Bojí se spát v postýlce - 14m

2962
3.8.12 22:56

bojí se spát v postýlce

Ahoj holky, malému se v poslední době zhořil spánek velkou část přisuzuji růstu stoliček a tak si zvykl spát s náma, poslední dobou je to problém, moc sebou mele a tak se pořád budíme, ale :! hlavně když ho dávam spát vypije mléko usne šup do postýlky a za 2hod. je hore :zed: a když ho položím v postýlce a že mu dám čaj začne hystericky řvát :cert:, dřív to nedělal, takže teď si ho musím vzít dát pít a zas uložit do postýlky, vždycky když ho ukládám do postýlky rozledne se bojácky kolem se a břečí, mohl by se bát? :nevim: že je tak uzavřený? máme se stěhovat pálánuju zkusit velkou postel, co vy na to má 14měsíců, spal by s náma v ložnici ale ve velké postely a popřípadě nějaký tip na poslel třeba i s Ikei. Musím spánkovou situaci řešit nebo v březnu se narodí další prcek. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2962
3.8.12 23:14

Jo jinak se mi líbí tato pstel tak co vy na to http://www.vanas-nabytek.cz/…-cm-novinka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
3.8.12 23:22

Ahoj Týnko, Já řešila něco podobného a hodně mi pomohla knížka: Každé dítě může dobře spát… Fakt v ní jsou cenné rady pro mnoho problémů.
Naše usínala u nás v posteli, dlouhou dobu jsem jí musela drndat v ruce. Nejdřív jsem vynechala drndání - 3 nosi šílený řev, ležela ale u nás v posteli a já jí držela.
V té knížce píšou, že dítě si zvykne na rituál uspávání a když se v noci vzbudí, vyžaduje stejné prostředí, při kterém předtím usínal. Prostě ho zmate to, že usínal u maminky a vzbudí se na jiném místě, tak chce nazpátek… Podle mě bys ho měla naučit usínat ve své postýlce a být třeba u něho, aby tě viděl, držet za ruku… Časem se posouvat dál a dál… Rady asi budou různé… U nás se to vyřešilo věkem. Prostě jak začala dobře komunikovat, šlo vše jednoduše. Od 2 let spí sama u sebe v pokojíčku v malé postýlce z Ikea. Nejdřív jsme čekali, až usne. Teď jsou jí tři, řeknu pohádku, dám pusu, přitulím a odejdu. Nechám otevřené dveře, ať slyší ruchy od nás a ona usne.
Předtím jsem měla pocit, že moje dítě budu drndat do 15. Byla jsem těhotná, malé bylo 18 m a já se bála toho, až budu mít doma miminko… Miminko do 4 měsíců usínalo samo, takže jsem čekala, až usne starší dcera, postupem času se starší dcerka naučila usínat sama a mladší dcerka se zase naučila usínat s maminkou v náručí. :zed:
Takže posun minimální. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
3.8.12 23:50

Ahoj @TynaCut :kytka: :mrgreen:! Jak pises, ze se malej mozna ve sve postylce boji - mas tam nejake hracky? Malej ma teda jenom 11 mesicu, ale mame v postylce 4 plysaky. A on se do postylky navic vylozene tesi, protoze v ni hrozne radi. Uci se teprve si stoupat, tak se chyta sprusli, stoupa si tam, zase pada na matraci, popotahuje plysaky… No a tak po ctvrt hodince radeni se svali s deckou a usne. Obcas ho tedy musim parkrat svalit ja a zduraznit, ze se ma spinkat. :mrgreen: Rad v ni radi i pres den, kdyz neni cas na spani. Co takhle kdybyste si tam obcas jenom tak hrali, dali si tam nejake hracky, treba by si na postylku zvyknul, ze to neni nepritel, ze v ni muze byt i sranda. No a pozdejc by mu v ni treba nevadilo spat. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
3.8.12 23:52
@TynaCut píše:
Jo jinak se mi líbí tato pstel tak co vy na to http://www.vanas-nabytek.cz/…-cm-novinka/

Jo, ta se mi taky libi! Ovsem po prakticke strance zkusenosti nemam, to at se vyjadri nekdo jiny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
4.8.12 00:06

Postýlku máme doma a jsme s ní spokojeni.Dnes tam skusíme dát i prostředního syna-14 měsíců a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.8.12 07:30

Mám úplně stejný problém jako zakladatelka, tak se trošku přifařím :mrgreen:. Já jsem si malého naučila u sebe od narození a teď, když ho dám do postýlky, řve jak tur. Asi jde o to jen pár dní vydržet a neustoupit, ale chtělo by to i nějaký fígl. Už jsem mu tam dala snad vše, co mě napadlo. Všechno absolutně ignoruje a řve dáááál :lol: až se pozvrací. Když usne v mé posteli a nechám ho tam, spí jak nemluvňátko, ale když ho přendám do jeho, je za hodinku vzhůru a to je totální hysterák. Ještě pořád to tak nějak urputně neřeším kvůli kojení, ale už by to asi chtělo ho separovat, bude mu rok.
Jinak ta postel je nádherná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
6.8.12 12:56

@Pe-G jako máme tu samou co jsem dávala do odkazu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
6.8.12 16:43

tynacut

Asi ano, vypadá stejně, taky borovice, jen jsme přikupovali šuplík. Máme ji přes net, stránku nevím. Nosnost máme 100 kilo, viděli jsme různé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
6.8.12 17:07

@Pe-G a zdá se ti teda dobrá? jako pevná a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
6.8.12 23:21

TynaCut

Je pevná, spí tam nejstarší syn, má 22 kilo a skáče na ní jak divoch :lol:.A unesla mě i manžela :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí