Vůbec nevím, jak dál :( Prasklo moje scházení se s kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
22.6.13 21:51
@kočička Evička píše:
vycházíš z jednoho jedinýho příspěvku zakladatelky, to je dost málo. :think:

No ale ty děláš totéž. Jde jen o názor. Nejsme tady žádný soud a naše kecy nebudou mít na osud zakladatelky žádný vliv. takže vycházím z toho, co vím. Chlap od zakladatelky nic zlého nedělal. Ona měla jen pocit, že má málo něžností - a tak si našla milence? Pro mě jednání jak swiňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.6.13 21:53
@Tiger-lily píše:
No ale ty děláš totéž. Jde jen o názor. Nejsme tady žádný soud a naše kecy nebudou mít na osud zakladatelky žádný vliv. takže vycházím z toho, co vím. Chlap od zakladatelky nic zlého nedělal. Ona měla jen pocit, že má málo něžností - a tak si našla milence? Pro mě jednání jak swiňa

Asi moc koukala na telenovely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.13 21:54
@Virginia píše:
Kecá se nám do toho úplně stejně jako tobě a vidíme do toho stejně málo jako ty. :mrgreen: Kde je rozdíl? Jen máme odlišný názor.

ale jo, odlišnej názor je běžná věc, ale ten „názor“ vznikl na základě jedné jediné informace, a mlet cosi (né zrovna ty) o pelešivé ženě apod. mi připadá dost přes čáru vzhledm k tomu, že jde sice o „fakt“, ale určitě může být podloženej něčím víc, než jen jedinou info, že se její přítel při její snaze se k němu nějak „přiblížit“ chová jak se chová. Dobře, možná se měla dle vás víc snažit o vztah, ale jde o to, jestli by to vůbec bylo co platný, ale to už se asi nedozvíme, protože sem zakladatelka už podle mě nenapíše a tímpádem lze těžko usuzovat, jestli by ta snaha měla vůbec smysl, to neví nikdo z nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.13 21:56
@Burj Chalifa píše:
Asi moc koukala na telenovely :mrgreen:
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.6.13 21:56

Přítel po zjištění nevěry nespí, nejí, s ní to nehne, jak sama píše. Tak o čem se tady bavíme? O nějaké empatii k pelešivé ženské? Soucit zaslouží ten chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.13 21:58
@Burj Chalifa píše:
Přítel po zjištění nevěry nespí, nejí, s ní to nehne, jak sama píše. Tak o čem se tady bavíme? O nějaké empatii k pelešivé ženské? Soucit zaslouží ten chlap.

a všimla jsi si i té poznámky, že jej už nemiluje? Prostě už přítele nemiluje, no bóže, to se snad může stát komukoliv, nééééééééé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
22.6.13 22:02
@Burj Chalifa píše:
Přítel po zjištění nevěry nespí, nejí, s ní to nehne, jak sama píše. Tak o čem se tady bavíme? O nějaké empatii k pelešivé ženské? Soucit zaslouží ten chlap.

Nehne to s ní tak, aby ho začala zase milovat - to z toho chápu já, jinak psala, že jí ho je hrozně líto. Bože čtěte ty diskuze pořádně. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
22.6.13 22:04

@kočička Evička Naprosto upřímně by to se mnou hnulo…bylo by mi prostě líto že jsem někomu ublížila, tím spíš že jsem ublížila otci svého dítěte. Ano, nelze vyvozovat závěry z jednoho příspěvku zakladatelky, ale jak sama uznáváš, tak už asi nepřispěje. Člověk zkrátka musí pracovat s tím co má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
22.6.13 22:06

Mně by zajímala docela jedna věc. Zakladatelko, jsi si jístá, že by tě chtěl přítel i s tvým dítětem? Jedna věc je zajít si na skleničku, popovídat, vyspat se spolu, atd. Ale jak můžěš po měsíci vědět, jakej by byl jako „náhradní“ táta, jak by se vám žilo jako rodince, atd. :nevim: Do toho bych tedy nešla ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.6.13 22:11

@kočička Evička No stát se může úplně všechno :D Však ji za nohu nikdo nedrží, že musí nutně zůstat u přítele. Jen by se k tomu některé přiklonily. Prostě mi přijde padlé na hlavu jí požehnat, jen běž za svým srdcem :srdce: :* :jazyk: Žije s partnerem, mají dítě, takže mají nějakou společnou odpovědnost a věci ke společnému řešení, jsou dospělí lidé, tak by neměli dělat nějaké zbytečné vylomeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.13 22:14
@Tiger-lily píše:
@kočička Evička No stát se může úplně všechno :D Však ji za nohu nikdo nedrží, že musí nutně zůstat u přítele. Jen by se k tomu některé přiklonily. Prostě mi přijde padlé na hlavu jí požehnat, jen běž za svým srdcem :srdce: :* :jazyk: Žije s partnerem, mají dítě, takže mají nějakou společnou odpovědnost a věci ke společnému řešení, jsou dospělí lidé, tak by neměli dělat nějaké zbytečné vylomeniny.

ona odpovědnost je jedna věc a život s nemilovaným, v jejím případě i tak trochu sobeckým přítelem je druhá věc. Ano, podle mě je sobec, jde mu jenom o sex, o nic víc, tak kde je nějaký pochopení pro zakladatelku, že jinde našla něco, co jí přítel prostě odpíral a pro ni to bylo důležité?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.6.13 22:16
@kočička Evička píše:
ona odpovědnost je jedna věc a život s nemilovaným, v jejím případě i tak trochu sobeckým přítelem je druhá věc. Ano, podle mě je sobec, jde mu jenom o sex, o nic víc, tak kde je nějaký pochopení pro zakladatelku, že jinde našla něco, co jí přítel prostě odpíral a pro ni to bylo důležité?

no tak ať jde za svým srdcem, však co? až přijde problém v novém vztahu, může jít za jiným kámošem, žijem jen jednou tak proč si neužít ne? co je komu po dětech, že budou mít každý rok jiného taťku :lol:

• Citovat
  • Upravit
22.6.13 22:19
@kočička Evička píše:

Tak pokial je sex dolezitejsi nez to, ze sa chlap postara o rodinnu, tak to mas pravdu, to nemala na vyber, najprv musi uspokojit potrebu sexu, az potom sa divat na ostatne, nedajboze na ostatnych :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.6.13 22:21

@kočička Evička Nevím, z čeho vyvozuješ, že je přítel sobec. V téhle diskuzi mi víc sobecká přijde zakladatelka. :nevim: Každý nemusí mít pro všechno pochopení. Tento typ chování je mi proti srsti a proto dávám svůj nesouhlas najevo.

Příspěvek upraven 22.06.13 v 22:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
22.6.13 22:21

Dámy, tak takové věci se přeci stávají běžně. Každej kdo je dlouhodobě nespokojenej hledá něco jiného. A nebo je masochista.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky