Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prispevky jsem tedy cetla letem svetem…no, mam zase hubu v uzasu
Zakladatelku chapu a chapu i jejiho chlapa..ona na RD on ustvany z prace.OK.ALE..Kde je napsano, ze jen proto, ze ja nevydelavam, si nezaslouzim stejne ofukovani jako muj chlap? proc mam byt mila a snazit se lisat, jen aby paneckovi bylo dobre? Litam kolem decka, varim, ma cisty slipy a on na me chce vlizt uvolnit tlak v koulich a zase nezajem? No a kde jsem ja??? Mozna neni od veci se zamyslet nad tim, ze i ja JSEM V PRACI, byt neplacene a ja delam denne 24h.Ano,vybrano dobrovolne, stejne jako on, co musi platit hypoteku..Dite nam prece neprinesl cap, ze? No a ted co s tim…Promluvit si a to razne, rict mu, ze Slovo jako kurvit se at uz radeji z pusy nevypousti, stejne jako jeho nezajem a pristup k sexu, ktery te zranuje.Ze jsi na pochybach, co se deje at ti to prosim vysvetli. Zeptat se- jsi stastny? a ja? a udelame s tim neco? tezko zachranis vztah pokud se budes snazit jen ty..a chces ho zachranit??? Tady ti muzeme napsat tisic nazoru, ale jen ty sama znas svyho chlapa a vis, jak s nim mluvit. V pripade, ze nebude rozmluve pristupny, zrejme bych zvolila vyckavaci taktiku, ovsem bez vyhod (sex, teple vecere, vlidne slovo).Jsi prece hrda zena a vola z tebe nema pravo delat ani tvuj chlap.
@chatwenna přesně tak. Já mu to teda netoleruju. Občas - cca hodinku až dvě denně je to i u nás jak ve válce, přece jen je to jeho záliba, blbá, ale je, tak máme domluvený určitý pravidla - zahraje si, pujdeme ven, já jsem, když on hraje třeba taky na netu, nebo něco pouklízím atd.
Jsme domluvení, že on bude vyskládávat aspoň myčku, nic jinýho tu nedělá, když jde se psem, brblá a musím jít i já - nechápe, že takhle mi nepomůže.. společnost nepotřebuju..
Dneska už třeba není ani z čeho jíst, musela jsem mýt ručně - ale jen sobě, on at trpí - umyl si taky sám a jsou tu haldy špinavýho nádobí, jsem docela puntičkářka, tak trpím, ale tentokrát to vydržím " ano dneska už to udělám a dám i novou" slyším už asi týden.. A před tím? nespočetně krát.. Dneska jsem ho už sprdla, jestli do tohohle chce brát návštěvy atd.. no asi tím opět utrpělo jeho chlapský ego a myčka pořád vyklizená není…
S chlapama to chce svatou trpělivost doslova od boha..
Takhle jsem ho odnaučila i typickej mužskej „zvyk“ nechávat špinavý trenky a ponožky u postele.
bohužel je to hnus, ale dělá to tak plno chlapů. Nejsem přece služka.. několikrát jsem mu to hodila třeba k pc, nebo na místa, na která chodí „rád“. A nebo mu to tam prostě nechala nakupit, občas mu to odnesl pes.. A teď? přijde z venku, špinavý hodí do koše - asi pochopil na co je.. ![]()
a to stejný večer, před spaní - žádný " to vydrží ještě na zítra, to není špinavý" mění každej den a tečka. By viděl to tóčo ![]()
S chlapem je to na stejnej způsob jak se psem nebo s dítětem - nesmíš, uděláš, dostaneš trest..
nevím, jak líp bych to napsala, ale i u nás bylo pár dní bez sexu a slov ![]()
@chatwenna děkuju
na některý jinak nejde, teď máme krásnej vztah a ani jeden si UŽ nestěžujem ![]()
@Bibušenka taky obcas volim vychovnou taktiku uplatnovanou u psu
funguje…ale to je asi i o tom, ze nektere z nas jsou holt ostrejsiho razeni a chlap nema sanci „nespolupracovat“ ![]()
@Burj Chalifa no ja chlapa co me respektuje, neleze na me pokud nechci a nic mi nevycita, haze ponozky do kose, umi se postarat o syna (v ramci moznosti),porad jeste umi koupi vinko a rict.„sedni si matko a dej si 2 decky, nez zas zacnes jecet kvuli zavesu u vany“
jo a umi se i na.rat ,nemam jeho koule na snurce
ale jsem pro nej partner a ne onuce.
Já vás některé ženské fakt nechápu, proč máte neustále potřebu chlapa převychovávat. Ty vaše chlapy jste si přece vzaly i s těma jejich zlozvykama, tak co. To bych asi fakt nerozdýchal, kdyby mně neustále někdo přikazoval, co můžu a co nemůžu ![]()
@Arturus píše:
Já vás některé ženské fakt nechápu, proč máte neustále potřebu chlapa převychovávat. Ty vaše chlapy jste si přece vzaly i s těma jejich zlozvykama, tak co. To bych asi fakt nerozdýchal, kdyby mně neustále někdo přikazoval, co můžu a co nemůžu
Co si kdo vybral, to má. ![]()
@Arturus tady nejde o prevychovu, jak o pocatecni vyber chlapa se kterym chci byt..ja nebaziruju na vecech jako sklopene prkynko, chlap co mi na vse kyvne atd…stejne tak jako vim, ze kdyz napriklad miluju poradek a vonavyho chlapa, nevezmu si bordelare co mu dle nej slusi i tyden stare ponozky.Ja preci nejsem zadna nova matka, abych ho toto ucila. Proste jsem si vybrala chlapa, co me nicim vyrazne neirituje, tudiz nemam potrebu vyrazne zasahovat. Ikdyz problem ponozky=kos u nas prevychovne probehl ![]()
@JulkaD Promiň, ale tohle o sobě psala ona sama @chatwenna, já to nikde nevydedukovala, tak mě prosím přestaň moralizovat, když nevíš o čem mluvím.
@Bibušenka Hmmmm jak v mateřský školce…Já určitě nemám doma chlapa, abych ho učila dělat, co má a co nemá. Co jste si to vzali??? Já tohle prostě neznám, snad každý ví, co má dělat a kdyžtak řeknu jednou ne???Já sice taky sbírám ponožky a trenky u posltele, ale zase neumývám okna, nevysávám a nevytírám podlahu a o tom to je.
@svycarka píše:
Prispevky jsem tedy cetla letem svetem…no, mam zase hubu v uzasuZakladatelku chapu a chapu i jejiho chlapa..ona na RD on ustvany z prace.OK.ALE..Kde je napsano, ze jen proto, ze ja nevydelavam, si nezaslouzim stejne ofukovani jako muj chlap? proc mam byt mila a snazit se lisat, jen aby paneckovi bylo dobre? Litam kolem decka, varim, ma cisty slipy a on na me chce vlizt uvolnit tlak v koulich a zase nezajem? No a kde jsem ja??? Mozna neni od veci se zamyslet nad tim, ze i ja JSEM V PRACI, byt neplacene a ja delam denne 24h.Ano,vybrano dobrovolne, stejne jako on, co musi platit hypoteku..Dite nam prece neprinesl cap, ze? No a ted co s tim…Promluvit si a to razne, rict mu, ze Slovo jako kurvit se at uz radeji z pusy nevypousti, stejne jako jeho nezajem a pristup k sexu, ktery te zranuje.Ze jsi na pochybach, co se deje at ti to prosim vysvetli. Zeptat se- jsi stastny? a ja? a udelame s tim neco? tezko zachranis vztah pokud se budes snazit jen ty..a chces ho zachranit??? Tady ti muzeme napsat tisic nazoru, ale jen ty sama znas svyho chlapa a vis, jak s nim mluvit. V pripade, ze nebude rozmluve pristupny, zrejme bych zvolila vyckavaci taktiku, ovsem bez vyhod (sex, teple vecere, vlidne slovo).Jsi prece hrda zena a vola z tebe nema pravo delat ani tvuj chlap.
Udělala bych to přesně tak
@Bibušenka Souhlasim. Detem pocitac zakazujeme (myslim tim hry), ale partnerovi celoodpoledni hrani musime tolerovat, protoze chudacek prece relaxuje