Přestala jsem chtít přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
22.6.13 15:33

@smoulinka71 Podivej, ja uz ti nekolikrat napsala, at na me nereagujes. Nechapu, co je pro tebe tak tezkeho na tom dodrzet.

Ja chapu, ze je pro nekoho zivotni cil mit chlapa. Pro me ne, protoze umim zit sama se sebou. Nektere holky se soustredi na partnerstvi, aby se nemusely soustredit na to, ze nejsou stastne. Podle me to jsou husy.

Z toho, co jsem napsala do diskuzi, nemuzes vedet vubec nic. Nejsi psycholog ani grafolog, jsi obycejna mama od plotny, ktera se ve vetsine pripadu tady na e-mimi plete…

Pokud to ovsem touzis vedet konkretne, tak vsechny sve partnery jsem opustila ja. A nekteri mi milenci se chteli stat mymi partnery. Pocet tady psat nebudu, aby te nekleplo…

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
22.6.13 15:38

@chatwenna Většina lidí ti píše, že nemá cenu na tebe reagovat, musím napsát, že mají pravdu. :lol: Ty nikdy nic nepochopíš.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
22.6.13 15:40

@smoulinka71 Tenhle prispevek jsem cetla na e-mimi tipuju jednou, dvakrat.. :-D

Ale vidim, ze ty mas opet perfektni prehled a vis vse :-D

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
22.6.13 16:40
@Anonymní píše:
on se nenechá…
odskáču všechny jeho špatný nálady (odnesu i třeba to, že není hezky) už jsme měli střídavě oblačno před porodem, ale po porodu si mě chvíli vážil… pak z miminka který pořád spinká začala bejt veselá upovídaná holčička a je to moje vina, že holka chvíli neposedí a nemlčí… já už asi ani nemám chuť dělat ze sebe dál vola, když veškerý moje snahy končej neúspěchem… začala jsem si i přivydělávat, od rána do večera se skoro nezastavím, ale jsem ta špatná… a on vlastně hroznej chudáček :-(

nemá milenku? :think:

• Citovat
  • Upravit
106279
22.6.13 17:19
@smoulinka71 píše:
ne to si nemyslím. Ale určitě vím, že pokud se žena začne chovat nemile a pořád jen vyrypuje, tak chlap chce mít opravdu klid. Ostatně, kdyby do mě vyrypoval pořád chlap, ať nejsem u televize, nebo si nečtu, nebo nesmím na emimino, tak bych se taky snažila s tím člověkem nebýt. Vždycky jsou na všechno dva. A jestli chlap přestane mít o ženu zájem, tak je to i její chyba, teda pokud to není vyloženě ignorant, nebo iq tykve, ale zas tak vím, co si beru ne?

Normální člověk nevyrypuje, když k tomu nemá důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
22.6.13 17:22
@Venetia píše:
Normální člověk nevyrypuje, když k tomu nemá důvod

Ale vyrypuje, většina žen si jenom pořád stěžuje a vyrypují. Každý má důvod, nikdo není dokonalý, ale to není důvod k tomu, aby někdo vyrypoval. Tohle já fakt nesnáším. Já měla tchyni a ta vždycky začala uklízet, nasraná, že všichni sedí, nikomu neřekla, aby ji pomohli a pak vyrypovala, že ji nikdo nepomůže. Tak měla říct ne?

• Citovat
  • Upravit
8437
22.6.13 18:09

Když si odmyslím ten výsměšný tón, tak ano, tohle považuju za normální.

@nepř. G12 píše:
@Burj Chalifa
tak tohle se tady považuje za samozřejmost. Chlap bude živit děti, manželku, splácet hypotéku, doma pomáhat, povídat si, dělat romantické činy, věnovat se manželce, poslouchat její každodenní zážitky na RD, na cizí ženskou se ani nepodívá, piva nenapije. Ať žije červená knihovna! :-D :-D
Můj manžel je po příchodu z práce celý žhavý na novinky typu co papala, co dělala atd :pankac: Asi nejsou všichni chlapi stejní.
@Burj Chalifa píše:
Já být chlapem a poslouchat každodenní zážitky z RD, tak požádám o zařazení na detašované pracoviště majáku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
22.6.13 18:10

@smoulinka71 uz budu druha co te tu prosi o to, abys me tu nezminovala a nereagovala prispevky s mym nickem. Zase v upozorneni @smoulinka71 vas zminila :mrgreen:. Bohuzel jsem si „diky“ tomu precetla jak reagujes na prispevky @chatwenna a jako promin.. Ale to nema uroven :roll: no ale hlavne ze jsme se vsechny dozvedely jakeho brilantniho psychologickyho rozboru jsi schopna a pres PC umis urcit, ze @chatwenna je jisto jiste bez chlapa a nekde utrapena v hloucku feministek a nic nechape a bla bla bla. Wau!! :potlesk:

A pls jak uz jsem psala-dokola o blbostech a nazorech si vypisovat nehodlam. Respektuju vase nazory a pohled na vec, i kdyz se s nima neztotoznuji. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8437
22.6.13 18:11

Souhlasím, pokud s manželem spadne letadlo nebo ho při druhé míze obloudí nějaká bloncka, tak já se bez chlapa taky obejdu. Nemusím být za každou cenu s někým, ať je jakýkoliv.

@chatwenna píše:
Ty kraaaaaaavo, to jsou zase nazory… a to jsem cetla jen prvni stranu…

To radej budu do smrti sama nez zit s ignorantem a delam mu sluzku a matraci…

No jo, hlavne ze chodi do prace a nezahejba… Nektere zenske fakt nemaji zadnou hrdost… :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
22.6.13 18:19

@brisco
To určitě nejsou stejní. Třeba i mezi ženskýma je občas nějaká rozumná ;)

• Citovat
  • Upravit
7240
22.6.13 19:08
@Burj Chalifa píše:
To jsou jen nepodstatné věci. Důležité je, že se o rodinu postará. Není legrace mít na krku ženskou na RD a hypotéku. No a že chce sex - je mladý, chtivý :lol: a chce to dělat doma! To se taky cení, neb to není pravidlem. Tak si to užij s ním a neremcej!

Podle tebe je teda jediné podstatné to, že chlap nosí peníze, živí rodinu? :think: To je hodně staromodní přístup..
Myslíš, že když je žena na mateřské nebo prostě má dítě, veškerá péče o něj je na ní a chlap nemusí nic? A domácnost je taky jenom na ní? Chlap je prostě pouze živitel, který nosí peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
22.6.13 19:17
@Pink Bird píše:
Tak bych mu řekla, ať si najde :-), vydírat vlastní partnerku sexem… nevím, chlap, kterému nevadí pocit, že partnerka na to vlastně nemá náladu, přemáhá se? Já bych si to na místě takového chlapa teda vůbec neužila :-). A pokud on ano, je to sobec…

Chlap by ti na to řekl - no jo, ale když nechce měsíc, dva nebo třeba půl roku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
22.6.13 19:23

@chatwenna Ty máš děti. Nepůsobí to tak. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
22.6.13 19:25

@rejžička Mam syna.

• Citovat
  • Upravit
2738
22.6.13 19:36

@smoulinka71 jasně, já tomu rozumím, jen jsem doma měla něco podobného. Když by neměl pc, asi by se zbláznil ale moc dobře ví kdy jsou meze a velmi jasně pozná, když je překročí, nejsem z těch, kteří by se snažili někomu podlízat apod. Jsme rovnocení partneři, dovolím mu já, dovolí on mě, nevšímá si on mě, nebudu já jeho..
Zakladatelka ho chce mít co nejvíc času pro sebe, i já, a asi i jako každá.
Tak co ho od toho odprostit společným zájmem, koníčkem? Ikdyž to je u chlapa někdy taky nadlický výkon - já třeba miluju procházky, on je „domácí typ“ nikdy ven nechodil ani s jeho maminou :roll: - ta je to stejný, co on, nebrala děti na procházky, což je pro mě něco nepředstavitelnýho, takže přítel, stejně tak jako jeho bratr proseděli dětství i pc her a ještě v tom byli podporovaní a ono je pak těžký, odnaučit ho během tak krátkého - relativně krátkého - ve srovnání s dětsvím vztahu, na co byl zvyklý a přeučit ho na uplně jiný styl života.
Bráchovi přítele je 14, a jeho přítelkyni předem opravdu nezávidím, bude to mít ještě těžší než já, přítel aspoň občas lítal po venku s kámošema, nebo na chatu a psal si s holkama, volal atd - vše co normální kluk v jeho věku. Ale jeho brácha? Nechodí ven, jen hraje, i když jsme tam na návštěvě, pokud nemá k dispozici pc, hraje na mobilu.
V tomhle tchýni a tchána opravdu nechápu… Já bych to nedovolila a oni mu ještě kupují hry atd.atd.
Toť můj názor.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria