Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@careynka píše:
Tak ona snad taky neco vydelava ne? tak by se na ty urovni, co by chtela mit, mela i podiletzkouseli jste o tom mluvit?
Bohužel, znám okolo sebe pár případů, kdy muž táhne tento vysoký standart a žena se jen veze :-/, kdy má žena vysoký standart, ještě se s tím chlubí tak nějak nepatřičně, když si na to nevydělala ani korunu a pak ve finále před chlapem dělá svatou jak může bejt on vůbec rád, že jí má
že jsou i ještě horší než ona, které chtějí třeba každý půl rok jiné nové auto, zatímco jí stačí jednou za dva roky
A nedej bože aby tento komfort ztratila, nebo jí někdo usadil, ze by měla být skromnější a děkovat za to co má a držet hubu a krok, když do rozpočtu přispívá naprosto minimálně nebo vůbec a jen se veze. Takže ženy jsou různé, ale taky záleží na chlapovi na co si tu ženskou naučí ![]()
Napisi radeji anonymne, a ja vzhledem k tomu, ze jsem zvykla minimalne na to same co tva asi nynejsi partnerka, tak z vlastniho vnitrku tu pisi, zamilovanost je u ni k tobe mozna a pravdepodobna, ale pokud je stena jako velke procento techto zen s velkou pravdepodobnosti se pak bude zpet ohlizet po chlapech viz.jako jeji ex. Bohuzel to tak je. Ja manzela take miluji, a i kdyz me sem tam jednu natankuje nebo urazi, a pomizuje vim, ze kdyby to mezi nami skoncilo opet bych hledala zase nekoho jako je on. Vnitrne jsem na tom tak, ze radeji ozelim dobre chovani, ale budu zit takto. On stejne jezdi casto po akcich, takze ja mam cas na sebe a za to mi to stoji…
Anonymko z 11:16
Naprosto Ti rozumím. Konečně alespoň od Tebe čtu to, co mi nebyla jedna slečna schopná říci do očí… ![]()
@taneček bohužel, to tak je. Nemám bohužel odvahu to napsat za svůj profil, pak by se na me vezli zase nespočet dam, mozna muzu. Je fakt, ze psychicky jsem na tom blbe, a to hodne klepu se vetsinu času kdyz je doma a bojím se dnu kdy spolu máme byt dele ( myslím časově v kuse ) Ale proste vím, ze kdybych si našla chlapa i s průměrným platem, stejne bych ho dřív zacala podvadet s nejakym takovýhle jako je muj manzel a nakonec od toho průměrného odešla. Byt to zni ted dost pitomě, tak můj vnitřek to vidi takhle. Pisi jen to co je ve me…
Anonymní,
dle mě se nemáš za co stydět. Jednoduše jsi taková, já onaký atp. Každý letí na své „afrodisiakum“…
Jinak odsuzování skrz „falešnou“ morálkou, které by se Ti dostalo, tak to chápu, proč píšeš anonymně. ![]()
@taneček píše:
Anonymní,dle mě se nemáš za co stydět. Jednoduše jsi taková, já onaký atp. Každý letí na své „afrodisiakum“…
Jinak odsuzování skrz „falešnou“ morálkou, které by se Ti dostalo, tak to chápu, proč píšeš anonymně.
Jo jasne, kazdy je nejakej nekdo devka, nekdo vrah proc lidiu odsuzovat za to co jsou ![]()
@JedenTypan píše:
Jo jasne, kazdy je nejakej nekdo devka, nekdo vrah proc lidiu odsuzovat za to co jsou
Ted nevím, zda arogance? Ci ta devka na me? Anonym T.
@Anonymní píše:
@taneček bohužel, to tak je. Nemám bohužel odvahu to napsat za svůj profil, pak by se na me vezli zase nespočet dam, mozna muzu. Je fakt, ze psychicky jsem na tom blbe, a to hodne klepu se vetsinu času kdyz je doma a bojím se dnu kdy spolu máme byt dele ( myslím časově v kuse ) Ale proste vím, ze kdybych si našla chlapa i s průměrným platem, stejne bych ho dřív zacala podvadet s nejakym takovýhle jako je muj manzel a nakonec od toho průměrného odešla. Byt to zni ted dost pitomě, tak můj vnitřek to vidi takhle. Pisi jen to co je ve me…
Hele a nebylo by lepší najít si nějakého bohatého, ale ne takovýho hajzla?
Zavání mi to domácím násilím už jen z toho mála, co píšeš.
Jako proč chodit do kompromisu, když můžeš mít všechno, že? ![]()
@Anonymní píše:
Ted nevím, zda arogance? Ci ta devka na me? Anonym T.
Tebe neresim, neznam te, slovo devka ma urcitou definici, se sama zamysli, jestl ito splnujes. ![]()
Me jde jen o ty kecy, ze kazdy jsme nejakej, „falesna moralka“ atd. Jasne kazdy jsme nejakej, ale z toho taky vyplyvaj dusledky a to jak nas vnima okoli. ![]()
Typane,
koukám, že jsi ze stejné soc. skupiny jako já, dle Tvé reakce… Dám Ti radu. Existují věci, které nejdou lámat přes koleno a je lepší se s tím smířit. To, že se anonymní o Tebe nikdy neopře, bych neviděl jako tragedii. Jednoduše v jejích očích nejsi ten správný muž. ![]()
Gino108
Vztahy jsou o kompromisech. Jak to psala výše, tak si to zvážila a bere to, co je a existuje. Nejspíše ji vztah nenaplňuje ze všech stran 100%, ale klady převažují nad zápory. Tak proč riskovat jisté? ![]()
@taneček píše:
Typane,koukám, že jsi ze stejné soc. skupiny jako já, dle Tvé reakce… Dám Ti radu. Existují věci, které nejdou lámat přes koleno a je lepší se s tím smířit. To, že se anonymní o Tebe nikdy neopře, bych neviděl jako tragedii. Jednoduše v jejích očích nejsi ten správný muž.
Ach jo, zas ten vyklad o nekom koho vubec neznas, o me to vubec neni. Ver tomu, ze ta by po me letela jak slepice po flusu, kdyby zjistila stav mych financi.
Ale byt s nekam takovym a ze podobne zkusenosti mam, by mi bylo proti srsti. ![]()
@taneček píše:
Gino108Vztahy jsou o kompromisech. Jak to psala výše, tak si to zvážila a bere to, co je a existuje. Nejspíše ji vztah nenaplňuje ze všech stran 100%, ale klady převažují nad zápory. Tak proč riskovat jisté?
Tak do jisté míry chápu, co chceš říct, také v určitých věcech neriskuji a jsem opatrná. Ale někdy bývá risk zisk a kdo se bojí s.re v síni ![]()
@Gina108 Ty snad někoho takového znáš? Ja byla s jedním ten mě podváděl a ještě jsem nevěděla na čem jsem a čekala kdy mě vyhodí…Druhý ( první manžel ) mě prodával svým busniess kamarádům na noci za to aby měl lepšího právníka třeba atd a manžel nynější mě alespoň nepodvádí, byt me občas zbije, ale někdy rekne i že miluje… Takže je to asi nejlepší varianta.