Blbá situace

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14691
3.1.23 15:14
@alejandra píše:
dobře, tak si to zakladatelka mohla špatně vyložit. To se taky může stát :nevim:

Co si mohla spatne vylozit? Tvrdi, ze ji operator za hovor strhl vice penez, nez cekala. A to je proste nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
3.1.23 15:25
@Janča6 píše:
Co si mohla spatne vylozit? Tvrdi, ze ji operator za hovor strhl vice penez, nez cekala. A to je proste nesmysl.

já jsem to podle toho příspěvku pochopila tak, že zaplatila více peněz než obvykle za jeden hovor a tak si z toho vydedukovala, že volala do zahraničí. Píše o tom i v tom prvním příspěvku, že „zřejmě utekl do ciziny“. Z toho asi ta dedukce. Nevím jestli vůbec za ten hovor zaplatila víc a jestli ano tak z jakého důvodu. Snažila jsem se na to jen podívat z jiného úhlu pohledu. Nevím proč si myslí, že je mimo ČR :nevim: Ale chápu kam tím mířite - zakladatelka je buď troll nebo podvodník. Což samozřejmě nejde vyloučit. Pouze jsem se to hned nesnažila vidět tak černě jako většina. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
3.1.23 15:34
@alejandra píše:
já jsem to podle toho příspěvku pochopila tak, že zaplatila více peněz než obvykle za jeden hovor a tak si z toho vydedukovala, že volala do zahraničí. Píše o tom i v tom prvním příspěvku, že „zřejmě utekl do ciziny“. Z toho asi ta dedukce. Nevím jestli vůbec za ten hovor zaplatila víc a jestli ano tak z jakého důvodu. Snažila jsem se na to jen podívat z jiného úhlu pohledu. Nevím proč si myslí, že je mimo ČR :nevim: Ale chápu kam tím mířite - zakladatelka je buď troll nebo podvodník. Což samozřejmě nejde vyloučit. Pouze jsem se to hned nesnažila vidět tak černě jako většina. :kytka:

Ja jsem to pochopila uplne stejne jako ty. Ale proste to, co zakladatelka pise o te vyssi cene hovoru, je nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
3.1.23 15:36
@Janča6 píše:
Ja jsem to pochopila uplne stejne jako ty. Ale proste to, co zakladatelka pise o te vyssi cene hovoru, je nesmysl.

No zřejme ano. Což ale nemusí hned znamenat, že je podvodnice. Ale jasně, chápu že to nepůsobí důvěryhodně. Za mě teda hlavně ten strach ze zveřejnění údajů. To by se, myslím si, nemělo stát a hlavně do soukromé zprávy se to nemusí bát napsat. Nikdo by tu neměl zájem přece psát její adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
3.1.23 15:38
@alejandra píše:
No zřejme ano. Což ale nemusí hned znamenat, že je podvodnice. Ale jasně, chápu že to nepůsobí důvěryhodně. Za mě teda hlavně ten strach ze zveřejnění údajů. To by se, myslím si, nemělo stát a hlavně do soukromé zprávy se to nemusí bát napsat. Nikdo by tu neměl zájem přece psát její adresu.

Telefony bych vubec neresila. Tam slo spis o tu absurditu pri vyrizovani davek. Ac jsem o ne nikdy nezadala, i ja vim, ze musis mit v ruce nejaky ten papir o svereni do pece a vysi alimentu. Nepriklepnou ti je jen tak na dobre slovo, kdyz budes tvrdit, ze mate ustni dohodu. Stejne jako napr. na porodne potrebujes dolozit vysi prijmu, nestaci, kdyz reknes, ze mas malo a urednice ti bude verit.

• Citovat
  • Upravit
14691
3.1.23 15:43
@alejandra píše:

Souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
3.1.23 15:44
@ontarova.stara píše:
Telefony bych vubec neresila. Tam slo spis o tu absurditu pri vyrizovani davek. Ac jsem o ne nikdy nezadala, i ja vim, ze musis mit v ruce nejaky ten papir o svereni do pece a vysi alimentu. Nepriklepnou ti je jen tak na dobre slovo, kdyz budes tvrdit, ze mate ustni dohodu. Stejne jako napr. na porodne potrebujes dolozit vysi prijmu, nestaci, kdyz reknes, ze mas malo a urednice ti bude verit.

aha, no je fakt, že to jsem nějak přeskočila. No jo no. Tak pomoc ji tu nabídli. Jestli to byl fakt nějaký podvod tak je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
3.1.23 15:56

@ontarova.stara
Je to absurdni, dávky se ridi mimo jine podle soudniho rozhodnuti o svěření do pece a vysi vyzivneho.Ne podle pani z úřadu:)
Zakl lze jako kdyz tiskne.
Jediné co zakl verim je, ze ji potěší nakupy z Rohliku spadle z nebe( z e mimina)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
3.1.23 16:00

Smutný je, že ty mámy, co jsou skutečně v pr.. na žebrání na emiminu nemají ani pomyšlení.. A i kdyby měly (a věřím, že rodičů v nouzi je hodně a bude víc), nikdo už jim tady nepomůže :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
3.1.23 16:17

Ja byt v podobne situaci, obratim se asi na starostu. Protoze problem s bydlenim neresis, tak se asi nejedna o velke mesto a na obci mivaji prehled, kdo je kdo, takze tam by pomoc mohla byt rychla. U nas treba psali z obce na facebook, ze nejaky clovek potrebuje pomoc, jidlo atd, vysvetlili situaci a lidi nasledne vcelku ochotne pomohli.
To je lepsi cesta nez nekde anonymne na netu. Divim se, ze te podeziravost tak prekvapuje. Taky nedas 50kc kazdemu, kdo te na ulici zastavi se svym smutnym pribehem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33319
3.1.23 16:23
@adresa píše:
Takže potřebuješ potraviny na týden pro sebe a batole. Napiš mi do SZ adresu, ulici a město,
zjistím ti jde v okolí najdeš pomoc. Pokud napíšeš i jméno a číslo na mobil, pošlu ti potraviny.

Možná jsi to přehlédla, zakladatelko, nabídka trvá. A neboj, nebudu tě tady propírat pak veřejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64992
3.1.23 16:23
@zrnko píše:
Ja byt v podobne situaci, obratim se asi na starostu. Protoze problem s bydlenim neresis, tak se asi nejedna o velke mesto a na obci mivaji prehled, kdo je kdo, takze tam by pomoc mohla byt rychla. U nas treba psali z obce na facebook, ze nejaky clovek potrebuje pomoc, jidlo atd, vysvetlili situaci a lidi nasledne vcelku ochotne pomohli.
To je lepsi cesta nez nekde anonymne na netu. Divim se, ze te podeziravost tak prekvapuje. Taky nedas 50kc kazdemu, kdo te na ulici zastavi se svym smutnym pribehem.

30000 obyvatel, vesnička to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
3.1.23 16:35
@admin píše:
Dobrý deň,

zakladateľka sa už sama odtajnila.

Kristína

Tak tohle mi hlava nebere. Nováček a má strach, že podle nicku Karol199 jí najdeme na FB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
3.1.23 16:54
@Proto02 píše:
Tak tohle mi hlava nebere. Nováček a má strach, že podle nicku Karol199 jí najdeme na FB?

Kterej nakonec tvrdila, že nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21727
3.1.23 17:10

Zatím ve všem, co řekla a dá se ověřit, (dávky, telefon) tak lže. Tak proč ji věřit, že nemá pro dítě jidlo a tímto si utlocitně vyžaduje posílání nákupu. Buď novaček nebo reinkarnovaný nick zkouší, co ještě projde a kolik hlupáků na to skočí. Myslím, že má obšancované všechny podobné weby a poupravuje příběhy podle toho, kde ji na to skočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!