Blbá situace
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@j.a.n.i1 píše:
Ne, ten vzdy plati za volani to co vzdy, logicky, on nemuze vedet, kde to druhe cislo je. Takze zvysene náklady plati ten, kdo hovor mimo eu prijme.
Tohle mi přišlo když jsem byla v Maroku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
takže jako očekáváš, že někdo donese na smluvené místo balík s jídlem, ty vyskočíš schovaná za sloupem a tašku s jídlem odneseš? a budeš maskovaná parukou a brýlemi?
nebo jak si to představuješ?
Tak tohle mě pobavilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
takže jako očekáváš, že někdo donese na smluvené místo balík s jídlem, ty vyskočíš schovaná za sloupem a tašku s jídlem odneseš? a budeš maskovaná parukou a brýlemi?
@stinga píše:
To by bylo na týden málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vubec nechapu, proc vsichni tak nadavaji na ty Urady prace. Tak proklientsky pristup se jen tak nevidi. Nakluses, reknes, ze mate ustni dohodu, nikdo nic neoveruje, urednice ti veri a vzapeti mas doma rekomando o priznani davky.
Chvalim.
- Citovat
- Upravit
@mado V těhotenství nepiju a v životě jsem nekouřila. Ale děkuji za tak krásný závěr ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Gortyna Nechci po nikom peníze. Ani jednou jsem zde nenapsala že žádám peníze. Psala jsem zde i odkud jsme a jediné co jsem chtěla jsou potraviny, jen tak abychom vydrželi do toho přístího týdne
Není to tak docela pravda, v úvodním příspěvku žádáš o pomoc. Neupřesňuješ, jestli peníze, nebo potraviny, to doplňuješ až na jedné z dalších stran, že potraviny. Ale co kdyby, že. Nevěřím ti ani za mák. Pod anonymitou by mi nestálo za námahu ti někde něco posílat, nebo předávat potraviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
tak možná ten hovor ze zahraničí byl dražší, jak říkám jako dítě mě to netankovalo, ale rodiče vždy řešili, kdo má volat - jestli rodina, co zůstala doma, nebo oni z dovolené
ten, kdo je v zahraničí, platí poplatek za příchozí i odchozí hovor. ty poplatky se liší za příchozí se platí obvykle méně (dle tarifu pro rooming), proto se to řešilo. ale vždycky to platí ten, kdo je v zahraničí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
tak ale tomu dotyčnému, který ji tu napsal tu adresu nebo nějaké smluvené místo kde se sejdou asi řekne, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
a celá ostatní rodina vám vymřela a jste všichni z děcáku
Klasika. A nemá sousedku, která by vypomohla. Prostě úplně sama, jako kůl v plotě. A opět dvě stovky na týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alejandra píše:
Tohle mi přišlo když jsem byla v Maroku.
takže ano, je to sakra dražší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
ten, kdo je v zahraničí, platí poplatek za příchozí i odchozí hovor. ty poplatky se liší za příchozí se platí obvykle méně (dle tarifu pro rooming), proto se to řešilo. ale vždycky to platí ten, kdo je v zahraničí.
No asi jo, ale třeba někde to můžou stáhnout. Zase bych u všeho neviděla jen podvodníky. Každopádně si myslím, že v skoukromých zprávách se zakladatelkou si to ten, kdo ji chce pomoct objasní více. Teda doufám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alejandra píše:
tak ale tomu dotyčnému, který ji tu napsal tu adresu nebo nějaké smluvené místo kde se sejdou asi řekne, ne?
to nevím, snad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alejandra píše:
No asi jo, ale třeba někde to můžou stáhnout. Zase bych u všeho neviděla jen podvodníky. Každopádně si myslím, že v skoukromých zprávách se zakladatelkou si to ten, kdo ji chce pomoct objasní více. Teda doufám.
A pak nám dá vědět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
Ne, na své náklady ji někdo objedná jídlo na ji uvedenou adresu.
Vzdyt je to celé postavené na vodě. Ona jde na úřad práce a řekne, že našla nějaké chlapovy maily a úřednice ji řekne, super, tak jej vyřadíme ze společné posuzovanych osob a hned na fleku ji vypíše podklady pro dávky, které jsou vázány na příjmy minulých čtvrtletí a hned to taky zpracuji. V situaci, kdy lidi čekají měsíce na vyřízení dávek. Pokud je pravda to Ostravsko, tak tam ještě dele, tam je na dávkách mraky lidi. A hned přes svátky už to má hotové a čeká peníze.
Příspěvek upraven 03.01.23 v 12:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takco píše:
A pak nám dá vědět
no mohl by tu napsat, jestli vše proběhlo v pořádku. Jako taky bych asi neposílala nikomu peníze takhle přes anonymní net, ale to jídlo mi přijde jako v pořádku. Tak uvidíme no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!