Blbá situace

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
76118
3.1.23 12:15
@Takco píše:
Oskar, tuším.

jo, jo Oskar to byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.23 12:16

Uzavření

Tak já vám tedy všem děkuji za vaše názory na naší situaci. Ani jednou jsem nenapsala že tady žebrám o prachy. Už zde nic psát nebudu a reagovat také nebudu. Doufám že vám vaše dedukce zlepšili náladu. A hlavně doufám že jednou až budete potřebovat opravdu pomoc tak se vám nikdo nevysměje jako mě :srdce:
Něják naší situaci vyřeším jelikož nic jiného mi nezbyde, Jsem ráda že jste se nad mým současným životem zasmáli a třeba si i uvědomili že se máte ve svém životě dobře.

• Citovat
  • Upravit
101523
@stinga píše: :nevim: nevím, a ještě před dovolenou vždy museli jít do Vodafonu, také se tenkrát jmenoval nějak jinak, a zařídit si rooming, aby vůbec z toho zahraničí volat mohli, pak když jsem byla starší, tak jsem jim ten rooming vyřizovala sama z domu

No a co s tim ma spolecneho ten co je v cr a pouze na ten telefon vola :think:
A jinak roaming musi mit aktivovany i dnes, aby ty mohla ze zahraničí volat a prijimat hovory, na tom se taky nic nezmenilo, krom cen v ramci eu.

Příspěvek upraven 03.01.23 v 12:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
@mado píše:
Ne, na své náklady ji někdo objedná jídlo na ji uvedenou adresu.Vzdyt je to celé postavené na vodě. Ona jde na úřad práce a řekne, že našla nějaké chlapovi maily a úřednice ji řekne, super, tak jej vyřadíme ze společné posuzovanych osob a hned na fleku ji vypíše podklady pro dávky, které jsou vázány na příjmy minulých čtvrtletí a hned to taky zpracuji. V situaci, kdy lidi čekají měsíce na vyřízení dávek. Pokud je pravda to Ostravsko, tak tam ještě dele, tam je na dávkách mraky lidi. A hned přes svátky už to má hotové a čeká peníze.

no nemůže jí nikdo objednat jídlo na její jméno a adresu, to by si ji pak přece mohl dohledat na sociálních sítích :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
3.1.23 12:17
@stinga píše:
takže ano, je to sakra dražší :palec:

ano, ale pořád se to dražší týká lidí, kteří jsou v zahraničí. ne těch, kteří jim z ČR do zahraničí na české číslo volají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
3.1.23 12:18
@stinga píše:
no nemůže jí nikdo objednat jídlo na její jméno a adresu, to by si ji pak přece mohl dohledat na sociálních sítích :nevim:

tak vždycky se to dá poslat do nějakého Z-boxu nebo tak nějak, ne? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
3.1.23 12:18
@j.a.n.i1 píše:

jejda, píšu, že rodiče při dovolených v zahraničí řešili, jestli mají volat oni domů nebo domácí do zahraničí - kvůli ceně - takže rozdílné ceny byly,
někdo tu psal, že vždy byly ceny hovorů do a ze zahraničí stejné, ne nebyly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
3.1.23 12:19
@sagina píše:
tak vždycky se to dá poslat do nějakého Z-boxu nebo tak nějak, ne? :think: :nevim:

to nevím ani, co to je,
ale tak snad to tajemná zakladatelka zná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
3.1.23 12:19
@alejandra píše:
Tohle mi přišlo když jsem byla v Maroku.

No, to je presne to, co pisu, ty zaplatis i za prichpzi hovor, ale ten kdo ti vola a je v cr, plati furt stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
3.1.23 12:20
@sagina píše:
ano, ale pořád se to dražší týká lidí, kteří jsou v zahraničí. ne těch, kteří jim z ČR do zahraničí na české číslo volají.

však ano, rodiče ze zahraničí nechtěli volat svým rodičům domů, protože to bylo dražší - tak řešili, že musí volat ti domácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
3.1.23 12:20
@pikola píše:
Nemáš kamarády, rodinu, on nemá rodinu… Navíc tady píšeš anonymně. To moc důvěry nedává :nevim: co budeš dělat až začneš rodit? :think:

Já třeba vůbec žádnou původní rodinu nemám, jsem čtyřicátnice s pubertálním autistickým dítětem, na které jsme s manželem sami dva, takže reálné to být může. Každý nemusí mít žijící rodiče ani jiné další příbuzné. Oba moji rodiče už dlouhé roky nežijí. Matka mi kupříkladu zemřela ještě v dětství na rakovinu. Příbuzné z otcovy strany vůbec neznám a ti z matčiny strany jsou pro mě naprosto cizí lidé. Žádné příbuzenské vztahy se neudržovaly, každý se od mojí nemocné matky distancoval, rodiče tou dobou už žijící také neměla. Od manžela mám akorát tchána, nemocného a důchodového věku.
To jen k těm naivním představám o tom, že každý disponuje rozvětveným příbuzenstvem.

• Citovat
  • Upravit
76118
3.1.23 12:21
@j.a.n.i1 píše:
A jinak roaming musi mit aktivovany i dnes, aby ty mohla ze zahraničí volat a prijimat hovory, na tom se taky nic nezmenilo, krom cen v ramci eu.Příspěvek upraven 03.01.23 v 12:17

roaming je dnes aktivovaný automaticky, v roce šutru sis to musela jít aktivovat do provozovny Oskara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.1.23 12:22
@stinga píše:
a celá ostatní rodina vám vymřela a jste všichni z děcáku

Asi ano. Žádné úspory. Partner se vždy vypaří jak pára nad hrncem. Je podivný ale šup si s ním udělám dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79799
3.1.23 12:22

Zazvoň na sousedku, ta určitě ví, že máš dítě, břicho a chlapa v perdeli, tak ti půjčí. A příští týden jí to vrátíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
3.1.23 12:23
@mado píše:
Jenže u těchto typů, co žijí z ruky do úst a všemožných dávek je jedno, kolik mají účtů, když tam stejně nic bokem není.
A jako na potvoru jsou všichni bez rodiny, přátel, kolegů, sousedů…

To mě napadlo, jakmile jsem zahledl bydliště Orlová. Ale zase dobrá čeština, nepadlo ani jednou „more“, dokonce ani přání, aby nás rakovina sežrala, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!