Přestala jsem chtít přítele

Anonymní
21.6.13 23:10

Přestala jsem chtít přítele

Prosím o radu, už vážně nevím, co mám dělat… posledních pár dní (dobře, asi měsíc) mi není po psychické stránce zrovna nejlíp, mám pocit, že už nechci být s přítelem… Jsme spolu 5 let, máme dcerku, hypotéku na barák… Přítel je dost v práci, nemá na nás čas, když je doma, chce mít klid a vadí mu, že dcerka skáče, křičí a tak… Vadí mu vlastně všechno… :-( Přála bych si chlapa, kterýmu by na nás záleželo.. Bavit jsem se s ním snažila, ale on udělá blbce ze mě a své chyby nikdy nepřizná… už fakt nevím, co dál :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
21.6.13 23:18

„Přítel je dost v práci“ - takže mu jako na vás nezáleží? A proč asi v té práci je? Protože má dcerku, hypotéku a partnerku, které živí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.13 23:19

Nejde o to, že je dost v práci, on i když je doma, tak nemá zájem bejt s náma, ale radši čumí do počítače…

• Citovat
  • Upravit
3165
21.6.13 23:19

Vypadá to na krizi. Možná je toho na vás prostě jen moc, vše vám přerostlo přes hlavu - moc starostí. Jinak jestli je jeho chyba jenom to, že chce mít po práci klid, tak to není ani tak chyba, ale jeho přání a když si vzpomenu na toho svého, tak taky chce mít klid. Nebo jsou ještě jiné problémy? Proč si myslíš, že mu na vás nezáleží? To by přece neplatil hypotéku, po práci šel kdo ví kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
21.6.13 23:20
@Anonymní píše:
Nejde o to, že je dost v práci, on i když je doma, tak nemá zájem bejt s náma, ale radši čumí do počítače…

Třeba je to jeho forma relaxu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
21.6.13 23:21

Jaké jsou vlastně Tvoje očekávání? Nechceš po něm až přespříliš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.6.13 23:22

Je mi líto, ale z příspěvku cítím, že Tě pálí dobré bydlo.Ty snad u PC nesedíš? Je to způsob odreagování jako každý jiný. A z práce zřejmě chodí i unavený, chce mít klid.Na nervy může jít občas i vlastní děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
21.6.13 23:22

Není to proto, že ho po práci doma čekají jen výčitky a nerudná ženská? Co mu přesně vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.13 23:23
@Maculinka píše:
Třeba je to jeho forma relaxu :kytka:

dobře, ale když příjde o půl 3 domů z práce a do večera nemá čas, pak by si chtěl „vrznout“ zahrát si ještě hru a jít spát??? to asi není úplně ok ne? Když už někam jdeme, tak hlavně aby se nemusela věnovat dcerce, nejlépe ani mě atp… Poslední dobou na mě jen útočí se sexem a milej je jen chvilku, než dosáhne sváho, pak zas najede na „svoje chování“… Když s ním nechci spát, jsem ta špatná a určitě ho podvádím… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.13 23:25
@hanka.br. píše:
Není to proto, že ho po práci doma čekají jen výčitky a nerudná ženská? Co mu přesně vadí?

vadí mu dcera… to, že dělá blbosti, mluví, když mluví on, křičí a tak… Nechci po něm skoro nic… většinu věcí se snažím dělat sama, aby on právě nemusel a měl čas na nás… Chtěla bych občas pohladit, vypít si spolu skleničku vína, sníst si večeři jinde než u pc…

• Citovat
  • Upravit
36504
21.6.13 23:26
@Anonymní píše:
dobře, ale když příjde o půl 3 domů z práce a do večera nemá čas, pak by si chtěl „vrznout“ zahrát si ještě hru a jít spát??? to asi není úplně ok ne? Když už někam jdeme, tak hlavně aby se nemusela věnovat dcerce, nejlépe ani mě atp… Poslední dobou na mě jen útočí se sexem a milej je jen chvilku, než dosáhne sváho, pak zas najede na „svoje chování“… Když s ním nechci spát, jsem ta špatná a určitě ho podvádím… :roll:

To jsou jen nepodstatné věci. Důležité je, že se o rodinu postará. Není legrace mít na krku ženskou na RD a hypotéku. No a že chce sex - je mladý, chtivý :lol: a chce to dělat doma! To se taky cení, neb to není pravidlem. Tak si to užij s ním a neremcej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
21.6.13 23:27
@Anonymní píše:
dobře, ale když příjde o půl 3 domů z práce a do večera nemá čas, pak by si chtěl „vrznout“ zahrát si ještě hru a jít spát??? to asi není úplně ok ne? Když už někam jdeme, tak hlavně aby se nemusela věnovat dcerce, nejlépe ani mě atp… Poslední dobou na mě jen útočí se sexem a milej je jen chvilku, než dosáhne sváho, pak zas najede na „svoje chování“… Když s ním nechci spát, jsem ta špatná a určitě ho podvádím… :roll:

Můj přijde v 16h, je u TV s nožkama nahoře (mimochodem, ono občas nepřijít nafuněná, ale jen ho láskyplně obejmout, dát šimravou pusu na ouško taky není zcela k zahození), občas se přitulím, večer má chuť taky na sex (pořád jsem ráda, že ho chce po mě doma a ne někde jinde :jazyk: ) a pak se jde ještě „uspat“ k TV, něco přečíst. Jenomže já v tom nevidím nic špatného pro změnu. Ale je pravda, že když za ním přijdu se potulit i s malým, tak nás neodmítne. Mimochodem, jsou dny, kdy vidím, že by nejraději malého zabil, jak je uvřeštěný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Burj Chalifa píše:
To jsou jen nepodstatné věci. Důležité je, že se o rodinu postará. Není legrace mít na krku ženskou na RD a hypotéku. No a že chce sex - je mladý, chtivý :lol: a chce to dělat doma! To se taky cení, neb to není pravidlem. Tak si to užij s ním a neremcej!

sex z donucení bez předehry je fakt pecka… díky za radu :palec: a jdyž si po sexu příjdeš jak odhozenej hard je taky úžasný…

• Citovat
  • Upravit
36504
21.6.13 23:30
@Maculinka píše:
@Burj Chalifa :palec:
…si ženský nevážej dobrýho bydla :nevim: hele, takový ty romantický procházky, zamilovaný pohledy u sklenky vína, to je romantickej omalovánkovej kýč z telenovely. Základ je, jak se stará o rodinu, že chodí domů, nezahejbá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí