Přestala jsem chtít přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
900
22.6.13 00:32
@Anonymní píše:
on se nenechá…
odskáču všechny jeho špatný nálady (odnesu i třeba to, že není hezky) už jsme měli střídavě oblačno před porodem, ale po porodu si mě chvíli vážil… pak z miminka který pořád spinká začala bejt veselá upovídaná holčička a je to moje vina, že holka chvíli neposedí a nemlčí… já už asi ani nemám chuť dělat ze sebe dál vola, když veškerý moje snahy končej neúspěchem… začala jsem si i přivydělávat, od rána do večera se skoro nezastavím, ale jsem ta špatná… a on vlastně hroznej chudáček :-(

tak kdybys to takhle podala na zacatku, tak ti na to reknu ze bych ho hnala takovym fofrem, ze by si neobul ani boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 00:34
@hefilka píše:
A jak byl vychovávaný on? Myslím si, že mu to přijde normální, protože to zažil doma. A očividě mu to nevadilo, když to chce praktikovat na svém dítěti. Pokud mám být upřímná, tak kdyby se takhle choval můj manžel, tak by to byl pro mě důvod k rozvodu. Jednou jsem takový přístup zažila na sobě. Máma měla přítele, který když mluvil, tak já jsem nesměla, vždycky se zavřeli s mámou v kuchyni a já musela být sama v pokojíčku. V autě jsem nesměla mluvit atd. Když opadla prvotní zamilovanost mojí mámi, tak jí došlo, že něco není dobře a vysvětila mu, že takový přístup rozhodně. A at se rozhodne bud se změní nebo odejde.

Vem ho sebou do nějaké herny nebo na hřiště, at vidí jak se chovají stejně staré děti. Nebo mu dej přečíst knížku Respektovat a být respektován. Kup mu Kurzy rodičovství, dej mu nůž na krk, prostě cokoliv, aby se změnil. Bála bych se totiž, že by mohla mít tvoje dcera následky po celý život, z této „výchovy“.

Pokud nemá jiný koníček než PC, tak at hraje nějaké "dětské "hry i s dcerou. Třeba si jenom potřebuje k ní najít cestu, někteří otcové jsou pomalejší. Manžel, taky moc neví co si se synem počít, když jsou doma (venku jezdí na kole, bagrujou, no prostě blbnou). No a když se doma nudí, tak mu manžel pouští videa, ze závodů aut nebo sjezdy na kole, prostě to co se líbí manželovi tak ukazuje i synovi.

u nich byl taky táta „král“ jemu se to nelíbilo, ale teď se chová podobně… :zed:

• Citovat
  • Upravit
1817
22.6.13 00:36
@Anonymní píše:
on se nenechá…
odskáču všechny jeho špatný nálady (odnesu i třeba to, že není hezky) už jsme měli střídavě oblačno před porodem, ale po porodu si mě chvíli vážil… pak z miminka který pořád spinká začala bejt veselá upovídaná holčička a je to moje vina, že holka chvíli neposedí a nemlčí… já už asi ani nemám chuť dělat ze sebe dál vola, když veškerý moje snahy končej neúspěchem… začala jsem si i přivydělávat, od rána do večera se skoro nezastavím, ale jsem ta špatná… a on vlastně hroznej chudáček :-(

Milíá zakladatelko, myslím, že už jsi podvědomě rozhodnutá co chcceš dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
22.6.13 00:37

Mám pocit, že sis sem přišla pro radu a schválení, že ho máš opustit. Cokoli kdokoli se snaží poradit, jsi skeptik - to nejde, nepůjde, zkoušela jsi bez úspěchu.. To musíš vědět ty nejlíp, ale nikdo nejsme dokonalí..a člověk by měl opravdu vyzkoušet vše možné, když už si jednou takového člověka vybral za otce svého dítěte, než za sebou zabouchne dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
22.6.13 00:38
@lekarnicka28 píše:
Mám pocit, že sis sem přišla pro radu a schválení, že ho máš opustit. Cokoli kdokoli se snaží poradit, jsi skeptik - to nejde, nepůjde, zkoušela jsi bez úspěchu.. To musíš vědět ty nejlíp, ale nikdo nejsme dokonalí..a člověk by měl opravdu vyzkoušet vše možné, když už si jednou takového člověka vybral za otce svého dítěte, než za sebou zabouchne dveře.
:pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
22.6.13 00:51

Booooze!! Ja radej nedocetla vsechny komentare (a tak si nejsem jista jestli budu reagovat nejak co uz tu padlo),ale proste jsem na ty konentare nemela nervy!!!
To co ma zakladatelka doma.,.to jeste muze nekdo obhajovat!!!

Podle me bez diskuze krizi prochazite, ale tobe spis uz jen pretekl pohar trpelivosti. ZADNA zenska,kt.si sama sebe vazi by s „TIMTO“ nemohla byt spokojena! Nechci se te nijak dotknout, ale todle uz je vazne moc. Ze chce mit klid po praci je ok, ale jestlize konci UZ o pul 3 a relaxuje takhle u PC az do vecera. Tak to je jen stupidni vymluva a lenost. Do prace chodi kazdej a neni to od nej zadnej hrdinskej cin proboha! A to s tim sexem atd. :hug: :hug: ach joooo!!!

Nema smysl rozebirat co vse je u vas proste SPATNE, ptz to vis a vypsala jsi se tu z toho.. Jak z toho ven?? Sveho muze musis znat a vedet, jestli nejake „hry“ na nej zaberou. Mluveni mic nezabira, do poradny ho nejdpis taky nedostanes. Je to tezky. Neznam celou vasi situaci.

Jen za sebe. Mit s muzem 3lete dite, trpet takoveto jeho chovani. Tak bych zkusila vse mozny a pokud by vysledkem byly jeho nadavky–balim dite a jdu pryc!!! Precejenom nechat si kazit od nekoho kdo by mel byt moji oporou a clovekem c.1 je dost hloupy.
Ale to jsem ja a muj nazor;). Samozrejme nevim, jake u vas jsou okolnosti.

Kazdopadne ti opravdu drzim palce a doufam, ze se snad stane zazrak a jemu se rozsviti!! Jinak nedej na ty reci, ze je to vlastne vporadku a ty muzes byt nestastna. protoze mas dite a chlapa co pracuje. Tak to neni :hug: :andel: :hug:

• Citovat
  • Upravit
3165
22.6.13 01:11
@JulkaD píše:
Booooze!! Ja radej nedocetla vsechny komentare (a tak si nejsem jista jestli budu reagovat nejak co uz tu padlo),ale proste jsem na ty konentare nemela nervy!!!
To co ma zakladatelka doma.,.to jeste muze nekdo obhajovat!!!

Podle me bez diskuze krizi prochazite, ale tobe spis uz jen pretekl pohar trpelivosti. ZADNA zenska,kt.si sama sebe vazi by s „TIMTO“ nemohla byt spokojena! Nechci se te nijak dotknout, ale todle uz je vazne moc. Ze chce mit klid po praci je ok, ale jestlize konci UZ o pul 3 a relaxuje takhle u PC az do vecera. Tak to je jen stupidni vymluva a lenost. Do prace chodi kazdej a neni to od nej zadnej hrdinskej cin proboha! A to s tim sexem atd. :hug: :hug: ach joooo!!!

Nema smysl rozebirat co vse je u vas proste SPATNE, ptz to vis a vypsala jsi se tu z toho.. Jak z toho ven?? Sveho muze musis znat a vedet, jestli nejake „hry“ na nej zaberou. Mluveni mic nezabira, do poradny ho nejdpis taky nedostanes. Je to tezky. Neznam celou vasi situaci.

Jen za sebe. Mit s muzem 3lete dite, trpet takoveto jeho chovani. Tak bych zkusila vse mozny a pokud by vysledkem byly jeho nadavky–balim dite a jdu pryc!!! Precejenom nechat si kazit od nekoho kdo by mel byt moji oporou a clovekem c.1 je dost hloupy.
Ale to jsem ja a muj nazor;). Samozrejme nevim, jake u vas jsou okolnosti.

Kazdopadne ti opravdu drzim palce a doufam, ze se snad stane zazrak a jemu se rozsviti!! Jinak nedej na ty reci, ze je to vlastne vporadku a ty muzes byt nestastna. protoze mas dite a chlapa co pracuje. Tak to neni :hug: :andel: :hug:

Jenže je rozdíl posuzovat komentáře v počátcích a potom, nemyslíš? Ze začátku taky autorka tématu neřekla vše. Tak je zcela logické, že názory jsou z počátku nějaké a potom jiné. To dá rozum. Takže bych zas nemoralizovala, co kdo má za názor. Já si za svými názory, které jsem vyjádřila na začátku, stojím a to proto, že zakladatelčin příspěvek byl z jiného těsta, než se do něj přidaly ostatní ingredience 8) Na této bázi funguje každá diskuze. Každým odkrytím souvislostí, získáváme i pokrok názorový… :mavam:

Příspěvek upraven 22.06.13 v 01:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
22.6.13 01:13
@Maculinka píše:
Jenže je rozdíl posuzovat komentáře v počátcích a potom, nemyslíš? Ze začátku taky autorka tématu neřekla vše. Tak je zcela logické, že názory jsou z počátku nějaké a potom jiné. To dá rozum. 8)

pouze neci rozum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
22.6.13 01:16

@martina0310 Jsem to trošku poupravila :mrgreen: Jsem to omylem odeslala dřív, než jsem chtěla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 07:44
@Anonymní píše:
já se snažím, ale prostě potřebuju trochu citu… :-(

tak to jsme dve, ja to popravde nezvladam…

• Citovat
  • Upravit
6388
22.6.13 08:13
@Anonymní píše:
tak to jsme dve, ja to popravde nezvladam…

Já bych přemýšlela o poradně, jestli mu na vztahu záleží, zasnaží se, jestli ne, tak bych odešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 08:29

Nechce do poradny, ja tam začínám chodit Od příštího tydne…sama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.13 08:38
@Anonymní píše:
Nechce do poradny, ja tam začínám chodit Od příštího tydne…sama.

můj taky ne… zakladatelka…
anonymní, prosím, žačni se taky nějak podepisovat, ať v tom není bordel :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1291
22.6.13 08:46

A nepomohlo by ho upozornit, ze se chova stene jak svuj tata, ktereho odsuzoval?? Jako muzu rict, e presne takhle se chova Petruv tatka, Takze k tomu ma pochopitelne sklony. Ja zas mam mamcu, ktera nema problem zvysit hlas, k tomu am zas sklony ja… A oba s tim bojujem, ani jeden z nas k tomu chovani nechce sklouznout :mrgreen:
Nase spolecna domacnost vypada uplne jinak, nez ty, z kterych pochazime, ale je to nekdy docela fuska sam sebe usmernit a z tech vzorcu se vymanit, protoze clovek ma casto tendenci k tomu sklouznout… oba sme „narocnejsi“ osoby, ale mozna i proto nam to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
22.6.13 08:47

Já bych se snažila hlavně kuli malý..snaž se ho zaujmout, vysvětlit mu, o co přichází, že malá za chvilku vyroste a pak už se s nim nebude chtít mazlit a hrát si. Já třeba manžela,,nutím,, aby každý den když přijde z práce si cca hodku odpočinul a šel se věnovat dětem, alespoň na chvilku. Ze začátku remcal a nevěděl co..ted se zavřou v pokojíčku a už slyšim jen jak se chechtají ;) Zkus třeba naplánovat nějaké hezké výlety kde bude vyžití pro dceru, aby viděl jak je to krásný když se baví :think: co třeba zoo aby jí musel zedat tam kde nevidí, ukazovat zvířátka?? :think: Trošku ho u toho povzbuzuj já na to jdu přes děti jééé podívej řekni taťkovi on ti ukáže, půjčí, půjde s tebou, táto dívej se jak pojede z klouzačky..prostě trochu divadla okolo a snad mu to dojde :nevim: :nevim: Nebo třeba doma když bude remcat, že malá křičí tak bych jí povzbudila a třeba pojd jdem tátu zmučit a to snad by musel být z kamene, aby vás odpálkoval :roll: První bych zkusila řešit vztah s dcerou a pak teprve se zaměřila na vás :nevim: V klidu bych mu nalila víno a řekla mu, že by sis chtěla promluvit o tom jak to ted je..nevyčítat nic jen se ho zeptat, jestli má nějaký problém v práci, jestli by se nechtěl odreagovat dobrou večeří, procházkou nebo příjemným sexíkem kdy to budete chtít oba. Slíbit mu třeba, že když se s tebou navečeří bude i dezert (nová noční košilka a tak).Pokud ani to mu nepomůže kopnout do zadku a ať si teda najde někoho jiného :zed: :zed: :zed: nejhorší je, že vás má třeba rád, ale je línej na to aby to dával najevo..možná mu to dojde až bude pozdě :zed: :zed: Snad to nejsou ode mě bláboly snažila jsem se poradit co bych zkusila já :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí