Bojím se odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35792
22.6.13 19:15

Boji se, ze bude sama a nikdo ji nebude chtit, tipuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 19:17
@Anonymní píše:
Mám to doma docela podobně, a taky se nemůžu odhodlat. Jsem na něj zvyklá, a je mi ho líto, navíc máme děti, a ty mu nechci sebrat. a doma občas pomáhá, to jo, ale taky je to vznětlivej cholerik, co pro vulgarity a facky nejde daleko. Drž se. Věřím, že se jednou odhodláme, ty i já. :hug:

Právě ten hloupí zvyk a taky nemáš sílu odejít jako já a přitom víme že otomhle život není.. mě jeho taky líto (jasně jsou i světlé chvíle kdy pomuže, zasmějem se ale hodně se už tenčej) děti nemáme jsem už hodně dlouhodobá snažilka. Jak dlouho už to snášíš

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.13 19:19

Co bylo poslední kapkou? Když mi vrazil facku a já zrovna měla naše tehdy měsíční miminko na rukou!!
Chceš vážně čekat až na něco takového?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.13 19:21
@pikola píše:
Boji se, ze bude sama a nikdo ji nebude chtit, tipuju ;)

Oto je to horší že tohohle se nebojim (nechci bejt náká namyšlená pipka) ale jsem mladá a dcl atraktivní aspoň podle mužu soudím :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
22.6.13 19:22

No tak já bych na nic nečekala a chlapec by letěl jak špinavé prádlo.
V baráku máme velke problémy od stěžování od sousedu protože přítel hodně křičí (policie tu byla jednou). frajer ti dělá jen ostudu
Já kupuji jídlo a protože příteli docházejí věčně peníze sem jeho kasičkou (nájem máme 4500 stoho 3800 dávám já zbytek přítel). bydlí za 700? no tak to se má, ale to by u mně teda neuspěl, hezky půl na půl a každý si bude sám kupovat jídlo NEBO dát na hromadu 9000 Kč a za 4500 Kč zaplatit nájem a zbytek bude na jídlo
ty jsi nemocná, snažíš se a on se chová jako debil :cert:
nemáš co řešit, sbalit a :mavam: :mavam: myslím, že by čuměl až by mu zle bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
22.6.13 19:23
No tak ceho se bojis?
@Anonymní píše:
Oto je to horší že tohohle se nebojim (nechci bejt náká namyšlená pipka) ale jsem mladá a dcl atraktivní aspoň podle mužu soudím :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 19:23

Nebojím se ničeho materiálního! Jde jen oten blbej zvyk

• Citovat
  • Upravit
750
22.6.13 19:25

Co jsi jako promarnila??? Ja taky 10 let nemela stesti a najednoubpo 30 se vse zmenilo. Vse co se deje ma nejaky smysl a rikat si budu s nim, protoze nechci byt sama a kdyz jsem promarnila toto tak ted uz si ho vezmu a on se zmeni??? To je blbost. Byt je tvuj, pracujes u rodicu tak co resis, jsi na tom lepe nez holky, ktere odesly skoro s prazdnou naruci skoro nikam a s detmi. A neohlizej se ma nekoho, kdo se neohlizi na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
22.6.13 19:27
Zvyk na co? Na to delat nekomu kasicku, sluzku a matraci? On obcas vypusti mile slovo a ty se z toho muzes poskakat? Ve vetsine vztahu to tak nefunguje, lidi si sebe i vazi a chovaji se normalne. Rekla jsi mu to vubec nekdy co ti vadi a ze kdyz se nezmeni tak chlapec prijde o strechu nad hlavou a servis, mozna i praci?
@Anonymní píše:
Nebojím se ničeho materiálního! Jde jen oten blbej zvyk
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
22.6.13 19:30

Co víc napsat než RYCHLE PRYČ!!! držím palce aŤ brzy přijdeš k takovému rozhodnutí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.6.13 19:34

Dlouhodobá snažilka? 8o Zešílela jsi? Tím si život akorát poděláš.

• Citovat
  • Upravit
31594
22.6.13 19:35
@Anonymní píše:
Nebojím se ničeho materiálního! Jde jen oten blbej zvyk

tak si představ, že až ho vykopneš, tak za nějakou dobu někoho potkáš. Bude to super chlap, bude se o tebe snažit, nosit ti kytky a čokoládu, zvát tě na večeře, první pusa, první krásné milování, bude pozorný, budete si mít co říct, pak se sestěhujete, vezmete, založíte rodinu a budete spolu šťastní. No a teď si vybav, jak tě fackuje ten tvůj dáreček, se kterým otěhotnět by byl šílenej průšvih, představ si, jak vaše dítě jde do jeslí, protože ty musíš do práce, abys ho uživila, jak on tě mlátí před dítětem, to se ho bojí, pláče, on následně zbije dítě… Nebylo by lepší ho opustit a jít si zvyknout na někoho jinýho?
(kdybys měla pocit, že chlapa už nechceš, tak se nabízím, budeš mě živit a bude to mít tu výhodu, že já tě bít nebudu :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
22.6.13 19:37

@RadkaCh přesně tohle jsem chtěla napsat, jak se může člověk s někým takovým snažit o rodinu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
22.6.13 19:42

Odvykneš si rychle!

Hned od takového nýmanda odejdi! Stačí když si představíš že by s někým takovým měli vyrůstat děti, to asi nechceš ne? Na co čekáš až tě zmlátí a skončíš v nemocnici, evidentně na tebe úplně se. e, a jen se tě drží protože mu vše platíš a toleruješ hnusné chování!
Nebo si myslíš, že tě někdo takový miluje když se tak chová? Na nic nečekej a odejdi od něj, lepší už to s ním asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 19:42
@Anonymní píše:
Právě ten hloupí zvyk a taky nemáš sílu odejít jako já a přitom víme že otomhle život není.. mě jeho taky líto (jasně jsou i světlé chvíle kdy pomuže, zasmějem se ale hodně se už tenčej) děti nemáme jsem už hodně dlouhodobá snažilka. Jak dlouho už to snášíš

My právě už děti máme no..trvá to asi 3 roky. Taky jsou světlý chvíle, kdy je v pohodě, ale málokdy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky