Přestala jsem chtít přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
900
21.6.13 23:53
@Pink Bird píše:
No a mě zas přijde, jakoby komentáře psaly 50-ti leté paní ( nic ve zlém ). Argument - záleží na tom,, kolik kdo vydělá - bych absolutně nebrala, když je autorka na mateřské a stará se o dítě, tudíž jen tak jít pracovat asi nemůže… dítě je obou, takže stáhnout se, potlačit své potřeby a osobnost jen proto, že budu držet ústa a krok, aby se na mě třeba chlap nevy,,, to bych taky nedokázala. Já jsem typ, co potřebuje harmonii, cítit z partnera lásku a jsem pro to ochotna udělat dost, včetně toho, že si dupnu a vysvětlím drahému, že pokud chce mít doma spokojenou partnerku, intimní život a teplé večeře, tak pro to musí udělat víc, než jen přinést z práce peníze a to ostatní nechat na mě… Z okolí znám víc případů, kdy se ženská snažila, snažila… manžel přece chodí do práce, potřebuje klid, mnozí pak ani nespali spolu v ložnici, dítě manžela v noci rušilo…ten měl veškerý servis.. a nakonec si našel pravý opak své partnerky, a to " princeznu", která vyžadovala pozornost, posluhy a snídaně do postele :-). Podle mě je základem vztahu komunikace, vždycky se snažím, partnerovi vysvětlit své stanovisko a svoje potřeby a taky, dát mu pocítit svou hodnotu :-), aby si uvědomil, že opravdu nic není zadarmo a vztah musíme budovat spolu a stále :-). A když to nejde po dobrém, máme doma třeba chvilku i itálii, ale jsme spolu 13 let a doufám, že spolu i zestárneme…

nejni mi padesat, ale 39,jsem 20 let s jednim a tim samym chlapem, mame 4 deti,19,16,11a 22 mesicu a troufam si rict, ze vim. o cem pisu. i zenska na rodicaku si muze privydelat aby dala neco do rodiny a nemusela si stezovat, ze ten jeji je z prace urvanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.6.13 23:55

No mě by hlavně namíchlo, kdyby mi řekl něco ve smyslu, že se kurv*m, když bych neměla náladu na intimní život… Toto mi opravdu příjde hodně smutné a dost neúcta k ženě, která se doma stará o dítě ( všechny asi víme, jak se čověku změní režim a jak je někdy po celém dni ženská unavená…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.6.13 23:57
@Burj Chalifa píše: …si ženský nevážej dobrýho bydla :nevim: hele, takový ty romantický procházky, zamilovaný pohledy u sklenky vína, to je romantickej omalovánkovej kýč z telenovely. Základ je, jak se stará o rodinu, že chodí domů, nezahejbá.

Tak je rozdíl mezi očekáváním zamilovaných pohledů z telenovely a mezi očekáváním fungujícího sexu. Jestli se s ní celou dobu nebaví, pak se najednou začne lísat, strčí ho do ní, vytřepe se a zas se nebaví, tak je na dobré cestě k rozpadu manželství, protože sex a´la 19. století fakt už nějaký čásek nefrčí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.13 23:58
@martina0310 píše:
nejni mi padesat, ale 39,jsem 20 let s jednim a tim samym chlapem, mame 4 deti,19,16,11a 22 mesicu a troufam si rict, ze vim. o cem pisu. i zenska na rodicaku si muze privydelat aby dala neco do rodiny a nemusela si stezovat, ze ten jeji je z prace urvanej

já si ale přivydělávám… prodávám kosmetiku… minulej měsíc jse si vydělala 4500… tenhle je teda slabší, mám asi 3000,ale každej měsíc alespoň něco málo mám

• Citovat
  • Upravit
900
21.6.13 23:59
@Pink Bird píše:
No mě by hlavně namíchlo, kdyby mi řekl něco ve smyslu, že se kurv*m, když bych neměla náladu na intimní život… Toto mi opravdu příjde hodně smutné a dost neúcta k ženě, která se doma stará o dítě ( všechny asi víme, jak se čověku změní režim a jak je někdy po celém dni ženská unavená…).

to samozrejme nespochybnuju, ten muj by mi to rekl poprve a taky naposled! ja sem dost razna v techto vecech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
22.6.13 00:02

Martino, pokud si stíháte se čtyřmi dětmi přivydělat, a přitom se jim věnovat tak, aby každé dostalo tolik péče, kolik skutečně potřebuje, tak klobouk dolů. Já mám jedno dítě, tříleté, je mi 30, končím VŠ, zkoušky už mám za sebou, teď píšu diplomku… partner studuje se mnou, je na tom stejně, plus chodí do práce. Já mám jako koníček chov psů, moc velký přivýdělek to není, spíš vlil, vylil :-). Vím ale, že bych toho momentálně už víc nezvládla, aby to nebylo na úkor dítěte.. chci, aby měl maximálně pěkné dětství a měl maminku a tatínka z velké části pro sebe…vydělávat budu už celou tu dobu poté, co nastoupí do školky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
22.6.13 00:02

Já tedy nevím, ale pokud jste dítě chtěli oba dva, tak mi přístup partnera přijde dosti zvláštní. On nevěděl, že dítě bude brečet a bude ho rušit v odpočívání? Nedočetla jsem se nikde, kolik Vám je a jak je dítě staré. Třeba si ještě nezvykl. Partner pracuje fyzicky nebo psychicky? Má nějakého koníčka, kterého by mohl dělat společně s dítětem?
Mě by tedy více než přístup k tobě samé, vadil přístup k dítěti. Nejdřív bych vyřešila tento problém a pak zkusit něco udělat s intimním životem. Upřímně řečeno, první co mě napadlo, jestli si nenašel někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
22.6.13 00:04

@Pink Bird To je zas o tom, kdo si co nechá líbit. Evidentně k tomu zakladatelka párkrát svolila, aby s ní takto vyběhl. Můj by mi něco podobného řekl, tak by to bylo asi to poslední, co by řekl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 00:07
@hefilka píše:
Já tedy nevím, ale pokud jste dítě chtěli oba dva, tak mi přístup partnera přijde dosti zvláštní. On nevěděl, že dítě bude brečet a bude ho rušit v odpočívání? Nedočetla jsem se nikde, kolik Vám je a jak je dítě staré. Třeba si ještě nezvykl. Partner pracuje fyzicky nebo psychicky? Má nějakého koníčka, kterého by mohl dělat společně s dítětem?
Mě by tedy více než přístup k tobě samé, vadil přístup k dítěti. Nejdřív bych vyřešila tento problém a pak zkusit něco udělat s intimním životem. Upřímně řečeno, první co mě napadlo, jestli si nenašel někoho jiného.

koníček jsou pc hry, dítěti 3 roky, mluvíme o jeho chování pořád, ale on chybu nevidí… všechny děti okolo jsou podle něj hodný, nemluvěj, když mluví rodič, neskáčou, nekřičí, neběhají, jen naše je špatně vychované a můžu za to já… on by jí za všechno hned plácnul, chce aby byla zavřená v pokojíčku atp… Už je to dřív, co byl snad jen platonicky zamilovanej do kamarádky (byla úžasná, nejlepší atd..) ta je ale zadaná a vše bylo ok, až teď to zas nějak začalo jít do kopru :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.13 00:09

To, ze chci pohladit jsem se taky snažila vysvětlit :? Ale bez uspechu, naopak se to otočilo proti me. Řekla jsem, ze on vázne vydělává, mám se jako v bavlnce do prace nemusím a tak jsem si řekla, ze vázne budu tolerantnější…

• Citovat
  • Upravit
900
22.6.13 00:10
@Pink Bird píše:
Martino, pokud si stíháte se čtyřmi dětmi přivydělat, a přitom se jim věnovat tak, aby každé dostalo tolik péče, kolik skutečně potřebuje, tak klobouk dolů. Já mám jedno dítě, tříleté, je mi 30, končím VŠ, zkoušky už mám za sebou, teď píšu diplomku… partner studuje se mnou, je na tom stejně, plus chodí do práce. Já mám jako koníček chov psů, moc velký přivýdělek to není, spíš vlil, vylil :-). Vím ale, že bych toho momentálně už víc nezvládla, aby to nebylo na úkor dítěte.. chci, aby měl maximálně pěkné dětství a měl maminku a tatínka z velké části pro sebe…vydělávat budu už celou tu dobu poté, co nastoupí do školky…

a cetla jste vek deti? ty starsi uz se spis brani rodicovske lasce ten treti se chce pomazlit a vypovidat jenom obcas a to nejmladsi zlaticko z toho muchlovani taky zacina utikat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 00:13
@Anonymní píše:
To, ze chci pohladit jsem se taky snažila vysvětlit :? Ale bez uspechu, naopak se to otočilo proti me. Řekla jsem, ze on vázne vydělává, mám se jako v bavlnce do prace nemusím a tak jsem si řekla, ze vázne budu tolerantnější…

já se snažím, ale prostě potřebuju trochu citu… :-(

• Citovat
  • Upravit
8437
22.6.13 00:14

Šmankote, chudák. Někdo mu hodil na krk ženskou, děcko a hypotéku.
A teď vážně, chodit do práce je normální. Nikdy jsem za to nečekala žádné ovace, nikoho to neopravňuje nechat se doma obskakovat. A být snad ještě vděčná za věrnost :roll:

@Burj Chalifa píše:
To jsou jen nepodstatné věci. Důležité je, že se o rodinu postará. Není legrace mít na krku ženskou na RD a hypotéku. No a že chce sex - je mladý, chtivý :lol: a chce to dělat doma! To se taky cení, neb to není pravidlem. Tak si to užij s ním a neremcej!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
22.6.13 00:16

@ Anonymni
Tve tema me velmi zaujalo. Temer stejne co popisujes, tak zazivam i ja. Jen s tim rozdilem, ze jsem teprve tehotna (33.tt). Jsem z toho zoufala a nevim co s tim. Po dobrym to s nim nejde, po zlym take ne. A do toho se ma za mesic a neco narodit mala. Takhle jsem si to fakt nepredstavovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 00:16
@brisco píše: Šmankote, chudák. Někdo mu hodil na krk ženskou, děcko a hypotéku.
A teď vážně, chodit do práce je normální. Nikdy jsem za to nečekala žádné ovace, nikoho to neopravňuje nechat se doma obskakovat. A být snad ještě vděčná za věrnost :roll:

díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí