Blbá situace
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.1.23 17:13
@mado píše:
Zatím ve všem, co řekla a dá se ověřit, (dávky, telefon) tak lže. Tak proč ji věřit, že nemá pro dítě jidlo a tímto si utlocitně vyžaduje posílání nákupu. Buď novaček nebo reinkarnovaný nick zkouší, co ještě projde a kolik hlupáků na to skočí. Myslím, že má obšancované všechny podobné weby a poupravuje příběhy podle toho, kde ji na to skočí.
Jako mně přijde absurdní, že podle nového nicku, který tu nemá žádnou historii by ji měl někdo poznat. Já jsem myslela, že to bude nějaký stálý nick. Takhle to fakt vypadá divně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3.1.23 17:52
@alejandra píše:A tak hlavě že i ona sama tu pomáhala…
Jako mně přijde absurdní, že podle nového nicku, který tu nemá žádnou historii by ji měl někdo poznat. Já jsem myslela, že to bude nějaký stálý nick. Takhle to fakt vypadá divně.
@Anonymní píše:
@Prostě Vodnář Já to respektuji a jsem velice ráda že se mezi vámi najdou tak hodní lidi. Také jsem tu jednou pomáhala jedné paní, no spíš slečně. Proto věřím že se mi to snad vrátí. Tak jako se to jistě vrátí vám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!