Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Dnes ve škole jsme s jedním klukem si zkoušeli dát co největší ránu pěstí do ramene. Nejprve já a potom on, byl to jeho nápad. Nejprve dobrý ale tak o deset minut později mě to rameno začalo bolet a bolí mě furt. Bolí mě jen když ruku vytočím ale jinak je to v pohodě. Můžu s tím hýbat, cvičit, protahovat ruce dopředu, za záda. Ale i tak se bojím protože když udělám ten jeden pohyb který není dobrý třeba to nachvíli zabolí. A dost mě to stresuje. Prodělávám stresové oddobí a ve škole celý den sedím je možné že to může být i bolest z něčeho jiného? Myslíte že to může být jen natažené či namožené? Taky jste měli něco podobného?
Budeš to mít nejspíš pohmožděny.
@Anonymní píše:
Dnes ve škole jsme s jedním klukem si zkoušeli dát co největší ránu pěstí do ramene. Nejprve já a potom on, byl to jeho nápad. Nejprve dobrý ale tak o deset minut později mě to rameno začalo bolet a bolí mě furt. Bolí mě jen když ruku vytočím ale jinak je to v pohodě. Můžu s tím hýbat, cvičit, protahovat ruce dopředu, za záda. Ale i tak se bojím protože když udělám ten jeden pohyb který není dobrý třeba to nachvíli zabolí. A dost mě to stresuje. Prodělávám stresové oddobí a ve škole celý den sedím je možné že to může být i bolest z něčeho jiného? Myslíte že to může být jen natažené či namožené? Taky jste měli něco podobného?
Super, že ho nenapadlo lehnout si na koleje. To už by tě nebolelo nic. Jinak víš, na co máš mozek, jo? Použij, nebolí to.
A čeho se bojíš? Budeš to mít pohmožděný to je přece jasný. Příště zapni mozek. Za blbost se platí. Bude to pár dní bolet aspoň se poučíš.
@smile_xxx píše:
kolik ti je?
Spíš možná „Na jaký typ školy chodíš?“.
Ne ze stresu ta bolest nebude - kdyz jsi dostala ranu, tak to bude z toho. Do rana ti asi naskoci modrina a bude to jasne.
@vokishka no a co? Hlavně že každému Vadím ale mě to nevadí já se nemám kde svěřovat 🙄
To bude dobrý
Mas to pohmozdeny. Stejně jako bys blbě upadl - muže to omezit pohyblivost, nemusí. Dej ruce klid. Na příště vymysli lepší zábavu 😁
@smile_xxx píše:
V jiné diskuzi píšeš, že chodíš do práce
Tak může mít v 17 brigádu ne? ![]()