Přestala jsem chtít přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.6.13 00:17
@Lisasa píše: @ Anonymni
Tve tema me velmi zaujalo. Temer stejne co popisujes, tak zazivam i ja. Jen s tim rozdilem, ze jsem teprve tehotna (33.tt). Jsem z toho zoufala a nevim co s tim. Po dobrym to s nim nejde, po zlym take ne. A do toho se ma za mesic a neco narodit mala. Takhle jsem si to fakt nepredstavovala.

třeba se s miminkem změní :think:

• Citovat
  • Upravit
171
22.6.13 00:18

Metoda cukr a bič by nebyla od věci… je to napsáno hnusně, ale… odměna za dobré chování - choval jses ke mně dnes pěkně? Očekávej to samé i ode mě ( mám díky Tvému pěknému chování dobrou náladu, nejsem tak utahaná, mám chuť uvařit něco dobrého budu příjemný společník po všech stránkách, třeba i těch intimních ). Pohádali jsme se tvou vinou? Plakala jsem kvůli tobě? Chova jses škaredě k dítěti? Promiň, ale nemám dobrou náladu, jsem kvůli tomu smutná, rozmrzelá a cokoli navíc by bylo jen přemáhání… vem si třeba rohlík se sýrem… a nic ode mě nečekej :-)
Nikdo nevydělá na tom, že se bude do něčeho nutit, přemáhat se nebo se snažit, potlačit své potřeby… život je kompromis, ale kompromis obou.. a dítě do toho kompromisu taky patří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
22.6.13 00:19

@ Anonymni
Tve tema me velmi zaujalo. Temer stejne co popisujes, tak zazivam i ja. Jen s tim rozdilem, ze jsem teprve tehotna (33.tt). Jsem z toho zoufala a nevim co s tim. Po dobrym to s nim nejde, po zlym take ne. A do toho se ma za mesic a neco narodit mala. Takhle jsem si to fakt nepredstavovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 00:20
@Pink Bird píše:
Metoda cukr a bič by nebyla od věci… je to napsáno hnusně, ale… odměna za dobré chování - choval jses ke mně dnes pěkně? Očekávej to samé i ode mě ( mám díky Tvému pěknému chování dobrou náladu, nejsem tak utahaná, mám chuť uvařit něco dobrého budu příjemný společník po všech stránkách, třeba i těch intimních ). Pohádali jsme se tvou vinou? Plakala jsem kvůli tobě? Chova jses škaredě k dítěti? Promiň, ale nemám dobrou náladu, jsem kvůli tomu smutná, rozmrzelá a cokoli navíc by bylo jen přemáhání… vem si třeba rohlík se sýrem… a nic ode mě nečekej :-)
Nikdo nevydělá na tom, že se bude do něčeho nutit, přemáhat se nebo se snažit, potlačit své potřeby… život je kompromis, ale kompromis obou.. a dítě do toho kompromisu taky patří…

to jsem taky zkoušela, ale je pak na nás ještě hnusnější, vyhrožuje mi tím, že si na sex najde jinou a vařit musím kvůli dcerce…

• Citovat
  • Upravit
97
22.6.13 00:20

@ Anonymni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
22.6.13 00:22

Teda ženské, vy jí dáváte čočku ;) Chtěla si trochu postěžovat, nechat se podpořit a vy pokračujete v duchu „manžel dělá, co může a za vše může ona“ ;), chuděrka :lol:
Zakladatelko, může to být jen krize, problémy v práci.. Jestli ještě před dvěma měsícema byl tím chlap, co chceš mít doma, zabojuj. Zkus aby doma ho čekalo příjemno, zkus se pár dní přemoct, něčím ho potěšit, trochu vytáhnout z té rutiny před kterou se utíká odreagovat k PC. Zvýšená potřeba sexu může být i uvolňování napětí, stresu..nemá v práci nějaký neúspěch, že by si na tobě doma něco dokazoval? Třeba na to přijdeš, třeba jak to přišlo, zase odejde (ale na to bych moc nespoléhala). Ale jedna věc je, že na vztah musí být dva..táhnout káru sám i za druhého lze jen dočasně, oba se musí snažit, aby jim spolu doma bylo dobře a rádi se k sobě vraceli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437

To je fakt ubožák. Tak ať si ji najde a nemele o tom.

@Anonymní píše:
to jsem taky zkoušela, ale je pak na nás ještě hnusnější, vyhrožuje mi tím, že si na sex najde jinou a vařit musím kvůli dcerce…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97

@ Anonymni
A tomu veris? Kdyz to ted behem tehu vypada skoro na rozchod, tak potom s nevyspanim si to neumim predstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
22.6.13 00:23
@Anonymní píše:
To, ze chci pohladit jsem se taky snažila vysvětlit :? Ale bez uspechu, naopak se to otočilo proti me. Řekla jsem, ze on vázne vydělává, mám se jako v bavlnce do prace nemusím a tak jsem si řekla, ze vázne budu tolerantnější…

tak to ja bych v tomhle pripade toleranci uplne vynechala! priste napis vsechno a ne to davat po kouskach, ono to potom vypada uplne jinak.tak jestli jsi schopna si privydelat tak bych si zacala sepisovat vyhody a nevyhody s timto panem zustat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
22.6.13 00:24

@ Anonymni
A tomu veris? Kdyz to ted behem tehu vypada skoro na rozchod, tak potom s nevyspanim si to neumim predstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
22.6.13 00:25

Tak bych mu řekla, ať si najde :-), vydírat vlastní partnerku sexem… nevím, chlap, kterému nevadí pocit, že partnerka na to vlastně nemá náladu, přemáhá se? Já bych si to na místě takového chlapa teda vůbec neužila :-). A pokud on ano, je to sobec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 00:27
@lekarnicka28 píše:
Teda ženské, vy jí dáváte čočku ;) Chtěla si trochu postěžovat, nechat se podpořit a vy pokračujete v duchu „manžel dělá, co může a za vše může ona“ ;), chuděrka :lol:
Zakladatelko, může to být jen krize, problémy v práci.. Jestli ještě před dvěma měsícema byl tím chlap, co chceš mít doma, zabojuj. Zkus aby doma ho čekalo příjemno, zkus se pár dní přemoct, něčím ho potěšit, trochu vytáhnout z té rutiny před kterou se utíká odreagovat k PC. Zvýšená potřeba sexu může být i uvolňování napětí, stresu..nemá v práci nějaký neúspěch, že by si na tobě doma něco dokazoval? Třeba na to přijdeš, třeba jak to přišlo, zase odejde (ale na to bych moc nespoléhala). Ale jedna věc je, že na vztah musí být dva..táhnout káru sám i za druhého lze jen dočasně, oba se musí snažit, aby jim spolu doma bylo dobře a rádi se k sobě vraceli.

on se nenechá…
odskáču všechny jeho špatný nálady (odnesu i třeba to, že není hezky) už jsme měli střídavě oblačno před porodem, ale po porodu si mě chvíli vážil… pak z miminka který pořád spinká začala bejt veselá upovídaná holčička a je to moje vina, že holka chvíli neposedí a nemlčí… já už asi ani nemám chuť dělat ze sebe dál vola, když veškerý moje snahy končej neúspěchem… začala jsem si i přivydělávat, od rána do večera se skoro nezastavím, ale jsem ta špatná… a on vlastně hroznej chudáček :-(

• Citovat
  • Upravit
2528
22.6.13 00:28

Jo chápu tě a upřímně, já jsem už rezignovala a od přítele nic takového co píšeš nečekám :,(.Pokud máš sílu můžeš se snažit, ale nevím jak uspěješ. Někteří chlapi vážně nejsou pro rodinu a většinou než jim to dojde, tak je pozdě a nemá cenu už nic zachranovat. A řeči tapu, co čekáš vždyt tš živí mi vážně pijou krev, co asi dělá ta ženská na mateřské, leží s nohama na hoře ne :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 00:29
@martina0310 píše:
tak to ja bych v tomhle pripade toleranci uplne vynechala! priste napis vsechno a ne to davat po kouskach, ono to potom vypada uplne jinak.tak jestli jsi schopna si privydelat tak bych si zacala sepisovat vyhody a nevyhody s timto panem zustat.

to jsem nepsala já zakladatelka…
myslím tohle : To, ze chci pohladit jsem se taky snažila vysvětlit Ale bez uspechu, naopak se to otočilo proti me. Řekla jsem, ze on vázne vydělává, mám se jako v bavlnce do prace nemusím a tak jsem si řekla, ze vázne budu tolerantnější…

• Citovat
  • Upravit
711
22.6.13 00:31
@Anonymní píše:
koníček jsou pc hry, dítěti 3 roky, mluvíme o jeho chování pořád, ale on chybu nevidí… všechny děti okolo jsou podle něj hodný, nemluvěj, když mluví rodič, neskáčou, nekřičí, neběhají, jen naše je špatně vychované a můžu za to já… on by jí za všechno hned plácnul, chce aby byla zavřená v pokojíčku atp… Už je to dřív, co byl snad jen platonicky zamilovanej do kamarádky (byla úžasná, nejlepší atd..) ta je ale zadaná a vše bylo ok, až teď to zas nějak začalo jít do kopru :-(

A jak byl vychovávaný on? Myslím si, že mu to přijde normální, protože to zažil doma. A očividě mu to nevadilo, když to chce praktikovat na svém dítěti. Pokud mám být upřímná, tak kdyby se takhle choval můj manžel, tak by to byl pro mě důvod k rozvodu. Jednou jsem takový přístup zažila na sobě. Máma měla přítele, který když mluvil, tak já jsem nesměla, vždycky se zavřeli s mámou v kuchyni a já musela být sama v pokojíčku. V autě jsem nesměla mluvit atd. Když opadla prvotní zamilovanost mojí mámi, tak jí došlo, že něco není dobře a vysvětila mu, že takový přístup rozhodně. A at se rozhodne bud se změní nebo odejde.

Vem ho sebou do nějaké herny nebo na hřiště, at vidí jak se chovají stejně staré děti. Nebo mu dej přečíst knížku Respektovat a být respektován. Kup mu Kurzy rodičovství, dej mu nůž na krk, prostě cokoliv, aby se změnil. Bála bych se totiž, že by mohla mít tvoje dcera následky po celý život, z této „výchovy“.

Pokud nemá jiný koníček než PC, tak at hraje nějaké "dětské "hry i s dcerou. Třeba si jenom potřebuje k ní najít cestu, někteří otcové jsou pomalejší. Manžel, taky moc neví co si se synem počít, když jsou doma (venku jezdí na kole, bagrujou, no prostě blbnou). No a když se doma nudí, tak mu manžel pouští videa, ze závodů aut nebo sjezdy na kole, prostě to co se líbí manželovi tak ukazuje i synovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí