Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
sex z donucení bez předehry je fakt pecka… díky za radua jdyž si po sexu příjdeš jak odhozenej hard je taky úžasný…
Já vám u postele nesvítím, takže předehru nemohu posoudit.
Nicméně, na sex jsou dva. Jaký si to udělají, takový to mají. Mám pocit, že na něm chceš vidět spíše to špatné.
@Anonymní píše:
sex z donucení bez předehry je fakt pecka… díky za radua jdyž si po sexu příjdeš jak odhozenej hard je taky úžasný…
Jenže zase kdo se k tomu sexu nechá „donutit“? Ty sama.
Pokud je to nucení agresivní, tak to už je ovšem na jinou debatu, což ale nepředpokládám, že je Tvůj případ. Když nechceš, nespi s ním. Nebo převezmi iniciativu, překvap ho svou iniciativní předehrou. Neznám chlapa, co by odmítl ženu, co je iniciativní, akorát to musí umět ta ženská vzít do svých rukou a neležet jak prkno (nemluvím o Tobě, ale globálně)
Me to prijde, ze to je pohled hooodne mlady holky. proste ona ma povinosti (dite)partner dela prd(jenom chodi do prace) tak at se zapoji.jde o to kolik penez kazdej z nich prinese.co si budu nalhavat.
@Anonymní píše:
jenže nám to víno, večeře a tak ještě asi 2 měsíce zpětně fungovaly… On sám měl rád mazlení, naše společný večery a tak…
Možná je jen hodně utahanej, ustaranej. Trochu empatie…
Nechci, aby doma něcxo dělal, chci jen pohladit… do sexu mě sice nenutí násilím, ale než poslouchat, jak se určitě k**vím jinde a snášet jeho vteklý slovní útoky, radši mu dám… Myslím, že ve vztahu, kde by jste si připadaly jako kus hadru, kuchařka, služka a nebylo tam od přítele/manžela cejtit trochu citů by se Vám nelíbilo žádný…
I muži mají své „nevysvětlitelné“ období. Nejsou to naprogramované stroje, co se jen usmívají, jsou milí, něžní, vydělávají atd
Podle mě máš teď momentálně slabou chvilku a vidíš toho svého jako špatného a šťouráš se v tom. Poradím Ti, nedělej to, protože chlap, co má chuť na ženu, kterou má doma, vydělává, živí ji a dceru, platí hypotéku… takových moc není ![]()
@Anonymní píše:
Nechci, aby doma něcxo dělal, chci jen pohladit… do sexu mě sice nenutí násilím, ale než poslouchat, jak se určitě k**vím jinde a snášet jeho vteklý slovní útoky, radši mu dám… Myslím, že ve vztahu, kde by jste si připadaly jako kus hadru, kuchařka, služka a nebylo tam od přítele/manžela cejtit trochu citů by se Vám nelíbilo žádný…
To je vždy volba ženy - služka, kuchařka, atd. On Tě přece nenutí, ať to děláš. Já neřeknu, kdyby tohle trvalo rok, dva… ale píšeš, že dva měsíce? Co když má starosti v práci?? Víš, že dnes je riziko propouštění velké? Možná má strach, jak se postará o rodinu. Má problémy, starosti… a jsou muži, co se nesvěří.
@Maculinka píše:
To je vždy volba ženy - služka, kuchařka, atd. On Tě přece nenutí, ať to děláš. Já neřeknu, kdyby tohle trvalo rok, dva… ale píšeš, že dva měsíce? Co když má starosti v práci?? Víš, že dnes je riziko propouštění velké? Možná má strach, jak se postará o rodinu. Má problémy, starosti… a jsou muži, co se nesvěří.
s věcma se mi svěřuje, vypadá to, že ho povýšej… možná má někoho v práci… odpovídalo by to na to, prý chlap pak je sexuálně aktivnější i doma…
U nás bylo taky takové chvilkové období, co jsem z toho neměla dobrý pocit… kupodivu to rozlouskla moje věta jednou v posteli, kdy jsem se přitulila, hladila ho ve vlasech a šeptala mu „Broučku, víš že jsem tu jen pro Tebe a že se na mě ve všech ohledech můžeš spolehnout, vidím, že Tě něco tíží.. jen chci, abys věděl, že tu vždy pro Tebe budu a budu stát při Tobě“ tak nějak jsem to formulovala a už to z něj lezlo ![]()
@Burj Chalifa No ja nevim, ale u nas prochazky I zamilovany pohledy u sklenicky fungujou i po 9 letech a 2 detech. Ale zas se taky obcas pohadame nebo resime nejekou mensi krizi, kdy ma jeden na druhyho prehnany naroky, jenom je dulezity si to vcas a poradne vyrikat. Ale kazdej je proste jinej no. Nekdo miluje svuj klid, my zas mame radi, kdyz se porad neco deje.
@Anonymní píše:
s věcma se mi svěřuje, vypadá to, že ho povýšej… možná má někoho v práci… odpovídalo by to na to, prý chlap pak je sexuálně aktivnější i doma…
Nehledej v tom hned to nejhorší, zbytečně tížíš sebe samou… Pokud máš podezření, zaměř se na to, ale nevynášej hned soudy, nikam to nevede a jen se užíráš.
No a mě zas přijde, jakoby komentáře psaly 50-ti leté paní ( nic ve zlém ). Argument - záleží na tom,, kolik kdo vydělá - bych absolutně nebrala, když je autorka na mateřské a stará se o dítě, tudíž jen tak jít pracovat asi nemůže… dítě je obou, takže stáhnout se, potlačit své potřeby a osobnost jen proto, že budu držet ústa a krok, aby se na mě třeba chlap nevy,,, to bych taky nedokázala. Já jsem typ, co potřebuje harmonii, cítit z partnera lásku a jsem pro to ochotna udělat dost, včetně toho, že si dupnu a vysvětlím drahému, že pokud chce mít doma spokojenou partnerku, intimní život a teplé večeře, tak pro to musí udělat víc, než jen přinést z práce peníze a to ostatní nechat na mě… Z okolí znám víc případů, kdy se ženská snažila, snažila… manžel přece chodí do práce, potřebuje klid, mnozí pak ani nespali spolu v ložnici, dítě manžela v noci rušilo…ten měl veškerý servis.. a nakonec si našel pravý opak své partnerky, a to " princeznu", která vyžadovala pozornost, posluhy a snídaně do postele
. Podle mě je základem vztahu komunikace, vždycky se snažím, partnerovi vysvětlit své stanovisko a svoje potřeby a taky, dát mu pocítit svou hodnotu
, aby si uvědomil, že opravdu nic není zadarmo a vztah musíme budovat spolu a stále
. A když to nejde po dobrém, máme doma třeba chvilku i itálii, ale jsme spolu 13 let a doufám, že spolu i zestárneme…
@Pink Bird píše:
No a mě zas přijde, jakoby komentáře psaly 50-ti leté paní ( nic ve zlém ). Argument - záleží na tom,, kolik kdo vydělá - bych absolutně nebrala, když je autorka na mateřské a stará se o dítě, tudíž jen tak jít pracovat asi nemůže… dítě je obou, takže stáhnout se, potlačit své potřeby a osobnost jen proto, že budu držet ústa a krok, aby se na mě třeba chlap nevy,,, to bych taky nedokázala. Já jsem typ, co potřebuje harmonii, cítit z partnera lásku a jsem pro to ochotna udělat dost, včetně toho, že si dupnu a vysvětlím drahému, že pokud chce mít doma spokojenou partnerku, intimní život a teplé večeře, tak pro to musí udělat víc, než jen přinést z práce peníze a to ostatní nechat na mě… Z okolí znám víc případů, kdy se ženská snažila, snažila… manžel přece chodí do práce, potřebuje klid, mnozí pak ani nespali spolu v ložnici, dítě manžela v noci rušilo…ten měl veškerý servis.. a nakonec si našel pravý opak své partnerky, a to " princeznu", která vyžadovala pozornost, posluhy a snídaně do postele. Podle mě je základem vztahu komunikace, vždycky se snažím, partnerovi vysvětlit své stanovisko a svoje potřeby a taky, dát mu pocítit svou hodnotu
, aby si uvědomil, že opravdu nic není zadarmo a vztah musíme budovat spolu a stále
. A když to nejde po dobrém, máme doma třeba chvilku i itálii, ale jsme spolu 13 let a doufám, že spolu i zestárneme…
vysvětluju jako divá, ale je mu to jedno… vždycky všechno převrátí na mě a on z toho výjde jako chudáček…
jenže nám to víno, večeře a tak ještě asi 2 měsíce zpětně fungovaly… On sám měl rád mazlení, naše společný večery a tak…