Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bude jí to chybět ( si myslím), ale to neznamená, že to nemůže přehodnotit a smířit se s tím.
V minulosti jsem mela opravdu bohateho partnera ale vztah nevydrzel kvuli jeho pracovnimu vytizeni. Dnes mam manzela s naprosto normalnimi prijmy. Jsem s nim protoze ho miluju. Mame dobrou zivotni uroven ale na nakupy v Parizske to neni. A uprime je mi to fuk. Ke stesti mi staci ze mam za co nakoupit jidlo, mame na najem a muzu si doprat obcas trochu radosti treba obedem restauraci. Pokud slecna neni fiflena tak vam to muze v pohode klapat.
@Šohajek píše:
3 měsíce.
Tak to už musí mít přehled, jak to s tebou je a evidentně neprchá, to vidím jako dobré znamení, že je to normální ženská, co chce spokojený vztah. ![]()
Ale jak už někdo psal, vztah může ztroskotat na spoustě jiných věcí, netrápila bych se tím, kolik vydělává ex. Tvojí přítelkyni je to určitě jasné, že to nebude totéž. A vybrala si tebe. ![]()
@brisco píše:
@Šohajek Proč se s ex rozešla?
Jinak si nemyslím, že jí to nutně bude chybět, kdyby jí na tom záleželo, tak si rovnou bude hledat movitého partnera.
Jestli jsem ji dobře pochopil, tak proto, že se jí málo věnoval.
Ne, tak já vím, že teď hledala něco, co ji chybělo. Ale za rok za dva ji možná bude chybět i ten pohodlný život. Trochu mě to děsí a jak je v tom dítě, asi to chce být opatrný.
@Šohajek píše:
Ahoj,
omlouvám se, že jsem sem mezi vás vtrhnul jako muž, ale zajímal by mě váš pohled na věc. Našel jsem si novou přítelkyni a je to moc pěkné, myslím, že oba jsme velmi zamilovaní. Je tu ale jedna věc, z které mám trochu strach. Její ex, se kterým má malou dceru, je velmi bohatý a ona je zvyklá na hodně vysoký standard - luxusní byt, drahé auto, drahé oblečení, paní na úklid atd. Já rozhodně nevydělávám špatně, ale prostě do téhle úrovně mám hodně daleko, se mnou se nikdy takhle mít nebude. Jsem původem spíš z chudé rodiny a dávat za některé věci tolik peněz mi přijde dost šílené. Myslíte, že je reálné, aby byla se mnou spokojená nebo jí to nedá a až opadne prvotní zamilovanost, bude ji to táhnout zase za někým na podobné úrovni? Znáte někdo takové podobné případy?
nezbalils Marešovou? ![]()
Já šla jednou ze zlaté klícky do chudoby, ale nevydrželo to né kvuli tomu že by neměl peníze, ale proto že sem se zamilovala jinde, jinak bych si asi i zvykla ![]()
Můj ex patrí mezi bohaté a odešla jsem od nej, byl na mě hodný, ale jak tady někdo psal, dárky byli spíše držhubné ( milenky atd )… Takže raději budu s chlapem, kterého miluju a on mě, bez nevěry atd… Neříkám, že se máme špatně, ale boháči nejsme… A pro mě je priorita být šťastná, ve vztahu ktery je skvělej ( jsme spolu 5 let a čekáme mimi )… Raději budu jezdit ve Fabii a šťastná nez v audi a nešťastná… Je to o prioritách… ![]()
Nepotrebovala to vsechno (auto, obleceni, pani na uklid) jen kvuli svemu EX? Obleceni se da sehnat levnejsi, nemusi byt nova kolekce, auto vas doveze na misto stejne tak dobre bavorak jako felda, pani na uklid - no pokud zila s EX v 12+1,proc ne, ale rodinny domek ci byt zvladne
A aby byla v luxusu dcera, ta na to ma tatinka. Kdo rika, ze EX bude tolik vydelavat i za 5,10 let??? Rozumna zenska, co odejde od prachateho otce sveho ditete, nebude zlatokopka
ona zlata klec pro ptacka neni vsechno.Asi vedela, co odchazi hledat jinam. A snad to nasla! Hodne stesti!!! Klidne bych se na to ve vhodnou chvili zeptala… At vam to stesti vydrzi…
Mona.
@Marion84
Presne tak jsem to myslela… ![]()
Drtiva vetsina tech, co v podobne situaci znam by menla Audi za Fabii…
@Anonymní píše:
Nepotrebovala to vsechno (auto, obleceni, pani na uklid) jen kvuli svemu EX? Obleceni se da sehnat levnejsi, nemusi byt nova kolekce, auto vas doveze na misto stejne tak dobre bavorak jako felda, pani na uklid - no pokud zila s EX v 12+1,proc ne, ale rodinny domek ci byt zvladneA aby byla v luxusu dcera, ta na to ma tatinka. Kdo rika, ze EX bude tolik vydelavat i za 5,10 let??? Rozumna zenska, co odejde od prachateho otce sveho ditete, nebude zlatokopka
ona zlata klec pro ptacka neni vsechno.Asi vedela, co odchazi hledat jinam. A snad to nasla! Hodne stesti!!! Klidne bych se na to ve vhodnou chvili zeptala… At vam to stesti vydrzi…
Mona.
Nesouhlasím s tím, že auto, oblečení a paní na úklid možná potřebovala jen kvůli svému ex. Která ženská se nechce pěkně a kvalitně oblíct? Úklid byl určitě na ní, tak proč nemít paní na úklid a víc času na dítě a na sebe? A mít k dispozici pohodlné spolehlivé auto je taky fajn.
A chybět jí to bude (zvlášť ta paní na úklid, tipuju).
Jinak souhlas.
Ne ze by se to nehodilo, ale kvuli Ex v tom smyslu, zda nebyl na takove pozici, aby to bylo zapotrebi
tzn.,i kdyby si koupila pekne, ale neznackove obleceni - pro jeho pani by se to nehodilo
v tom smyslu…
Mona
@Anonymní píše:
Ne ze by se to nehodilo, ale kvuli Ex v tom smyslu, zda nebyl na takove pozici, aby to bylo zapotrebitzn.,i kdyby si koupila pekne, ale neznackove obleceni - pro jeho pani by se to nehodilo
v tom smyslu…
Mona
Jj, u oblečení to pak chápu, ale paní na úklid?
@Drovers
To uz se od toho odviji… nasi maji pani na uklid kvuli casu - proste se bohuzel porad musi ucastnit nejakych schuzek a jednani, venuji se klientum a obchodu. A maji veliky (opravdu veliky) dum - to je proste zase pro prestiz - bludny kruh…
Ono jde i to, že jak já jsem ze skromnějších poměrů, tak prostě nejsem zvyklý si kupovat drahé věci, i když bych teď mohl, rozhodně nemám špatný plat. Pořád jsem zvyklý si dávat z výplaty dost stranou, abych třeba spořil na byt, ale to ona vůbec není zvyklá dělat. Prostě co vydělá, to utratí, prostě je vidět, že je na to zvyklá. Tohle mi trochu trhá žíly.
Příspěvek upraven 21.06.13 v 23:17
Me tenkrat balil spoluzak, ktery byl z velmi bohate rodiny, mohla jsem mit vsechno, ale jsem se svym pritelem, ktery je teda chudy jak kostelni mys, ale laska proste vyhrala (jsme spolu 4 roky
- jsme studenti
Příspěvek upraven 21.06.13 v 23:21
@Barca12345 JJ, navíc dokonalý účes a gelové nehty bývají také vyžadovány, to se pak špatně uklízí…