Partnerka s bohatým ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
21.6.13 23:19
@brisco píše:
@Barca12345 JJ, navíc dokonalý účes a gelové nehty bývají také vyžadovány, to se pak špatně uklízí…

to není překážka. obojí vlastním a taky uklízim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493

Z jakých poměru je ona a kolik ji je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
@brisco píše:
@Barca12345 JJ, navíc dokonalý účes a gelové nehty bývají také vyžadovány, to se pak špatně uklízí…

Nedejboze, kdyz nejaky pri tom uklidu ustreli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
21.6.13 23:20
@Kamča.dalmatinka píše:
to není překážka. obojí vlastním a taky uklízim 8)

Napodobne - ale bylo to jako vtiiiiip… ja s tim dokonce i pracuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
21.6.13 23:21

@Barca12345 Navíc na tom člověk prosedí spoustu času, jak říkám péče o vzhled je pro trofejní manželku práce na půl úvazku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.13 23:22

No pokud si manzel zil v 12+1,tak s mrnetem to uklidit neni zadny med :P To radsi pani na uklid nez chuvu k diteti nebo ho na cely den zavrit do ohradky… Znam i chlapy, co denne kontroluji prstem prach na polici! :( Skoda mluvit (psat)…

Sohajkovi drzime palce… At uz pritelkyne zvladne uklid sama nebo ji holt bude muset pomahat ;)
 Mona

• Citovat
  • Upravit
3493
21.6.13 23:25

Já bych to viděla asi takhle. Pokud tě má ráda a má zdravý rozum, tak tě kvůli luxusu neopustí. Pokud ano, tak to s láskou nemělo co dělat.

A vůbec, ty bys chtěl být s ženskou, která je s tebou pro prachy?
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
21.6.13 23:26

@Šohajek
Peníze nejsou všechno. Vždycky hledáš něco, co v tom danném vztahu nemáš a to nejspíš našla u Tebe. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.13 23:26

Ahoj, odpovím ti jednoduše. Sama jsem bývalou partnerkou bohatého ex, máme spolu tři mesice starou holčičku. Luxus je jedna věc a psychicka labilita je věc druha. Udělala bych vse proto aby mala měla tatínka ktery by ji miloval. Je pravda ze bych si nenašla partnera z pracaku ( ale to asi žádná) sama vydelavam, a kdyby se k nám někdo přidal ktery by nás miloval byly by jsme šťastní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
21.6.13 23:29
@Barca12345 píše:
@Drovers
To uz se od toho odviji… nasi maji pani na uklid kvuli casu - proste se bohuzel porad musi ucastnit nejakych schuzek a jednani, venuji se klientum a obchodu. A maji veliky (opravdu veliky) dum - to je proste zase pro prestiz - bludny kruh…
:nevim: Mám paní na úklid, věnuju se „jen“ dětem (a manželovi :lol: ). Není to (u mě) pro prestiž ani kvůli času. ;)
Jo a gelovky nevlastním. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
21.6.13 23:31

Tak zatim kazdy mate svuj ucet, ne? Az naplanujete koupi vysneneho bytu, bude pro jeho koupi delat prvni posledni ;) Zatim asi nema potrebu na neco setrit.
A to ji tu dobu, co je od EX zivi jeji prace, ktera by musela byt teda sakra dobre placena nebo ji vyzivuje EX? Ze si muze jeste porad dovolit vse utratit???
 Mona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
21.6.13 23:35
@Šohajek píše:
Ono jde i to, že jak já jsem ze skromnějších poměrů, tak prostě nejsem zvyklý si kupovat drahé věci, i když bych teď mohl, rozhodně nemám špatný plat. Pořád jsem zvyklý si dávat z výplaty dost stranou, abych třeba spořil na byt, ale to ona vůbec není zvyklá dělat. Prostě co vydělá, to utratí, prostě je vidět, že je na to zvyklá. Tohle mi trochu trhá žíly.Příspěvek upraven 21.06.13 v 23:17

No tak pak kup byt tak, abys byl vlastníkem výhradně ty. :nevim:
Chápu, že ti takový přístup vadí, pokud budete žít ve společné domácnosti, bude to chtít nějakou dohodu, ale ne teď. Každopádně než se sestěhujete, asi bych hodila řeč, ať máte oba jasno o představách toho druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
21.6.13 23:36
@Drovers píše: :nevim: Mám paní na úklid, věnuju se „jen“ dětem (a manželovi :lol: ). Není to (u mě) pro prestiž ani kvůli času. ;)
Jo a gelovky nevlastním. :mrgreen:

Vsak jo, pisu jak je to u nasich… ja mam teda gelovky, ale zase nemam pani na uklid. Ted teda nevim, co je lepsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šohajek
21.6.13 23:36

Jo, ex za ní zatím ještě pořád něco platí (rozhodně ne málo), ale tak to asi nebude věčně. Pak z toho budou asi jen alimenty.

• Citovat
  • Upravit
1505
21.6.13 23:37
@Barca12345 píše:
Vsak jo, pisu jak je to u nasich… ja mam teda gelovky, ale zase nemam pani na uklid. Ted teda nevim, co je lepsi :lol:
:lol: :lol: :lol:
Tak hlavně ještě ten dokonalý účes. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí