Vůbec nevím, jak dál :( Prasklo moje scházení se s kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
22.6.13 22:47

@kočička Evička Ale jasně, někdy může být výsledek na prd, i když pohnutky byly svaté. Tady mi to prostě nepřijde. Udělala pěknou blbovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
22.6.13 22:49
@jdukolem píše:
no a ta tam chybí ne? a zakladatelka si na ty pusy našla jinýho..nebo mi něco uniklo?

Není se co divit, že manželství, která vydrží dvacet a více let ve vzájemné pohodě a lásce, jsou tak moc vzácná. Jakmile pomine zamilovanost, přestane fungovat chemie, život je více o starostech a o tom svého partnera taky třeba podržet, udržet svoje potřeby na uzdě a nemyslet jen na to, že MNĚ chybí mazlení a něha, tak je lepší si najít někoho jiného…Že tátovi sebere dítě je jedno, vždyť přeci má právo na to, aby byla spokojená.

Příspěvek upraven 22.06.13 v 22:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
22.6.13 22:50

@Jasněnkaa Ja jsem ale tady nechtela obhajovat neveru. Zakladatelka udelala blbost. Za blbost se plati. Myslim, ze ji momentalni situaci nikdo nezavidi.

Mne tady jenom nadzvedly ty reakce, ze ma byt rada, ze ji nemlati, ze nepije, ze ji PLATI JEJI zivot… A tak, no… :)

• Citovat
  • Upravit
cher
22.6.13 22:50
@Virginia píše:
Tak ať nám zakladatelka potvrdí, že ji za poslední rok nikdy ani nepolíbil. Neprojevil žádnou formu vstřícnosti.
Víte co? Mi se prostě zdá, že ji začal svým chováním hodně sr*t. A místo řešení - a pro něj klidně hodně důrazného upozornění, že tímto způsobem spolu žít nemůžeme, si štrejchla jinde. A v té chvíli muž nemůže konkurovat - v ní vzrůstá napětí, odpor, vidí na něm vše zlé, a naproti tomu motýli v břiše a krásné chvilky s novým kusem.
Pokud to mělo tento průběh, ten chlap měl malý prostor k nápravě, proto se lidi nemají vrhat hned do jiných postelí. Jejich rozlišovací schopnosti jsou v opojení z nové vztahu nulové.

Samozřejmě, že rodina se nemá bořit pro nic za nic a hlavně být věrný, protože, jakmile má někdo bokovku, tak manžel je hned okoukaný, nejsem zastánce kvůli občasným neshodám se rozcházet a rozvádět, ale tady se projevil fanatismus z druhé strany, co zakladatelce doporučoval držet hubu a krok a občas nastavit, o co jde :nevim: a kde je nějaká důstojnost? Každý by se měl k druhému chovat tak, aby ten druhý věděl, že mu na něm záleží

• Citovat
  • Upravit
22.6.13 22:51
@Tiger-lily píše:
@kočička Evička Ale jasně, někdy může být výsledek na prd, i když pohnutky byly svaté. Tady mi to prostě nepřijde. Udělala pěknou blbovinu.

zeptám se tě na jednu věc, čístě teoreticky - zakladatelka sem za pět let napíše: ahoj holky, jsem s novým přítelem (tím co zmínila), jsem s ním šťastná, vztah funguje atd atd., co jí na to odpovíš, když ten příspěvek přečteš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.6.13 22:54
@kočička Evička píše:
zeptám se tě na jednu věc, čístě teoreticky - zakladatelka sem za pět let napíše: ahoj holky, jsem s novým přítelem (tím co zmínila), jsem s ním šťastná, vztah funguje atd atd., co jí na to odpovíš, když ten příspěvek přečteš?

Popřeju jí hodně štěstí, že zvolila správně a ať jí to vydrží i do budoucna. :kytka:

Nemám ovšem křišťálovou kouli, takže nebudu věštit, co sem napíše za 5 let. Může napsat něco úplně jiného. A v téhle diskuzi se řeší to, co je teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Ja jsem ale tady nechtela obhajovat neveru. Zakladatelka udelala blbost. Za blbost se plati. Myslim, ze ji momentalni situaci nikdo nezavidi.Mne tady jenom nadzvedly ty reakce, ze ma byt rada, ze ji nemlati, ze nepije, ze ji PLATI JEJI zivot… A tak, no… :)

taky mě to dorazilo s těma kecama o mlácení, pití atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@hanka.br. píše:
Není se co divit, že manželství, která vydrží dvacet a více let ve vzájemné pohodě a lásce, jsou tak moc vzácná. Jakmile pomine zamilovanost, přestane fungovat chemie, život je více o starostech a o tom svého partnera taky třeba podržet, udržet svoje potřeby na uzdě a nemyslet jen na to, že MNĚ chybí mazlení a něha, tak je lepší si najít někoho jiného…Že tátovi sebere dítě je jedno, vždyť přeci má právo na to, aby byla spokojená.Příspěvek upraven 22.06.13 v 22:51

Jí je to jedno a tady se jí ještě tleská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.13 22:56
@sieta.m píše:
Samozřejmě, že rodina se nemá bořit pro nic za nic a hlavně být věrný, protože, jakmile má někdo bokovku, tak manžel je hned okoukaný, nejsem zastánce kvůli občasným neshodám se rozcházet a rozvádět, ale tady se projevil fanatismus z druhé strany, co zakladatelce doporučoval držet hubu a krok a občas nastavit, o co jde :nevim: a kde je nějaká důstojnost? Každý by se měl k druhému chovat tak, aby ten druhý věděl, že mu na něm záleží

Ja si myslim ze tu sa na zakladatelku zniesli (aspon mna to trosku pohlo) ze ona sa vobec nesnazila pochopit toho chlapa. A kocicka mna oobne vytocila do vyvrtky, ked nabadala pozriet sa na motivy zakladatelky, kym chlap ziadne motivy nema, ten iba porodom odhodil masku a ukazal aky je sebec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.13 22:57
@Tiger-lily píše:
Popřeju jí hodně štěstí, že zvolila správně a ať jí to vydrží i do budoucna. :kytka:Nemám ovšem křišťálovou kouli, takže nebudu věštit, co sem napíše za 5 let. Může napsat něco úplně jiného. A v téhle diskuzi se řeší to, co je teď.

a to je právě ono, řeší se co je teď a tu kouli tady má asi hodně lidí, když vypisujou, když odejde k příteli, jak vše pomine, jak se bude chtít vrátit atd atd, ale co když on jí dá přesně to, co potřebuje ke spokojenýmu životu a bude prostě lepší než stávající? Když zůstane se stávajícím, po tom všem, že se to dozvěděl, máš pocit že se u nich doma něco zlepší? Spíš naopak, že jo. Vycházím tudíž z toho, co je teď a ne z toho, co se nemělo stát, když už se stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.6.13 23:00

@kočička Evička Odchodem zejména připraví dítě o rodinu. To je jediné, co můžu říct jistě. Ostatní co by kdyby jsou jen spekulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
22.6.13 23:01

@kočička Evička Zajímá vůbec někoho, že zakladatelka sama psala, že „Přítel je super chlap, má hodně práce…“, že je tátou a že mají dítě, co tátu taky potřebuje?? To neznamená nic? Copak on nemá žádné city? Situace je vylíčená pouze z jedné strany, třeba je to fakt super chlap - jinak by to asi nepsala - co prostě má starosti a místo ufňukaný ženský, co chce hladit, by potřeboval parťáka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
22.6.13 23:03
@hanka.br. píše:
Není se co divit, že manželství, která vydrží dvacet a více let ve vzájemné pohodě a lásce, jsou tak moc vzácná. Jakmile pomine zamilovanost, přestane fungovat chemie, život je více o starostech a o tom svého partnera taky třeba podržet, udržet svoje potřeby na uzdě a nemyslet jen na to, že MNĚ chybí mazlení a něha, tak je lepší si najít někoho jiného…Že tátovi sebere dítě je jedno, vždyť přeci má právo na to, aby byla spokojená.Příspěvek upraven 22.06.13 v 22:51

manželství tvoří dva na tom se shodneme ne? jestli mě nebo mému partnerovi něco chybí měli bychom si to říct a pokusit se to řešit spolu..když opakovaně říkáš něco mi chybí prosím pojd to řešit a ten druhej neřeší co pak s tím?
jen chci říct nevěru neuznávám - není to řešení ničeho..nicméně snažím se říct že muž zakladatelky má na krizi stejný podíl jako ona

• Citovat
  • Upravit
22.6.13 23:04
@Tiger-lily píše:
@kočička Evička Odchodem zejména připraví dítě o rodinu. To je jediné, co můžu říct jistě. Ostatní co by kdyby jsou jen spekulace.

aha, takže vlastně o ni vůbec nejde, ona není člověk, její city či pocity nejsou důležité, ať žije klidně celej život s někým, koho nemiluje, kdo se k ní chová tak, jak jí nevyhovuje, hlavně že dítě (roční) ztratí rodinu. Snad by se mělo dívat na zájmy všech ne? Pokud bude matka někde nešťastná, tak to bude mít negativní vliv i na dítě, nebo se mýlím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
22.6.13 23:06
@hanka.br. píše:
@kočička Evička Zajímá vůbec někoho, že zakladatelka sama psala, že „Přítel je super chlap, má hodně práce…“, že je tátou a že mají dítě, co tátu taky potřebuje?? To neznamená nic? Copak on nemá žádné city? Situace je vylíčená pouze z jedné strany, třeba je to fakt super chlap - jinak by to asi nepsala - co prostě má starosti a místo ufňukaný ženský, co chce hladit, by potřeboval parťáka?

no to je ale o té komunikaci…není řešení být protivnej na ženu která si chce něco vyjasnit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky