Blbá situace

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.1.23 10:10

Blbá situace

Kde bych začala.
Mám doma syna 2r.
Další dítě je na cestě a partner si usmyslel že již děti nechce a odešel za mladší a bezdětnou a vůbec nevím kde je mu konec…sbalil všechny uspory i finance a předpokládám že opustil ČR.
Je to už necelý měsíc co jsme s malým samy. Blízkou rodinu kterou bych mohla požádat o pomoc nemáme… O dávky jsem si žádala i o vyplácení alimentů… vše plus i rp mi přijde příští týden. Jenže zásoby doma jsou již skoro uplně na nule a já z posledních 200kc nakoupila radši malému. Termín porodu mám za dva měsíce a bohužel rizikové (cukrovka a špatné umístění placenty…).
Touto cestou bych chtěla požádat o pomoc. Pokud by se zde našla alespon jedna dobrá duše budu ráda…
Přeji Vám hezčí začátek nového roku a hlavně hodně sil lidem kteří jsou na tom podobně ne-li hůř.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1292
3.1.23 10:19

Navýšila sis aspoň rodicak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35697
3.1.23 10:22

Nemáš kamarády, rodinu, on nemá rodinu… Navíc tady píšeš anonymně. To moc důvěry nedává :nevim: co budeš dělat až začneš rodit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14640
3.1.23 10:24

Napis, kde bydlis. Tak se nejspis najde nekdo, kdo vam da nejake jidlo, pripadne obleceni. Penize ti jako anonymni tezko nekdo posle na blind. Nebo zkusit potravinovou banku u vas.

Příspěvek upraven 03.01.23 v 10:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
3.1.23 10:25
@Anonymní píše:
Kde bych začala.
Mám doma syna 2r.
Další dítě je na cestě a partner si usmyslel že již děti nechce a odešel za mladší a bezdětnou a vůbec nevím kde je mu konec…sbalil všechny uspory i finance a předpokládám že opustil ČR.
Je to už necelý měsíc co jsme s malým samy. Blízkou rodinu kterou bych mohla požádat o pomoc nemáme… O dávky jsem si žádala i o vyplácení alimentů… vše plus i rp mi přijde příští týden. Jenže zásoby doma jsou již skoro uplně na nule a já z posledních 200kc nakoupila radši malému. Termín porodu mám za dva měsíce a bohužel rizikové (cukrovka a špatné umístění placenty…).
Touto cestou bych chtěla požádat o pomoc. Pokud by se zde našla alespon jedna dobrá duše budu ráda…
Přeji Vám hezčí začátek nového roku a hlavně hodně sil lidem kteří jsou na tom podobně ne-li hůř.

Chceš pomoci, chceš peníze, nebo potraviny a dáváš anonymně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21969
3.1.23 10:26

Nemám problém se s kýmkoli podělit o potraviny, udělat nákup…

Rozhodně to ale neudělám pro nikoho, kdo se pod svou prosbu neumí ani podepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
3.1.23 10:28
@Anonymní píše:
Kde bych začala.
Mám doma syna 2r.
Přeji Vám hezčí začátek nového roku a hlavně hodně sil lidem kteří jsou na tom podobně ne-li hůř.

Napiš odkud jsi, takhle to je nedůvěryhodné, navíc anonym.

A co potravinová banka, charita, na Ospodu by neporadili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.23 10:30

@Perníček22 ano. přijde všechno příští týden

• Citovat
  • Upravit
40377
3.1.23 10:31

Škoda že nefunguje žádná babička, dědeček, tetička z žádné strany, není žádná kamarádka, co by udělala nákup, nic.

Ono to chce trochu pracovat na nějakých mezilidských vztazích, i když je to kolikrát dřina, aby člověk měl někoho, komu může zavolat a požádat o pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.23 10:32
@Janča6 píše:
Napis, kde bydlis. Tak se nejspis najde nekdo, kdo vam da nejake jidlo, pripadne obleceni. Penize ti jako anonymni tezko nekdo posle na blind. Nebo zkusit potravinovou banku u vas.Příspěvek upraven 03.01.23 v 10:28

Jsme z Orlové (Kousek od Ostravy)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.23 10:33

@free333 To souhlasím. Ono když jsme byli s partnerem tak byl takové zvláštní povahy a prostě mu můj jakýkoliv kontakt skýmkoliv vadil…takže to dopadlo jak dopadlo..Bohužel takové věci dojdou člověku až když je pozdě

• Citovat
  • Upravit
75923
3.1.23 10:41
@Anonymní píše:
@free333 To souhlasím. Ono když jsme byli s partnerem tak byl takové zvláštní povahy a prostě mu můj jakýkoliv kontakt skýmkoliv vadil…takže to dopadlo jak dopadlo..Bohužel takové věci dojdou člověku až když je pozdě

a celá ostatní rodina vám vymřela a jste všichni z děcáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35697
3.1.23 10:41
@Anonymní píše:
@free333 To souhlasím. Ono když jsme byli s partnerem tak byl takové zvláštní povahy a prostě mu můj jakýkoliv kontakt skýmkoliv vadil…takže to dopadlo jak dopadlo..Bohužel takové věci dojdou člověku až když je pozdě

Takže někoho máš, předpokládám rodiče minimálně. Je nejvyšší čas se snímá spojit. Sama to nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7237
3.1.23 10:42
@Anonymní píše:
Jsme z Orlové (Kousek od Ostravy)

Nemáš žádno kamarádku? Mamku, tatku, segru, tetu, sestřenici??? Vůbec nikdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35450
3.1.23 10:45
@Anonymní píše:

Deb.il je jiný název pro zvláštní povahu :think:
Tak máš nejvyšší čas vztahy urovnat a prilezt s prosikem o pomoc. Nasypat si popel na hlavu, že jsi udělala velkou chybu pro výběru otce svých dětí a potřebuješ pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!