, došlápne si na ně ČTÚ. Tohle žádný operátor nedělá a nikdy nedělal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@sucuba Mohu vám klidně napsat na email. Psala jsem to výše. Jediné čeho se bojím se se mi zde pak budou dále posmívat a znehodnocovat vše co píšu.
tak si se @sucuba napište tady do zprávy na emiminu (je to soukromé) určitě tady nikdo nebude šířit tvé sociální sítě ani jiné kontaktní údaje. Předpokládám, že v soukromé zprávě už nebude problém se domluvit a nějak vše specifikovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Secado píše:
Ne, fakt si nic účtovat nemůžou. Pokud ano, došlápne si na ně ČTÚ. Tohle žádný operátor nedělá a nikdy nedělal.
dobře, tak si to zakladatelka mohla špatně vyložit. To se taky může stát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Perníček22 ano. přijde všechno příští týden
Takže potřebuješ potraviny na týden pro sebe a batole. Napiš mi do SZ adresu, ulici a město,
zjistím ti jde v okolí najdeš pomoc. Pokud napíšeš i jméno a číslo na mobil, pošlu ti potraviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alejandra píše:
dobře, tak si to zakladatelka mohla špatně vyložit. To se taky může stát
Ne, zakladatelka lže, jak když tiskne. To je celý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Secado píše:
Ne, zakladatelka lže, jak když tiskne. To je celý
ok tak teda lže
jen se snažím hned za všemi diskuzemi nevidět „trolly“ nebo teda hned podvodníky. Každopádně rady tu nějaké zazněly, i lidi co by ji pomohli se taky přihlásili. Tak teď už to je na ní pokud tu pomoc fakt potřebuje snad se jim ozve. Pokud ne, tak to je tedy na pováženou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karol199 budu dávat pryč zánovní kočárek, hluboký, sportovní a autosedačku. Pokud bys měla zajem. Není to tedy žádný zázrak, ale v pěkném stavu a pro nenáročné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gortyna Ano tak ale na ten účet můžeme oba a kdyby se tohle stalo tak si polovinu peněz výběru nebo prevedu pak na jiný. Stejně by probíhalo u rozvodu dělení majetku. To je dost rozdíl než to co tady popisujes ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Švédka87 píše:
@Gortyna Ano tak ale na ten účet můžeme oba a kdyby se tohle stalo tak si polovinu peněz výběru nebo prevedu pak na jiný. Stejně by probíhalo u rozvodu dělení majetku. To je dost rozdíl než to co tady popisujes ty.
Pokud by jeste bylo co převádět…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Gortyna Nechci po nikom peníze. Ani jednou jsem zde nenapsala že žádám peníze. Psala jsem zde i odkud jsme a jediné co jsem chtěla jsou potraviny, jen tak abychom vydrželi do toho přístího týdne
Napiš mi adresu. Pošlu ti přes rohlík nákup.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin píše:
Dobrý deň,zakladateľka sa už sama odtajnila.
Kristína
Kde se odtajnila? Je to ten Karol nebo kdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák odtajnila sa tým, že napísala príspevok pod svojím nickom, ten som preto ocitovala…
Kristína
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin Takže ten Karol. Díky. Nebylo by lepší yhle podvodníky blokovat hned?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák ja nemám nástroje, ktorými by som overila, či sa na 100% jedná, alebo nejdená o podvodníka. Pravidlá webu neporušila, k blokovaniu dôvod nevidím. Pokiaľ zakladateľke neveríte, nemusíte jej nič posielať.
Ďakujem za pochopenie,
Kristína
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!