Vůbec nevím, jak dál :( Prasklo moje scházení se s kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.6.13 22:23
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak pokial je sex dolezitejsi nez to, ze sa chlap postara o rodinnu, tak to mas pravdu, to nemala na vyber, najprv musi uspokojit potrebu sexu, az potom sa divat na ostatne, nedajboze na ostatnych :roll:

nepsala, že se ten druhý neumí postarat o rodinu :think:
Nejsem zastáncem pálit mosty a jít pokaždé za svým srdcem, ale z jejího jediného příspěvku vzniklo „obludárium“ toho, jak strašná zakladatelka je, když si dovolila jít za trochou něhy někam jinam. No a co jako, ptám se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
22.6.13 22:24
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak pokial je sex dolezitejsi nez to, ze sa chlap postara o rodinnu, tak to mas pravdu, to nemala na vyber, najprv musi uspokojit potrebu sexu, az potom sa divat na ostatne, nedajboze na ostatnych :roll:

Tak zakladatelka ale nepíše že jí chyběl sex..píše toto :

Jenže mě začalo chybět pohlazení, hezké slovo a něha. Tý se k nám poslední dobou vůbec nedostávalo. Když, jsem se snažila já o nějaký kontakt, tak byl protivnej a velice ho to obtěžovalo. Chtěl furt jenom sex.

• Citovat
  • Upravit
13714
22.6.13 22:24

Tak proč to nepřijde osvětlit? Pokud už to tu hodí do placu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.13 22:25
@jdukolem píše:
Tak zakladatelka ale nepíše že jí chyběl sex..píše toto :Jenže mě začalo chybět pohlazení, hezké slovo a něha. Tý se k nám poslední dobou vůbec nedostávalo. Když, jsem se snažila já o nějaký kontakt, tak byl protivnej a velice ho to obtěžovalo. Chtěl furt jenom sex.

přesně tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.13 22:26
@Virginia píše:
Tak proč to nepřijde osvětlit? Pokud už to tu hodí do placu. :nevim:

tady do vosího hnízda? To bych se jí fakt dost divila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
@jdukolem píše:
Tak zakladatelka ale nepíše že jí chyběl sex..píše toto :Jenže mě začalo chybět pohlazení, hezké slovo a něha. Tý se k nám poslední dobou vůbec nedostávalo. Když, jsem se snažila já o nějaký kontakt, tak byl protivnej a velice ho to obtěžovalo. Chtěl furt jenom sex.

nejenom, že se to tady rozjelo všemi možnými směry, ale ani si nikdo nevšiml, že zakladatelka tady ještě nepřispěla :)

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
@Tiger-lily píše:
@kočička Evička Nevím, z čeho vyvozuješ, že je přítel sobec. V téhle diskuzi mi víc sobecká přijde zakladatelka. :nevim: Každý nemusí mít pro všechno pochopení. Tento typ chování je mi proti srsti a proto dávám svůj nesouhlas najevo.Příspěvek upraven 22.06.13 v 22:22

tak já nevím ale mě sex bez předehry přijde sobeckej až až.. zakladatelka píše:

Jenže já se nedokážu s někým milovat bez předehry a říct si, tak jdeme na to.

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
22.6.13 22:28
@Virginia píše:
Tak proč to nepřijde osvětlit? Pokud už to tu hodí do placu. :nevim:
:mrgreen: já bych sem už taky nelezla… to je sprcha co se tu děje..i když v tomhle vedru sprcha dobrá :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
35438
22.6.13 22:28
@kočička Evička píše:
nepsala, že se ten druhý neumí postarat o rodinu :think:
Nejsem zastáncem pálit mosty a jít pokaždé za svým srdcem, ale z jejího jediného příspěvku vzniklo „obludárium“ toho, jak strašná zakladatelka je, když si dovolila jít za trochou něhy někam jinam. No a co jako, ptám se :roll:

A pro co půjde jinam příště? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.13 22:29
@jdukolem píše:

No jo, ale to mi robi manzel tiez. Dokonca to zaslo tak daleko, ze su uz aj zakazane slova ako „sukna“ lebo ho to nastartuje… nase deti zaspavaju az po nas a jemu ostava iba ladova sprcha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
22.6.13 22:30
@Tiger-lily píše:
A pro co půjde jinam příště? ;)

do sámošky pro rohlíky :mrgreen:
hele upřímně tebe by bavil sex bez předehry? kdyby to ten chlap neřešil a byl protivnej? fakt bys to zvládla? já o tom přemýšlím a fakt nevím.. spíš ale ne

• Citovat
  • Upravit
35438
22.6.13 22:31
@jdukolem píše:
tak já nevím ale mě sex bez předehry přijde sobeckej až až.. zakladatelka píše:Jenže já se nedokážu s někým milovat bez předehry a říct si, tak jdeme na to.

Hm, zakladatelka sem tuhle diskuzi dala pozdě. Měla sem napsat dřív, než si pořídila milence. To bych jí napsala, že to má řešit se svým přítelem. Očividně je předehra jediné, co ve vztahu nefunguje. Teď už prostě něco podělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
22.6.13 22:32
@Virginia píše:
Vidí a mně přide normální, že si po zralé úvaze vyberu toho nej muže. Nej muže pro mě, nej otce pro mé děti. A snažím se v něm vidět pořád to lepší, to, proč jsem si ho brala. Nesrovnávám s Frantou, co jezdí v Mercedesu ani s Josefem co má bicepsy jak Arnold za mladých let. Tím, že nesrovnávám, nehledám a neprahnu po jiných, stvrzuji, že můj výběr byl správný. Vidím to lepší a on se tak i chová, stejně jako já. Když mi chválí korále na krku, příště je vezmu znova, těší to jeho i mě. Stejně tak s buchtama, přivrtanou poličkou atd.
Je to zjednodušený, ale já nechápu, proč lidé nežijí ten vztah dovnitř, pro sebe a pro toho druhého. Proč se hned poohlíží jinde.
A půlrok, i rok mi přijde jako hned, mám-li v plánu ohrozit budoucnost s člověkem, kterého jsem si vybrala jako životního partnera nebo otce mých dětí.

Ja s tebou souhlasim.
Tvuj prispevek ma hlavu a patu.

Ale nevim, proc jsi me v nem zminovala. Ja kdyz jsem mluvila o poukazovani na horsi a lepsi muze - chtela jsem tim rict, ze nechapu mistni reakce ve stylu: „Bud rad, ze te nemlati a nepije…“

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
22.6.13 22:32
@Bábi Zlopočasná píše:
No jo, ale to mi robi manzel tiez. Dokonca to zaslo tak daleko, ze su uz aj zakazane slova ako „sukna“ lebo ho to nastartuje… nase deti zaspavaju az po nas a jemu ostava iba ladova sprcha :nevim:

no jo ale jak to ty cítíš? vyhovuje? nevyhovuje? otravuje? ponižuje? rajcuje?
o tom to totiž je si myslím.. měla jsem známost (po rozvodu) a ten byl tak rajcovní že stačilo aby řekl jdem na to a bylo.. ale sex je o souhře a ta u zakladatelky asi chybí??nevím.. jen se to snažím pochopit

• Citovat
  • Upravit
35438
22.6.13 22:33
@jdukolem píše:
do sámošky pro rohlíky :mrgreen:
hele upřímně tebe by bavil sex bez předehry? kdyby to ten chlap neřešil a byl protivnej? fakt bys to zvládla? já o tom přemýšlím a fakt nevím.. spíš ale ne
:D:D Upřímně, myslíš, že mě by vůbec sex bavil? :D :D O mne tu nejde :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria