Blinkání miminka na bříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
323
9.1.12 10:37

Aha :( ,no já jsem debil…a ten Nutriton je co prosím tě???Koupím to někde??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
9.1.12 10:39

Ahojky!!Tento problém je u nás hodně aktuální!!!Malá má reflux,vždy blindila hodně,ale teď po tom,co se začala aktivně přetáčet na bříško,tak mi blije tak 50krát za den!!!!!!!!!!!!!Různobarevně-po příkrmech :jazyk: Takže převlíkám,převlíkám a peru a peru…Blinkají v tomto přetáčecím období všechny děti!!natož refluxové…jen to řekni doktorovi,pro klid..jinak si myslím,že to nic neznamené..jen pro tebe neustálé praní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
9.1.12 10:40

Nám bohužel nezabral ani Nutriton(volně ke koupi v lékárně) a ani Gastrotuss..nic…holt jen obrnit se trpělivostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
9.1.12 10:44

tak ten Gastrotuss jsem taky vyzkoušela a také bez efektu… :( ,zkusím teda ještě koupit ten Nutriton a uvidím.Dnes jsem právě kvůli tomu ublinkávání volala doktorce,ale zvedla to sestra a ta říkala,že je to prý ok,když je to jen na tom břichu a prý abych ho zkusila 1,5 hoďku po jídle udržet na zádech - jako rada dobá,ale jaksi to není v mých silách :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
9.1.12 13:44
Lesí píše:
Ahojky!!Tento problém je u nás hodně aktuální!!!Malá má reflux,vždy blindila hodně,ale teď po tom,co se začala aktivně přetáčet na bříško,tak mi blije tak 50krát za den!!!!!!!!!!!!!Různobarevně-po příkrmech :jazyk: Takže převlíkám,převlíkám a peru a peru…Blinkají v tomto přetáčecím období všechny děti!!natož refluxové…jen to řekni doktorovi,pro klid..jinak si myslím,že to nic neznamené..jen pro tebe neustálé praní :mrgreen:

tak toto mám už podruhé :? sice trošku míň než u té starší,ale co už! Peru, převlíkám a nadávám, jak ta mrkev nejde a nejde vyprat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
9.1.12 13:46
v mých silách to taky není :D :mavam: ani nepočítám,kolikrát malou převrátím na záda a během pár vteřin je zas na břiše a už slyším krkání a šup,je to zas venku :poblion: :mrgreen:
Hamalka82 píše:
tak ten Gastrotuss jsem taky vyzkoušela a také bez efektu… :( ,zkusím teda ještě koupit ten Nutriton a uvidím.Dnes jsem právě kvůli tomu ublinkávání volala doktorce,ale zvedla to sestra a ta říkala,že je to prý ok,když je to jen na tom břichu a prý abych ho zkusila 1,5 hoďku po jídle udržet na zádech - jako rada dobá,ale jaksi to není v mých silách :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
9.1.12 13:48
Hamalka82 píše:
tak ten Gastrotuss jsem taky vyzkoušela a také bez efektu… :( ,zkusím teda ještě koupit ten Nutriton a uvidím.Dnes jsem právě kvůli tomu ublinkávání volala doktorce,ale zvedla to sestra a ta říkala,že je to prý ok,když je to jen na tom břichu a prý abych ho zkusila 1,5 hoďku po jídle udržet na zádech - jako rada dobá,ale jaksi to není v mých silách :?

já malé každé mlíčko (mám Bebu 2HA) trošku zahustím rýžovou kašičkou od Nestlé. Někdy to pomůže, ale z toho je den, kdy se fakt daří…jako dnes - ráno mi poblila manducu a kombinézu, teď mrkev všude!! :cert:
Dokud jsem jenom kojila, tak blindila minimálně, co jí z flašky a lžičkou, tak to stojí zato…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
9.1.12 13:48
přesně!!!všechno oblečení bude brzy zničené:-///Na některé skvrny mi zabere jelen,žlučové mýdlo,vyvařit..ale na některé vůbec..Budeme mít vše ala přírodní batika :roll:
Dana Klaudie píše:
Lesí píše:
Ahojky!!Tento problém je u nás hodně aktuální!!!Malá má reflux,vždy blindila hodně,ale teď po tom,co se začala aktivně přetáčet na bříško,tak mi blije tak 50krát za den!!!!!!!!!!!!!Různobarevně-po příkrmech :jazyk: Takže převlíkám,převlíkám a peru a peru…Blinkají v tomto přetáčecím období všechny děti!!natož refluxové…jen to řekni doktorovi,pro klid..jinak si myslím,že to nic neznamené..jen pro tebe neustálé praní :mrgreen:
tak toto mám už podruhé :? sice trošku míň než u té starší,ale co už! Peru, převlíkám a nadávám, jak ta mrkev nejde a nejde vyprat :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
9.1.12 13:49

kdyby prodávali pro mimča černé,nebo tmavě hnědé bodýčka a dupky,tak je na doma fakt koupim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
9.1.12 13:52
Lesí píše:
kdyby prodávali pro mimča černé,nebo tmavě hnědé bodýčka a dupky,tak je na doma fakt koupim :mrgreen:

no já mám hnědou manducu, ale ten blinkanec je vidět i na ní… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
9.1.12 13:54

ale přiznám se, že to nějak aktivně neřeším…tak maximálně, když jsem někde na návštěvě, tak upozorním, že mám blinkací miminko ;) :oops: starší dcera byla ještě horší a já jsem prý také jako mimino :poblion: co šlo. :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
9.1.12 13:55
Hamalka82 píše:
Aha :( ,no já jsem debil…a ten Nutriton je co prosím tě???Koupím to někde??? :lol:

určitě v lékárně,ale já jsem ho nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
9.1.12 17:51

Tak jsem si ho dnes pořídila,malému dala odpoledne do míčka a za hoďku a půl se převalil a stejně zvracel,možná trochu míň.. :?

Je ale pravda,že ty „ublinkance“ :D jsou takový hustší,ale prostě jsou…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí