Přestala jsem chtít přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106279
22.6.13 13:16
@nepř. G12 píše:
@Burj Chalifa
tak tohle se tady považuje za samozřejmost. Chlap bude živit děti, manželku, splácet hypotéku, doma pomáhat, povídat si, dělat romantické činy, věnovat se manželce, poslouchat její každodenní zážitky na RD, na cizí ženskou se ani nepodívá, piva nenapije. Ať žije červená knihovna! :-D :-D

A tvoje představa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
22.6.13 13:23
@Anonymní píše:
Nechci, aby doma něcxo dělal, chci jen pohladit… do sexu mě sice nenutí násilím, ale než poslouchat, jak se určitě k**vím jinde a snášet jeho vteklý slovní útoky, radši mu dám… Myslím, že ve vztahu, kde by jste si připadaly jako kus hadru, kuchařka, služka a nebylo tam od přítele/manžela cejtit trochu citů by se Vám nelíbilo žádný…

Jestli chceš pohlazení, musíš být na něj milá. Jestli se ti nelíbí, že něco nedělá, udělej to ty. Chlap má taky rád pohlazení.

• Citovat
  • Upravit
106279
22.6.13 13:26
@smoulinka71 píše:
Jestli chceš pohlazení, musíš být na něj milá. Jestli se ti nelíbí, že něco nedělá, udělej to ty. Chlap má taky rád pohlazení.

jak můžeš být milá, když se on chová takto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
22.6.13 13:57
@Anonymní píše:
tak že bych ho taky podvedla??? Možná by to bylo řešení, ale já jednak nemám kdy a pak taky nemám s kým… momentálně mám sebevědomí na bodě mrazu, tak nevím no… zakladatelka

A to je právě ten problém, máš malé seběvědomí. Začni si ho zvyšovat, pak i manžel bude mít víc o tebe zájem.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
22.6.13 14:00
@Bibušenka píše:
@JulkaD přesně tak. S přítelem jsme prošli taky krizí, něco skoro stejného, co psala zakladatelka, u mě stačilo jen rozchodem vyhrožovat a na víkend odjet.. A je jako vyměněný, hraje jen občas /třeba teď :lol: /- no a co, já jsem taky na netu..
Ale kdyby toho nenechal, byla jsme pevně rozhodnutá odejít.
Takhle bych si s prominutím srat na hlavu nenechala. :roll: pokud se ho tady někdo zastával, opravdu ženy nechápu, vy by jste snad doma snesly něco podobného, nebo snad doma máte? Celodenní ignor, nevšímal by si vás, projít by jste se chodily samy, na vše by jste byly samy, nepomáhal by, nemiloval se s váma…
Jak dlouho by jste to vydržely? asi moc dlouho ne..

NA EMIMINU JDE PODLE MĚ JEN O TO, „NEZNÁME“ NEBO NEOBLÍBENÉ UŽIVATELKY CO NEJVÍC ZHODIT A UDĚLAT Z NICH TOTÁLNÍ POVL, BĚŽTE SI TO VYBÍJET DO REÁLU ;)

to, co některé často napíšete není snad ani normální. Mějte se a pěknou sobotu :*

To určitě ne, myslím si, že jsi to nepochopila, holky tu nemylsli, že by si měli něco nechat líbit, ale že na všechno jsou potřeba dva. A aby si chlap doma všímal ženy, tak ho musí umět zaujmout a umět se chovat.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
22.6.13 14:02
@chatwenna píše:
Ty kraaaaaaavo, to jsou zase nazory… a to jsem cetla jen prvni stranu…

To radej budu do smrti sama nez zit s ignorantem a delam mu sluzku a matraci…

No jo, hlavne ze chodi do prace a nezahejba… Nektere zenske fakt nemaji zadnou hrdost… :zed:

No tak to se ani nemusíš snažit být sama, protože s tvým přístupem to ani jinak být nemůže.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
22.6.13 14:09
@Venetia píše:
jak můžeš být milá, když se on chová takto?

Třeba se tak chová, protože je to vzájemné.

• Citovat
  • Upravit
106279
22.6.13 14:27
@smoulinka71 píše:
Třeba se tak chová, protože je to vzájemné.

Takže ty si myslíš, že když já se budu chovat mile, tak tím docílím toho, že se bude chovat mile i ten druhý? Takhle to bohužel nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
22.6.13 14:31
@Venetia píše:
Takže ty si myslíš, že když já se budu chovat mile, tak tím docílím toho, že se bude chovat mile i ten druhý? Takhle to bohužel nefunguje.

ne to si nemyslím. Ale určitě vím, že pokud se žena začne chovat nemile a pořád jen vyrypuje, tak chlap chce mít opravdu klid. Ostatně, kdyby do mě vyrypoval pořád chlap, ať nejsem u televize, nebo si nečtu, nebo nesmím na emimino, tak bych se taky snažila s tím člověkem nebýt. Vždycky jsou na všechno dva. A jestli chlap přestane mít o ženu zájem, tak je to i její chyba, teda pokud to není vyloženě ignorant, nebo iq tykve, ale zas tak vím, co si beru ne?

• Citovat
  • Upravit
3165
22.6.13 14:52

@smoulinka71 :palec: souhlas ve všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
22.6.13 15:21

@Maculinka Mě někdy přijde, že si to tu spousta lidí neuvědomuje, pokud to bylo na začátku hezké a pak se to posralo, tak za to můžou oba dva. Těžko se jeden nebo druhý jedno ráno vzbudí a bude z něj někdo úplně jiný. Tato cesta je strašně dlouhá, když se dva lidi odcizují. A že to takhle nechali dotáhnout tak daleko…hmmmm, holt někdy už není cesta zpět.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
22.6.13 15:21

@smoulinka71 Ty myslis, ze je to nejake terno mit chlapa???

No jo, nektere zenske nemuzou vydrzet samy se sebou… Nastesti k nim nepatrim… ;)

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
22.6.13 15:24
@chatwenna píše:
@smoulinka71 Ty myslis, ze je to nejake terno mit chlapa???No jo, nektere zenske nemuzou vydrzet samy se sebou… Nastesti k nim nepatrim… ;)

Tak já si spíš myslím, že s tebou nevydrží chlap.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
22.6.13 15:25

@smoulinka71 To se pletes.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
22.6.13 15:27
@chatwenna píše:
@smoulinka71 To se pletes.

Já myslím, že ne, napsala jsi tady o sobě dost. Nemyslím jen v této diskuzi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky