Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty kraaaaaaavo, to jsou zase nazory… a to jsem cetla jen prvni stranu…
To radej budu do smrti sama nez zit s ignorantem a delam mu sluzku a matraci…
No jo, hlavne ze chodi do prace a nezahejba… Nektere zenske fakt nemaji zadnou hrdost… ![]()
@hanka.br. píše:
„Přítel je dost v práci“ - takže mu jako na vás nezáleží? A proč asi v té práci je? Protože má dcerku, hypotéku a partnerku, které živí.
Dúležité je, aby se po té práci rodině věnoval a dával jim najevo, že to dělá pro ně a je rád, že je má. Což s příspěvku moc nevyplývá.
@Maculinka píše:
Vypadá to na krizi. Možná je toho na vás prostě jen moc, vše vám přerostlo přes hlavu - moc starostí. Jinak jestli je jeho chyba jenom to, že chce mít po práci klid, tak to není ani tak chyba, ale jeho přání a když si vzpomenu na toho svého, tak taky chce mít klid. Nebo jsou ještě jiné problémy? Proč si myslíš, že mu na vás nezáleží? To by přece neplatil hypotéku, po práci šel kdo ví kam.
Myslíš, že placení hypotéky je vyjádření zájmu? Nic víc od života nechce, jen platit hypotéku?
@Burj Chalifa píše:
To jsou jen nepodstatné věci. Důležité je, že se o rodinu postará. Není legrace mít na krku ženskou na RD a hypotéku. No a že chce sex - je mladý, chtivýa chce to dělat doma! To se taky cení, neb to není pravidlem. Tak si to užij s ním a neremcej!
Jak pro koho nepodstatné, rodinu si nepořizuju od toho, abych pak na ní kašlal. Na vztahu se musí tzv. pracovat, aby nešel do pr… Až se to stane, tak bude dělat, že vůbec nic netušil a všechno přece bylo v naprostém pořádku.
@Burj Chalifa píše: …si ženský nevážej dobrýho bydlahele, takový ty romantický procházky, zamilovaný pohledy u sklenky vína, to je romantickej omalovánkovej kýč z telenovely. Základ je, jak se stará o rodinu, že chodí domů, nezahejbá.
základ pro koho? pro něj?
@Maculinka píše:
Jenže zase kdo se k tomu sexu nechá „donutit“? Ty sama.Pokud je to nucení agresivní, tak to už je ovšem na jinou debatu, což ale nepředpokládám, že je Tvůj případ. Když nechceš, nespi s ním. Nebo převezmi iniciativu, překvap ho svou iniciativní předehrou. Neznám chlapa, co by odmítl ženu, co je iniciativní, akorát to musí umět ta ženská vzít do svých rukou a neležet jak prkno (nemluvím o Tobě, ale globálně)
A taky k tomu musí důvod… pokud se chlap chová tak, jak je popsáno, jen se najíst, TV, PC vše ostatní ho otravuje, tak nálada na velkou aktivitu asi nebude.
@Venetia píše:
základ pro koho? pro něj?
To je ekonomický základ fungování rodiny. Myslím, že by romantická číše vína zhořkla ve chvíli, kdy by doma nebylo co do huby a u dveří zvonil exekutor.
@Burj Chalifa
tak tohle se tady považuje za samozřejmost. Chlap bude živit děti, manželku, splácet hypotéku, doma pomáhat, povídat si, dělat romantické činy, věnovat se manželce, poslouchat její každodenní zážitky na RD, na cizí ženskou se ani nepodívá, piva nenapije. Ať žije červená knihovna!
![]()
@nepř. G12 píše:
@Burj Chalifa
tak tohle se tady považuje za samozřejmost. Chlap bude živit děti, manželku, splácet hypotéku, doma pomáhat, povídat si, dělat romantické činy, věnovat se manželce, poslouchat její každodenní zážitky na RD, na cizí ženskou se ani nepodívá, piva nenapije. Ať žije červená knihovna!![]()
Já být chlapem a poslouchat každodenní zážitky z RD, tak požádám o zařazení na detašované pracoviště majáku.
@Pink Bird píše:
No mě by hlavně namíchlo, kdyby mi řekl něco ve smyslu, že se kurv*m, když bych neměla náladu na intimní život… Toto mi opravdu příjde hodně smutné a dost neúcta k ženě, která se doma stará o dítě ( všechny asi víme, jak se čověku změní režim a jak je někdy po celém dni ženská unavená…).
přesně tak, já jsem teda hodně vstřícná a dokážu pochopit i se snažím podpořit, ale tohle by mi zkusil říct asi jen jednou.
Tak z úvodního příspěvku rozhodně nevyplývalo, že partner je agresivní závislák na počítačových hrách, který má takový vzor ve svém otci - takže z toho zřejmě plynou úvodní spíše zdrženlivé komentáře. Co na situaci zakladatelky říct? Asi že jaký si to uděláš, takový to máš. Jestliže chce sex a ty ne, pak sex nebude. Když ti vyhrožuje, že půjde jinam - co naděláš? Ať jde. Je to sprosté vydírání a stejně bys ty mohla říct, že když on s tebou nepojede třeba na výlet, najdeš si na to někoho jiného. Co by udělal? Sbalil si baťůžek a honem by ti vyhověl jako ty jemu? Ne, vysmál by se ti. Pokud se chováš jako ovečka, co mu je po vůli kdykoli si pán vzpomene, respekt rozhodně nezískáš. Ani úctu, ani lásku. Ta kde není, tak prostě není.
@Anonymní píše:
to jsem taky zkoušela, ale je pak na nás ještě hnusnější, vyhrožuje mi tím, že si na sex najde jinou a vařit musím kvůli dcerce…
panebože, a proč s takovým člověkem jsi? A to se tak dříve nechoval?
@martina0310 píše:
nejni mi padesat, ale 39,jsem 20 let s jednim a tim samym chlapem, mame 4 deti,19,16,11a 22 mesicu a troufam si rict, ze vim. o cem pisu. i zenska na rodicaku si muze privydelat aby dala neco do rodiny a nemusela si stezovat, ze ten jeji je z prace urvanej
No ženy dotěď jsem žila v přesvědčení, že ženská je na mateřský hlavně proto aby se věnovala dítěti a domácnosti samozřejmě, jenže koukám že je to asi málo a měla by k tomu ještě chodit do kolbenky, aby taky přiložila do kasičky
to je teda nářez
@Burj Chalifa píše:
To je ekonomický základ fungování rodiny. Myslím, že by romantická číše vína zhořkla ve chvíli, kdy by doma nebylo co do huby a u dveří zvonil exekutor.
| Základ to je, a ve většině případů pracují na tom základu oba, s vyjímkou mateřské, kdy žena pracuje trochu jinak… to, ale přece neznamená, že se na vše ostatní vykašlu, že si odpracuju a pak už jen očekávám servis a nic mně nezajímá |
můžeš to zkusit, buďto se na tebe vysere, nebo se jako ten můj začne snažit, protože si uvědomí chybu, já vím, jak ti bylo.. ale jedna zábava a bylo to…
seděl s kamarádama u vedlejšího stolu, smál se bavil se, já brečela u flašky..
nevšímal si mě, byla jsem mu jedno…
Chtěla jsem někoho jinýho, chtěla jsem všechno zahodit… se seběvedomím jsem na tom nebyla taky nejlíp