Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S tou poradnou to docela chapu, ja si taky neumim predstavit, co by tam dostalo me, i kdyz vim, ze to muze byt pronosne… ale zaas je fakt, ze sem nikdy nebyla v situaci, kdy bych takovou pomoc potrebovala
@Broukb
jj, vetsinou to tem „nevsimavym“ rodicum dojde, az kdyz maj vnoucata - no a pak absenci vlastni angazovanosti svadi na to, ze tehdy nebyl cas.
Jinak jak tu nekdo psal, ze mas pritele vzit do herny, aby videl, jak se chovaj jiny deti - neni to spatny napad, ale podle me ho tam nemas sanci dostat - co usporadat neco jako detskou oslavu u vas doma?? Pozvat dvoje troje kamarady s detma k vam dom?? Aby videl, jak se chovaj jiny deti, kdyz sou „utrzeny ze retezu“ a jak se ke svym detem chovaj jiny tatinci??
Rozumis, z jeho pohledu je vsechno vporadku a problem nema on ale ty… tak mu ukazat, ze je to vsechno trochu jinak…
@Anonymní píše:
můj taky ne… zakladatelka…
anonymní, prosím, žačni se taky nějak podepisovat, ať v tom není bordel
Oki anonym G. Je to těžké s temi chlapy. Tvrdí mi, ze poradna je pro magory a to on neni.
@Anonymní píše:
Oki anonym G. Je to těžké s temi chlapy. Tvrdí mi, ze poradna je pro magory a to on neni.
ale to je prece ono, on to nevnima jako problem svuj, ale tvuj. No a ten si mas vyresit ty sama, tak co by on nekam chodil… to neznamena, ze s tebou nesouhlasim, jen ti pisu, jak to vidi on
@Maculinka jjj ja vim. Ale jak sem psaka necetla jsem to to az do konce a nemam ani cas to cist-reagovala jsem na hlavni prispevek.
a nemoralizovala jsem;))))
Papa
@martina0310 haha miluju reakce na Emiminko.cz o inteligenci a rozumu;)). Jak dokazou byt uzivatelky portalu o tehotenstvi, rodicovstvi atd k sobe hnusny je fakt vyzivujici cist;)))
@JulkaD píše:
@martina0310 haha miluju reakce na Emiminko.cz o inteligenci a rozumu;)). Jak dokazou byt uzivatelky portalu o tehotenstvi, rodicovstvi atd k sobe hnusny je fakt vyzivujici cist;)))
a kde sem konkretne byla hnusna?
@JulkaD píše:
mají se plácat po rameni
@martina0310 Ale nikde prosimte…
Holky! omg! ja nemam náladu se nekde na nejaky diskuzi navzajem zminovat a vyvracet si pointy svych nazoru.. Tak, prosim, uz na me nereagujte. Velke diky! A preji prijemnou zabavu ![]()
@Anonymní píše:
dobře, ale když příjde o půl 3 domů z práce a do večera nemá čas, pak by si chtěl „vrznout“ zahrát si ještě hru a jít spát??? to asi není úplně ok ne? Když už někam jdeme, tak hlavně aby se nemusela věnovat dcerce, nejlépe ani mě atp… Poslední dobou na mě jen útočí se sexem a milej je jen chvilku, než dosáhne sváho, pak zas najede na „svoje chování“… Když s ním nechci spát, jsem ta špatná a určitě ho podvádím…
tak takhle je to přesně u nás, s tím rozdílem, že u hry sedí celodenně, i o víkendech, občas ho přemluvím jít ven, více méně chodím sama, pokud si nezahraje, je protivnej, večer hrával do noci, nešukali jsme třeba i dva měsíce.
Já jsem ho podvedla a vše se během několika měsíců změnilo.
Teď hraje občas, je pořád se mnou atd.atd.. snaží se…
takže hodně štěstí
Tak když je tak příšerný, nedá se s ním domluvit, nic nefunguje, tak se prostě sbal a odejdi. nevím, co jiného ještě radit.
@Anonymní píše:
tak takhle je to přesně u nás, s tím rozdílem, že u hry sedí celodenně, i o víkendech, občas ho přemluvím jít ven, více méně chodím sama, pokud si nezahraje, je protivnej, večer hrával do noci, nešukali jsme třeba i dva měsíce.
Já jsem ho podvedla a vše se během několika měsíců změnilo.
Teď hraje občas, je pořád se mnou atd.atd.. snaží se…
takže hodně štěstí
tak že bych ho taky podvedla??? Možná by to bylo řešení, ale já jednak nemám kdy a pak taky nemám s kým… momentálně mám sebevědomí na bodě mrazu, tak nevím no… zakladatelka
@JulkaD přesně tak. S přítelem jsme prošli taky krizí, něco skoro stejného, co psala zakladatelka, u mě stačilo jen rozchodem vyhrožovat a na víkend odjet.. A je jako vyměněný, hraje jen občas /třeba teď
/- no a co, já jsem taky na netu..
Ale kdyby toho nenechal, byla jsme pevně rozhodnutá odejít.
Takhle bych si s prominutím srat na hlavu nenechala.
pokud se ho tady někdo zastával, opravdu ženy nechápu, vy by jste snad doma snesly něco podobného, nebo snad doma máte? Celodenní ignor, nevšímal by si vás, projít by jste se chodily samy, na vše by jste byly samy, nepomáhal by, nemiloval se s váma…
Jak dlouho by jste to vydržely? asi moc dlouho ne..
NA EMIMINU JDE PODLE MĚ JEN O TO, „NEZNÁME“ NEBO NEOBLÍBENÉ UŽIVATELKY CO NEJVÍC ZHODIT A UDĚLAT Z NICH TOTÁLNÍ POVL, BĚŽTE SI TO VYBÍJET DO REÁLU ![]()
to, co některé často napíšete není snad ani normální. Mějte se a pěknou sobotu ![]()