Partnerka s bohatým ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
30.7.13 12:24

Typane,

tak jestli máš tolik peněz, musel jsi je zdědit. Nejsi ten typ člověka, který by je dokázal vydělat. 8)

Tak si je užívej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@JedenTypan píše:
Tebe neresim, neznam te, slovo devka ma urcitou definici, se sama zamysli, jestl ito splnujes. :mrgreen:
Me jde jen o ty kecy, ze kazdy jsme nejakej, „falesna moralka“ atd. Jasne kazdy jsme nejakej, ale z toho taky vyplyvaj dusledky a to jak nas vnima okoli. :think:

Děkuji, za odpověď. A pochopila jsem to..,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@JedenTypan píše:
Tebe neresim, neznam te, slovo devka ma urcitou definici, se sama zamysli, jestl ito splnujes. :mrgreen:
Me jde jen o ty kecy, ze kazdy jsme nejakej, „falesna moralka“ atd. Jasne kazdy jsme nejakej, ale z toho taky vyplyvaj dusledky a to jak nas vnima okoli. :think:

Děkuji, za odpověď. A pochopila jsem to..,
Anonym T.

• Citovat
  • Upravit
23847
30.7.13 12:27
@Anonymní píše:
@Gina108 Ty snad někoho takového znáš? Ja byla s jedním ten mě podváděl a ještě jsem nevěděla na čem jsem a čekala kdy mě vyhodí…Druhý ( první manžel ) mě prodával svým busniess kamarádům na noci za to aby měl lepšího právníka třeba atd a manžel nynější mě alespoň nepodvádí, byt me občas zbije, ale někdy rekne i že miluje… Takže je to asi nejlepší varianta.

Znám, ale už jsou jaksi zadaní - kupodivu :mrgreen: Ale tak od narození asi zadaní nebyli…
Tyy kráso, ten tvůj exmanžel, to byl teda třída 8o :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.13 12:28

Jo, jenže nejhorší je, ze si na me pred měsícem zacal dělat znovu nároky… A mám fakt strach. Anonym T.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.13 12:28

Jinak chápu, ze jsou zadání :mrgreen: anonym T/

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan
30.7.13 12:32
@taneček píše:
Typane,

tak jestli máš tolik peněz, musel jsi je zdědit. Nejsi ten typ člověka, který by je dokázal vydělat. 8)

Tak si je užívej!

Naprosto se ztrapnujes, co ty proboha o me vis, jak jsem z chudych pomeru a vypracoval jsem se jak nikdo koho znam. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30.7.13 20:30

Ahoj, já s jedním žila… věta já jsem někdo a ty budeš poslouchat mě dorazila… odešla jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
30.7.13 20:52

Každý jsme jiný a např. anonymka T. podle mě není většinový vzor populace žen. Nevím, kolik žen by vyměnilo finanční bohatství za stav, který popsala - cituji-psychicky jsem na tom blbe, a to hodne klepu se vetsinu času kdyz je doma a bojím se dnu kdy spolu máme byt dele
Třeba já osobně jsem konto svých chlapů neřešila a neřeším. Ano, chci chlapa, který se o sebe umí postarat, žádného zadlužence nebo mamánka, ale stokrát raději bych byla s pohodářem s průměrným příjmem než s miliardářem, který by se ke mně choval jako manžel anonymky T.

• Citovat
  • Upravit
Šohajek
18.9.13 12:58

Tak uběhla nějaká doba od té doby, kdy jsem tu psal. Teď si zpětně čtu, co jsem tu psal a co se ve skutečnosti stalo. Po třech měsících je realita taková, že ona se prostě není schopná úplně odstřihnout od jeho peněz. Nejde se mnou oficiálně bydlet, protože tím by se její příjmy od něj smrskly na pár tisíc alimentů, takhle má na nájemném a dalších pár věcech od něj minimálně dvakrát tak víc, než kolik by jí soud přiřknul jako výživné. Jinak všichni o nás ví, že spolu chodíme, asi i on. A ona, prý kvůli malé, chce pořád „ještě nějakou dobu“ držet stávající stav. Už opravdu nevím co s tím, protože jinak se ke mně chová skvěle. Co si o tom myslíte?

• Citovat
  • Upravit
10867
18.9.13 13:04

@Šohajek Tě má jako milence, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elišška
18.9.13 13:21

Tak asi jim to evidentně i přes ty prachy nefungovalo. Kdyby to bylo to jediný, co hledá, tak se ho drží jako klíště, ne?

• Citovat
  • Upravit
1957
18.9.13 13:24
@Šohajek píše:
Tak uběhla nějaká doba od té doby, kdy jsem tu psal. Teď si zpětně čtu, co jsem tu psal a co se ve skutečnosti stalo. Po třech měsících je realita taková, že ona se prostě není schopná úplně odstřihnout od jeho peněz. Nejde se mnou oficiálně bydlet, protože tím by se její příjmy od něj smrskly na pár tisíc alimentů, takhle má na nájemném a dalších pár věcech od něj minimálně dvakrát tak víc, než kolik by jí soud přiřknul jako výživné. Jinak všichni o nás ví, že spolu chodíme, asi i on. A ona, prý kvůli malé, chce pořád „ještě nějakou dobu“ držet stávající stav. Už opravdu nevím co s tím, protože jinak se ke mně chová skvěle. Co si o tom myslíte?
Že je to velmi praktická žena. Možná až moc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
18.9.13 13:28

Jí říkám, abys dal od ní ruce pryč nebo budeš jednou nešťastnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
18.9.13 13:50

Nechápu to.
Ona bydlí stále s bývalým partnerem? Anebo někde sama v bytě, který on jí platí?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky