Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
nikita066 píše:
PAjulko děkuju, no měli, ale je toho hodně a už fakt nevím, kdy volala a od té doby už mi volalo toliko lidí, že už to tam v tom mobilu ani nemám. No zaplatím jim to hnedle jakmile příjde rodičák, ale ten to vzal snad přes Austrálii![]()
te rodičák to bere kolem světa asi 3 krát!!!Taky na něj čekám jak na smilování!!!!
nikita066 píše:
Mi povídej, mám 9kč v peněžence
Já nemám už ani to! Ale ještě je záchrana náš mrazák!
pajulinkka22 píše:not ak to máš plusnikita066 píše:Já nemám už ani to! Ale ještě je záchrana náš mrazák!
Mi povídej, mám 9kč v peněžence
když příjde mateřská tak pozdě, tak to by měla být i s odškodným, ne? ![]()
michaba83 píše:haha, no brala bych to, ale … asi nereálné
když příjde mateřská tak pozdě, tak to by měla být i s odškodným, ne?
Ahoj, je mi lito tvych zkusenosti, ale odejit od BEE neni tak tezke. Predtim samozrejme bude potreba uhradit nedoplatky, a to i vcetne upominky, nicmene BEE v posledni dobe nesplnila vsechny nalezitosti spojene se zmenou cen elektriny a plynu, takze podle nove legislativy muzes odejit i bez toho, aby ti uplynula doba vazanosti smluv. V pripade presvedceni o nepravnenosti nekterych kroku BEE bych se obratila na ERU, kde bylo zrizene samostatne oddeleni na ochranu spotrebitelu, ktere bude resit spory zakazniku a dodavatelu energii bez toho, aby to muselo na soud.
Pokud budes chtit poradit, jak na to, napis mi na muj email. Preji hodne stesti ![]()
nikii2010 píše:
Ahoj, je mi lito tvych zkusenosti, ale odejit od BEE neni tak tezke. Predtim samozrejme bude potreba uhradit nedoplatky, a to i vcetne upominky, nicmene BEE v posledni dobe nesplnila vsechny nalezitosti spojene se zmenou cen elektriny a plynu, takze podle nove legislativy muzes odejit i bez toho, aby ti uplynula doba vazanosti smluv. V pripade presvedceni o nepravnenosti nekterych kroku BEE bych se obratila na ERU, kde bylo zrizene samostatne oddeleni na ochranu spotrebitelu, ktere bude resit spory zakazniku a dodavatelu energii bez toho, aby to muselo na soud.Pokud budes chtit poradit, jak na to, napis mi na muj email. Preji hodne stesti
jé mailík jsi neuvedla a jsi nepřihlášená, tak nevím, jestli tento nick máš i tady na emimi. Upomínku i s fakturou mám uhrazenou, pokud by jsi měla časík, tak byhc byla moc ráda, za radu, jak a co uvést do toho dopisu k výpovědi, děkuju moc moc moc ![]()
Takže můj tatka podepsal u nich nevýhodnou smovlouvu doma, ale naštěstí se podařila vypovědět přímo na jejich podatelně v Praze. potom to podepsal i náš 85 letý děda a stále máme problémy výpověd byla poslana emailem i doporučenou poštou a ted mu došlo penále 5 tis. tak se to s nimi nadále řeší.
Příspěvek upraven 21.02.14 v 12:47
No ty jejich nesmyslné penále si právě dovolit nemůžu. Mám zaplacený nedoplatek i s upomínkou a mám zaplacené běžné zálohy. A pokud by to šlo nějak v klidu přejít jinam, byla bych moooooc šťastná
Naše kauza taky pokračuje a i já jsem pekelně vytočená.
Máma naštvaná, že jí dali penále tak, aby upomínku nestihla zaplatit, že zruší smlouvu. Má na jedno zákaznické číslo napsané dvě nemovitosti, z čehož tu druhou převedla na mě. Jenže smlouvu od toho nemůže najít, sepisovala jí u svého pojišťováka a má všechno, co ten den udělali, je tohle ne, takže si nemyslím, že by to byl její bordel. Takže se na něj obrátila, že potřebuje smlouvu a že prý to ten dotyčný vyřeší za ní, že to není problém, prý má výpovědní lhůtu 6 měsíců a odhlášení z důvodu převodu na nového vlastníka nemovitosti se udělá hned.
Pak jí volali z BEE, že tam mají odhlášení z důvodu převodu nemovistosti a žádost o výpověď, ale nemají tam její podpis, tak ať jim napíše dopis, že žádá o zrušení smlouvy, podepíše a oni se podle toho zařídí, jo a prý jestli nový vlastník nemovistosti bude chtít u nich pokračovat. Máma řekla, že neví a oni, že se s ním/tj.se mnou/ spojí.
Výsledek? PŘIŠLA POKUTA ZA OBĚ ODBĚRNÁ MÍSTA 12 000!!!! OBĚ MÍSTA JSOU JIŽ OD NICH ODHLÁŠENÁ.
Prý v tom dopise, co psala máma chybí nějaká věta
Podle mě je to jasná podpásovka, jak z ní dostat prachy, když odchází!!!!!! Vůbec nebrali v potaz, že tam existuje formulář na půlroční výpověď a odhlášení z důvodu přepisu - mimochodem tam taky nejsou oprávněni sankci účtovat, pokud nový vlastník nemovitosti s nimi uzavře smlouvu, ale ačkoliv mámě řekli, že se s novým vlastníkem spojí, tak to dodnes neudělali a proč by taky jo, když z toho maj 6000 za nic!!!!!! ![]()
Vůbec nechápu, proč když potřebovali její podpis, jí ten formulář k podpisu neposlali, popř. neřekli, ať to přijede podepsat do Prahy. Vždyť je jasné, že málokdo ví, jak přesně ten dopis má vypadat.
BEE je vrcholně neseriozní firma!
ahoj, tak jsem se zaregistrovala
napis mi na muj email a domluvime se, jak z te bryndy ven, snad ti budu moci pomoct ![]()
ahoj, tak jsem se zaregistrovala napis mi na muj email a domluvime se, jak z te bryndy ven, snad ti budu moci pomoct
Ahoj nikito066
Pokud poplatíš vůči BEE dluhy, máš jedinečnou šanci od BEE odejít bez jakýchkoliv sankcí.
Lze odstoupit na základě paragrafu 11a, novely Energetického zákona (211/2011 Sb). Tento zákon je nadřazen obchodním podmínkám BEE
Cituji:
Zákon č. 211/2011 Sb., $11a odstavec 3
Některá opatření na ochranu zákazníka
(3) Zvýší-li držitel licence na obchod s elektřinou, obchod s plynem, výrobu elektřiny nebo výrobu plynu cenu za dodávku elektřiny nebo plynu nebo změní-li jiné smluvní podmínky, je zákazník oprávněn bez uvedení důvodu odstoupit od smlouvy do 3 měsíců od data zvýšení ceny nebo změny jiných smluvních podmínek. To neplatí, pokud držitel licence oznámí zákazníkovi zvýšení ceny nebo změnu jiných smluvních podmínek nejpozději 30 dnů přede dnem jejich účinnosti a současně zákazníka poučí o jeho právu na odstoupení od smlouvy. V takovém případě je zákazník oprávněn bez uvedení důvodu odstoupit od smlouvy nejpozději 10 dnů přede dnem zvýšení ceny nebo změny jiných smluvních podmínek.
BEE zdražila plyn k 1.12.2012 a elektřinu k 10.2. 2012
doporučuji tohoto človíčka. URČITĚ PORADÍ. https://www.emimino.cz/…il/2263jans/
QWERASDF píše:
Ahoj nikito066
Pokud poplatíš vůči BEE dluhy, máš jedinečnou šanci od BEE odejít bez jakýchkoliv sankcí.Lze odstoupit na základě paragrafu 11a, novely Energetického zákona (211/2011 Sb). Tento zákon je nadřazen obchodním podmínkám BEE
Cituji:Zákon č. 211/2011 Sb., $11a odstavec 3
Některá opatření na ochranu zákazníka
(3) Zvýší-li držitel licence na obchod s elektřinou, obchod s plynem, výrobu elektřiny nebo výrobu plynu cenu za dodávku elektřiny nebo plynu nebo změní-li jiné smluvní podmínky, je zákazník oprávněn bez uvedení důvodu odstoupit od smlouvy do 3 měsíců od data zvýšení ceny nebo změny jiných smluvních podmínek. To neplatí, pokud držitel licence oznámí zákazníkovi zvýšení ceny nebo změnu jiných smluvních podmínek nejpozději 30 dnů přede dnem jejich účinnosti a současně zákazníka poučí o jeho právu na odstoupení od smlouvy. V takovém případě je zákazník oprávněn bez uvedení důvodu odstoupit od smlouvy nejpozději 10 dnů přede dnem zvýšení ceny nebo změny jiných smluvních podmínek.BEE zdražila plyn k 1.12.2012 a elektřinu k 10.2. 2012
doporučuji tohoto človíčka. URČITĚ PORADÍ. https://www.emimino.cz/…il/2263jans/
jdu jim to napsat a v pondělí pošlu, jsi zlatá
![]()