Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ona snad taky neco vydelava ne? tak by se na ty urovni, co by chtela mit, mela i podilet
zkouseli jste o tom mluvit?
Tak záleží, jestli si sama vymýšlela, že chce takový hadry a žádný jiný a na dovolenou už příští víkend a nikdy jindy nebo jestli jí to bylo dopřáváno, ale ona bez toho žít umí.
Kdo říká, že nikdy nebudeš vydělávat jako on?
No, to je záludná otázka. Osobně si myslím, že člověk si velmi lehce zvyká na vyšší životní standard a velmi těžko na ten nižší. Jak se s tím popere tvoje přítelkyně, jestli pro ni bude láska a porozumění důležitejší nebo ne, to neví nikdo a myslím, že momentálně ani ona… Asi jsem tě nepotěšila, tak ti jen přeji štěstí do budoucna a milující partnerku, nezávisle na množství peněz… ![]()
Kdo říká, že nikdy nebudeš vydělávat jako on?
Protože to je prostě jinej level, určitě příjmy přes 100 tis. Zlatokopka asi není, to by si se mnou nic nezačínala, ale bojím se, že až opadne to úvodní pobláznění, tak jí tohle prostě bude chybět…
Záleží na její povaze, pokud to není fiflena. A pokud je, tak buď sakra dobrý v posteli ![]()
@Šohajek píše:
Ahoj,
omlouvám se, že jsem sem mezi vás vtrhnul jako muž, ale zajímal by mě váš pohled na věc. Našel jsem si novou přítelkyni a je to moc pěkné, myslím, že oba jsme velmi zamilovaní. Je tu ale jedna věc, z které mám trochu strach. Její ex, se kterým má malou dceru, je velmi bohatý a ona je zvyklá na hodně vysoký standard - luxusní byt, drahé auto, drahé oblečení, paní na úklid atd. Já rozhodně nevydělávám špatně, ale prostě do téhle úrovně mám hodně daleko, se mnou se nikdy takhle mít nebude. Jsem původem spíš z chudé rodiny a dávat za některé věci tolik peněz mi přijde dost šílené. Myslíte, že je reálné, aby byla se mnou spokojená nebo jí to nedá a až opadne prvotní zamilovanost, bude ji to táhnout zase za někým na podobné úrovni? Znáte někdo takové podobné případy?
on je EX i pres prachy.
Ty jsi soucasnej i bez tolika penez. Co resis.
@Šohajek píše:
Ahoj,
omlouvám se, že jsem sem mezi vás vtrhnul jako muž, ale zajímal by mě váš pohled na věc. Našel jsem si novou přítelkyni a je to moc pěkné, myslím, že oba jsme velmi zamilovaní. Je tu ale jedna věc, z které mám trochu strach. Její ex, se kterým má malou dceru, je velmi bohatý a ona je zvyklá na hodně vysoký standard - luxusní byt, drahé auto, drahé oblečení, paní na úklid atd. Já rozhodně nevydělávám špatně, ale prostě do téhle úrovně mám hodně daleko, se mnou se nikdy takhle mít nebude. Jsem původem spíš z chudé rodiny a dávat za některé věci tolik peněz mi přijde dost šílené. Myslíte, že je reálné, aby byla se mnou spokojená nebo jí to nedá a až opadne prvotní zamilovanost, bude ji to táhnout zase za někým na podobné úrovni? Znáte někdo takové podobné případy?
tak tady zalezi na tom, jakym stylem se dostala k tomu prachatymu a nasledne k tobe.
Hmm..jak uz bylo receno, na vyssi standard se zvyka rychle a spatne se vraci na nizsi, ale to neznamena, ze to nejde
i v te zamilovanosti urcite vidi, ze nejsi podle svych slov na levelu jejiho ex, tak by mela vedet, do ceho jde a co chce
a hlavne, az spadnou ty ruzove bryle zamilovanosti, muze vztah padnout z uplne jinych duvodu nez finance - coz bych vam rozhodne neprala, ale byva to tak..
@Šohajek píše:
Ahoj,
Tak jestli jí ten životní standart bude chybět, tak jí řekni, aby se vrátila k tomu svému ex. Který asi moc dokonalý nebyl, když už s ním není ![]()
@Šohajek píše:
Protože to je prostě jinej level, určitě příjmy přes 100 tis. Zlatokopka asi není, to by si se mnou nic nezačínala, ale bojím se, že až opadne to úvodní pobláznění, tak jí tohle prostě bude chybět…
No já si myslím, že jí to chybět bude. Přijde na to, jak se s tím vyrovná, neznamená to automaticky kopačky.
Hele, nerikam, ze jse nejaci bohati, ale mam okolo sebe dost „bohacu“… Ne vsude to klape. A kazda z tech, kde to neklape by daly luxus a nadstandart za normalni fungujici vztah s parnerem, ktery nekoupi na narozeni Audi a na Vanoce mesic na Maledivach - protoze je to „drzhubne“ za milenky a tak.
Nesnaz se premyslet nad tim, co mela a Ty ji nemuzes dat - z toho utekla. Premyslej nad tim, co nemela a Ty ji to doprat muzes… ![]()
Kdyby byla tak moc na peníze, tak to poznáš už teď. Než přijde stereotyp běžného soužití, bude už zvyklá na váš normální standard. Dostatek financí jí pravděpodobně chybět bude (nemuset přemýšlet, kolik co stojí, je velmi pohodlné), ale to neznamená, že kvůli tomu bude chtít odejít. ![]()
Jak dlouho jste spolu?
@Šohajek Proč se s ex rozešla?
Jinak si nemyslím, že jí to nutně bude chybět, kdyby jí na tom záleželo, tak si rovnou bude hledat movitého partnera.
Ahoj,