Bobek v nočníku na facebooku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
19.1.14 23:00

@Bábi Zlopočasná tak to ja nepochopim, zas nemusi se davat na fb vse a jeste mrtve miminko a video jak se snim louci. To ma zustat v rodine,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
19.1.14 23:02

A tady, Verunko, je první Václavovo hov*o - není krásné :)? Takové do esíčka. A tady poprvé načůral do nočníčku. A tady…děsím se, co všechno šílená matka nafotí a případné nevěstě ukáže. Verunka pravděpodobně zavčas zdrhne.

• Citovat
  • Upravit
40270
19.1.14 23:02

@ldeniska @Bábi Zlopočasná
Tak to nedokážu pochopit. Vy byste vystavili na FB svoje třeba zemřelé rodiče v rakvi? Když pominu etiku, kdo má potřebu se s něčím tak strašně osobním vyvalovat veřejně na FB? A to video, vždyť snad není člověka, kterého by něco takového po zhlédnutí nesestřelilo, tak proč, proboha???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.14 23:04

@Camael ja sa teda nechcem vzivat do tej matky, ale viem si predstavit ze jej docasne hrabne. V mojich ociach ma na to narok. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.1.14 23:05
@Poison Ivy píše:
A tady, Verunko, je první Václavovo hov*o - není krásné :)? Takové do esíčka. A tady poprvé načůral do nočníčku. A tady…děsím se, co všechno šílená matka nafotí a případné nevěstě ukáže. Verunka pravděpodobně zavčas zdrhne.

A co ty víš, třeba bude Verunka zlatokopka a já se jí budu potřebovat zbavit. Takové fotky v mládí nafotíš a pak jako když najdeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14992
19.1.14 23:05

Mně fotky jídla nijak nepohoršují, každý žije něčím jiným. Jo, mám teda jednoho kamaráda, který ráno vstane, napíše na fb: vstal jsem, dobré ráno. Pak skoro denně vaří, tak to fotí, píše, jak vařil a jsou to klasická jídla, co vaří každý… ale taky tam mám kamaráda, co si na potrpí na kvalitních složitých jídlech, na aranžování na talíři a na to se kouká hezky.

Fotku dcery po porodu mám také, teda decentní, ale mám. Nevidím na to nic zlého. Mám ji v albu jen pro rodinu a nejbližší přátele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
19.1.14 23:11

:lol: Tak to buď rada že v nočniku na me ditě nahe ve vaně a pod nim na… :lol: To je teprv :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.1.14 23:16

@LadyTommy Ano takového kamaráda jsem tam měla taky :lol:. Psal, že si jde vyčistit zuby, nakoupit, pomilovat se se svojí slečnou.. pak se najíst, páč mu po sexu vyhládlo. No slečna s ním byla asi týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
19.1.14 23:16

@Bábi Zlopočasná
Tak že jí asi hrábne, to dokážu pochopit, a proto bych i očekávala, že ji někdo z blízkých nějak povede, pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.14 23:24
@Camael píše:
@Bábi Zlopočasná
Tak že jí asi hrábne, to dokážu pochopit, a proto bych i očekávala, že ji někdo z blízkých nějak povede, pomůže.

Ty sa s niekym radis, ked chces nieco placnut na net? Ja si zmyslim, vycapim, a potom sa deju veci :mrgreen: Vlastne nedeju, ja som tajomna jak hrad v karpatoch :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
19.1.14 23:28

Fuj :poblion: Nikdy by mě nenapadlo, tam něco takového dát, natož si to fotit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
19.1.14 23:46

Děti mám 2,fotku hov-na ani jednu. Měla bych se nad sebou zamyslet :think:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
20.1.14 00:12
@Škurana píše:
Nikdy by me nenapadlo vyfotit výkaly, natoz to davat na net.Ja znám jednu vymastenou rodinku, kde matka prvni h.vno, ktere jejich dite vyprodukovalo snedla a otec si s nim namazal hubu :zed: :poblion:.Nikdy bych tomuhle neverila, ale byla jsem u toho.Hnus.

kecas :mrgreen: :poblion: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4854
20.1.14 00:28

@1.zizi :https://www.emimino.cz/profil/gina76/ neblazni, nevymyslim si, tak bujnou fantazii zas nemám :mrgreen:.Kdyby jste je poznaly, uverite hned.Ta pani mi treba vazne rikala, jak vidi za roh 8o :lol: a nazorne mi to predvedla.Dala si ruku za zada a na prstech SVE ruky za temi zady prsty ukazovala číslice a zároveň mi tipovala kolik asi ukazuje prstu a mela radost, ze to uhadla :lol: :lol: :mrgreen:.Ja se tomu smeju, ale jsou prostě lide labilniho myšlení a nemůžou za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.1.14 02:44
@Camael píše:
@beruska9
S tím porodem jako fakt??? 8o tak to mi přijde stokrát úchylnější než nějakej bobek.Co jí k tomu kdo napsal??

Ja nevim, ja otevrela FB v praci, vydesene ho hned zavrela a pak se tam par dni nepodivala…pak uz se to nekam posunulo v historii a nikdy jsem se k tomu nevratila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí