Vůbec nevím, jak dál :( Prasklo moje scházení se s kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.6.13 19:04

Priatela sa nemozes dotknut ani drievkom.
Priatel Ti neveri a strazi Ta, aby si zase nezahla.
Myslis na milenca.
Milenec hlada byt, kam by si Ta nastahoval.

Myslis ze sa Ti este podari obnovit povodnu rodinu? Urobit si s priatelom trebars dalsie dieta? Zacne Ti on niekedy zase verit a nebude Ta podozrievat vzdy ked vytiahnes paty z domu ze ides za inym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
22.6.13 19:29

Myslim, ze jsi otce sveho ditete hodila prilis rychle pres palubu, bez snahy to konstruktivne resit.

Nebudu ti tu lat, nadavat, ale nebudu te chvalit ani podporovat. Ultimatne si to musis vyresit sama. jestli je pro tebe snazsi vykaslat se na otce ditete a odejit za prvnim, se kterym je prima intimco a pokec, coz vydrzi par mesicu, nikdy ne dele, tak to udelej. ALe obcas se musis rozhodnout mezi tim, co je snadne, a co je SPRAVNE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
22.6.13 19:38

Jdi za přítelem, to bude báječné řešení, budete spolu krásně žít.
Až do doby, než budete potřebovat nějaké peníze a přitel bude muset víc pracovat.
Tak si zase najdi jinýho, co bude mít na tebe víc času, ne?

Ženský, já bych vás mydlila hlava nehlava, chlap maká jak černej, aby zabezpečil rodinu a madam se tahá s milencem.

Pokud je problém, je na třeba ho řešit. Vzhledem k délce vztahu a věku dítěte je jasné, že neřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.6.13 19:41

Koukám kolik nás tady je, kterým to přijde nepochopitelné a nehezké. Už jsem se poslední dobou žačala bát že je to normální, zahnout, neustále nadávat a následně vyměnit kus za kus.

• Citovat
  • Upravit
13714
22.6.13 19:50

@Jasněnkaa prosím tě, nemel nesmysly, stejně závidíš nový a mladý maso, s těma starejma pardálama co máme několik desetiletí doma už dávno nevíme o čem je život :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.13 19:55

Holky, co jste odsoudily zakladatelku, četly jste ten její příspěvek celej?
Připadá mi, že moc néééé. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
22.6.13 19:57

@kočička Evička Četla a znova :D

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.6.13 19:59

@Virginia víš co… máš pravdu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1740
22.6.13 19:59

Taky se s přítelem moc nevidíme, sex máme velmi podobný - když teda už je :mrgreen:
Ale musim říct, že by mě ani ve snu nenapadlo si shánět kámoše na hlazení :zed: Mohlo tě napadnout, že city se přesunou k novému a z toho nejde moc dobře zpátky. On pracuje, snaží se zabezpečit rodinu a ty mu pak se synem utečeš za svým plyšovým méďou? Moc tenhle přístup nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.6.13 20:00

@kočička Evička já to četla 2× prosím ;)

• Citovat
  • Upravit
22.6.13 20:01
@yum-yum26 píše:
@kočička Evička Četla a znova :D

dobře, tak její „důvody“ - že když se pokusí o nějakej kontakt vůči němu - co následuje? Kdyby se do ní hned všichni nepustili, ať je ráda, že chlap chodí do práce a bla bla bla, možná by i řekla víc, teď se sem už asi těžko vrátí, asi v tom je i něco víc, řekla bych. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.13 20:03
@štěpánka11 píše:
Taky se s přítelem moc nevidíme, sex máme velmi podobný - když teda už je :mrgreen:
Ale musim říct, že by mě ani ve snu nenapadlo si shánět kámoše na hlazení :zed: Mohlo tě napadnout, že city se přesunou k novému a z toho nejde moc dobře zpátky. On pracuje, snaží se zabezpečit rodinu a ty mu pak se synem utečeš za svým plyšovým méďou? Moc tenhle přístup nechápu :nevim:

napadlo tě, že to, že pracuje není tak vyjímečnej jev? Já zase nechápu jeho přístup k zakladatelce, asi by ho neubylo, kdyby se k ní třeba choval mileji, nemyslíš? Proč vždycky ženský musí dělat všecko - zacházet s chlapem jak s malovaným vajíčkem, a muži nemusí nic, nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
22.6.13 20:04

No nevim, jak se bude vyvijet tvuj vztah se starym pritelem, ale vim jiste, ze to co citis k novemu vyprcha - to je jen zamilovanost a ta nemiva dlouheho trvani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
22.6.13 20:05
@kočička Evička píše:
napadlo tě, že to, že pracuje není tak vyjímečnej jev? Já zase nechápu jeho přístup k zakladatelce, asi by ho neubylo, kdyby se k ní třeba choval mileji, nemyslíš? Proč vždycky ženský musí dělat všecko - zacházet s chlapem jak s malovaným vajíčkem, a muži nemusí nic, nechápu :roll:

O tom to není, to, že muži nemusí nic není pravda. Jde jen o to, že zakladatelka popsala svůj problém tak, že to např. v mých očích vypadá až skoro dětinsky. :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
revereb
22.6.13 20:05
@kočička Evička píše:
napadlo tě, že to, že pracuje není tak vyjímečnej jev? Já zase nechápu jeho přístup k zakladatelce, asi by ho neubylo, kdyby se k ní třeba choval mileji, nemyslíš? Proč vždycky ženský musí dělat všecko - zacházet s chlapem jak s malovaným vajíčkem, a muži nemusí nic, nechápu :roll:

treba ma starosti a nema proste cas na neznosti a nunanicko. Hele, kolik sem pise zen, ze chlapi je MLATI, nestaraji se o ne, chodi do hospody, a resi, jak utahnou domacnost ze sveho platu.

Ten jeji se stara, sex po ni chce (to zas ona bez svicek a mazlenicka ne), plati jeji zivot. A to NEJLEPSI, co vymysli, je pichat kamose. Sorry, moje empatie je vycerpana.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky