Vůbec nevím, jak dál :( Prasklo moje scházení se s kamarádem

Anonymní
22.6.13 14:58

Vůbec nevím jak dál :(

Bohužel nevím, kde se vypovídat a jak řešit svojí situaci, takže to zkusím tady přes Vás, i když mi je jasný že si na sebe šiju strašný bič…
Jak začít… S přítelem jsme 3 roky a máme ročního syna.
Tesně po porodu se náš vztah změnil a já přestala být s ním šťastná. Pořád jsem si říkala, že se to urovná a budeme zase nejšťastnější rodinka.
Ovšem opak se stal skutečností.
Přitel je super chlap, má hodně práce, takže s námi zas tolik času doma netráví, a to bude možná důvod i našeho odloučení :(
Tím samozřejmě chci napsat, že jsem ráda, že nás dokáže zabezpečit aspoň tak, aby jsme na měsíc vystačili.
Jenže mě začalo chybět pohlazení, hezké slovo a něha. Tý se k nám poslední dobou vůbec nedostávalo. Když, jsem se snažila já o nějaký kontakt, tak byl protivnej a velice ho to obtěžovalo. Chtěl furt jenom sex.
Jenže já se nedokážu s někým milovat bez předehry a říct si, tak jdeme na to. Musí to přijít samo od sebe. Což se nestávalo, takže jsem spolu spali cca 1× za 14 dní.
Chápu, že pro něj to bylo málo, ale já se i k tomu málu musela překonávat. :(
Před měsícem jsem potkala kamaráda, se kterým občas pracuji. Nějak jsem k sobě našli cestu a večer po práci si šli dát skleničku…Tím to vše začalo.
Ač jsme si řekli, že spolu být nemůžeme, sex praktikovat nebudeme a jen se občas obejmeme a políbíme, vše se změnilo.
Začali jsme se více stýkat, a užívali si krásné chvíle spolu.
Jenže co čert nechtěl, doma to jaksi prasklo.Jsem špatná lhářka asi…Takže teď týden doma peklo. Samozřejmě se nedivým, přítelovi jsem tím strašně ublížila. Už 4 noci skoro nespí, nejí, a je na dně. Jenže semnou to skoro nehne.Je mi ho hrozně líto, ale mám pocit, že ho prostě už nemiluju. Když se mě na to zeptal, tak jsem nebyla schopná mu odpovědět…Ovšem tomu k tomu druhému to tak citím, a podle jeho vyjádření on ke mě taky.
Přítel teď nasadil opatření, kdy mě samotnou nikam nepustí, kontroluje mi telefon a pod. Ano, opět se není čemu divit…ale já prostě na toho druhého nemůžu zapomenout a stejně tak i on. Dokonce hledá větší byt, aby jsme tam byli spolu i se synem…Kdyby něco špatně dopadlo. Já se chci pokusit to doma urovnat, ale představa být s přítelem v jedné místnosti, sahat na něj a líbat ho přijde v tuhle chvíli strasná.
Vubec nevim co dal…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
22.6.13 15:06

A ten nový je svobodný? Musíš si na papír sepsat pro a proti. K druhému tě to samozřejmě táhne, protože je neokoukaný, ale časem si taky zevšedníte..

• Citovat
  • Upravit
Imane
22.6.13 15:08

Já tedy na podobná témata obvykle vůbec nereaguju, ale tohle mi nedá. 8). Takže ses dala „dohromady“ s kamarádem, protože Tvůj přítel hodně pracuje a nemáš intimní život podle svých představ?
To jako myslíš vážně?
Já se Tě opravdu nechci dotknou, ale mně to přijde hodně směšný. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2730
22.6.13 15:14

Tak podle mě, jste si s přítelem měli v první řadě promluvit. Měla jsi mu říct co ti vadí, co ti chybí apod. Můj přítel je taky hodně často v práci, přes týden od rána do večera, teď dělá i soboty. Do toho má ještě melouchy kolem. Ale tak nějak to zvládáme, já to chápu. Když nemůže být doma, tak pokud to jde, tak jdu na melouch s nim. Jednak abychom byli spolu, jednak proto, že mu alespoň trochu pomůžu. Když mi něco vadí, tak chvíli čekám a pak mu to řeknu. A většinou je po problému. :nevim: Takže v první řadě jste si měli promluvit. To, že je z toho přítel nešťastnej se vůbec nedivim. :nevim:
Ale podle toho jak píšeš, tak nevim jestli má ve vztahu dál pokračovat. V první řadě bych se být tebou zamyslela co dál. Jestli se to pokusíš urovnat kvůli prckovi, s přítelem si promluvíš a pokud ti i on odpustí tak zkusíte zapomenout a dál fungovat jako rodina. A nebo si prostě řeknete, že to nemá cenu a půjdete od sebe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
22.6.13 15:18

Tak já se mu vůbec nedivím měla sis s ním promluvit než ses začala scházet s někým jiným zkus se zamyslet jak by bylo tobě kdyby to bylo naopak a on se scházel s jinou ženskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.6.13 15:19

Zde je důkaz, že nejen chlapi jsou blbí… :mrgreen: Co jako chceš slyšet? Své problémy a pocity musíš řešit se svým přítelem a trochu míň používat já já já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.6.13 15:24

Ach jo, jedno mě nebaví tak si najdu nové, vždyť o co jde.

Tohle prostě nechápu, takže jediný co ti vadí, je že se s tebou přítel nemazlí před zásunem jo? no já se nedivím, pokud maká a píšeš že jo, tak je stahanej. Pokud to není uplný ichtyl, ale normální chlap tak se s ním dá manipulovat aby i to mazlení a něžnosti byli. Ty jsi si vybrala jinou cestu, o hodně jednodušší, než něco dělat, na něčem zapracovat tak jsi si kvůli blbosti zničila vztah, a synkovi rodinu. Chlapovi se nedivím, možná bych ti i propleskla pusu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
22.6.13 15:25

No, ja bych kazdopadne nebyla s nekym, kdo mi kontroluje mobil a nikam me nepusti. S tim on uz neprestane. Stane se to u vas rutinou.

• Citovat
  • Upravit
750
22.6.13 15:36

Kdyby to takhle vzdaval kazdy a nekomunikoval a rovnou si nasel jinyho tak v teto zemi neni 50%rozvedenych, ale 90%. Vzdat to umi kazdy, ja muzskyho nevidim skoro vubec a jsem mezi 4 stenama, ty jak vidim mas dite a jeste stihas obcas pracovat a byt mezi lidmi, kde jsi potkala jineho. Opravdu nevim na co si stezujes. Vinikem jsi hlavne ty :nevim: muj deda rikaval: zenska musi mit dost prace, aby nemyslela na nesmysly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
22.6.13 16:00

Furt dokola jak přes kopírák. máš několik možností:

1. překonat to a zůstat s přítelem
  2. sebrat se a být sama
  3. odejít a být s tím novým, pokud tě ovšem vůbec chce.
  • Citovat
  • Upravit
2947
22.6.13 16:11

Ach jo. Proc resit problemy, kdyz si muzu najit jineho :nevim:
Ja se vazne divim. Mas s nim dite, hodne maka. Me prijse, ze muj je dost doma a co? Co z toho mam, akorat mi keca do domacnosti. Ono si nevyberes, ale je to otec naseho dite, z nejakeho duvodu jsem si ho vybrala, tak problemy resim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
22.6.13 17:33

Přítel byl doma furt a zabilo nám to vztah…takže já mít chlapa furt v čudu, tak jsem v sedmém nebi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
22.6.13 18:44

Nevím, je to těžké, ale tohle podle mě není důvod k rozchodu. Jsi matka, musíš myslet především na dítě!!
Z toho, co píšeš, mi připadá, že přítele máš pořád stejně ráda, prostě jen jste se odcizili - ty se staráš o klučíka, on je věčně v práci. Víš, ale kdyby se válel doma s nohama nahoře, počítali jste každou korunu, pak bys ho možná spíš nesnášela. Nepřijde mi fér, že on vlastně doplácí na to, že vás chce uživit, abyste se měli dobře, že je pořád v práci. Nejspíš by si taky radši užíval prcka a byl s váma doma, co?
Radila bych nějak to zařídit a jet spolu na týden dva na dovolenou, tam se ukáže, jak to vlastně cítíš. Když na sebe budete mít dostatek času.
A promluvit si. Pořád mluvit, aby chápal, jak se cítíš, co prožíváš a ty abys chápala, jak to cítí on.

Ale tohle jsi měla udělat předtím, než jsi mu ZAHNULA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
22.6.13 18:49

Začít se scházet s někým jiným je prostě průser a je vlastně dost pravděpodobný, že se nakonec budeš rozhodovat mezi dvěma. S tím ti ale nikdo neporadí, protože nikdo neví, jaký je vlastně váš vztah s přítelem. A ty si zase musíš být velice dobře vědoma, že na začátku je to s každým romantický a vzrušující…otázka, co za pár let!!! Asi je na místě se zeptat sama sebe, do jaký míry si do teď byla s přítelem spokojená. Třeba v novým kamarádovi najdeš něco lepšího a budeš za to všechno vděčná. A nebo taky ne a za nějaký čas se rozejdeš i s kamarádem a zůstaneš sama. Jooo, to je ale život!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
22.6.13 18:57
@Anonymní píše: …ale já prostě na toho druhého nemůžu zapomenout a stejně tak i on. Dokonce hledá větší byt, aby jsme tam byli spolu i se synem…Kdyby něco špatně dopadlo. Já se chci pokusit to doma urovnat, ale představa být s přítelem v jedné místnosti, sahat na něj a líbat ho přijde v tuhle chvíli strasná.
Vubec nevim co dal

Já myslím, že víš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí