Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
to jsem napsala? zase si něco spekuluješ.. jen jsem napsala že mi to připomíná to co se dělo u mě doma.. to je synonymum pro - má ženskou? ale jdi ty
Ironie - to je takové vyjádření, kdy něco řekneme a myslíme tím v podstatě opak.
@kočička Evička Ja myslim, ze nejvetsi problem tkvi v tom, ze se to oficialni partner dozvedel ![]()
@jdukolem píše:
to si piš.. mě to u zakladatelky hrozně připomíná co se dělo u mě doma před provalením. hop šup ale žádný mazlení..
Tak uz chapem, preco Ta nenapadlo ze chlap v tom moze byt „nevinne“ a mrcha ta zenska… Ale stat sa rovnaky scenar dnes u mna doma, tak je to ciste len mojou vinou, aj ked aj u nas sa objatie kona raz za uhorsky rok… a ked sa zdrzujeme predohrou tak sa na chodbe ozve tap tap tap maminkooooooo tatiiiiiiiinkuuuu
@chatwenna píše:
@kočička Evička Ja myslim, ze nejvetsi problem tkvi v tom, ze se to oficialni partner dozvedel
No jasně, to vždycky naštve nejvíc, dokud to funguje, pohoda ![]()
@hanka.br. píše:
Ironie - to je takové vyjádření, kdy něco řekneme a myslíme tím v podstatě opak.
ano ironie ovšem se špetkou narážky.. neboj neboj chápu ale neva
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak uz chapem, preco Ta nenapadlo ze chlap v tom moze byt „nevinne“ a mrcha ta zenska… Ale stat sa rovnaky scenar dnes u mna doma, tak je to ciste len mojou vinou, aj ked aj u nas sa objatie kona raz za uhorsky rok… a ked sa zdrzujeme predohrou tak sa na chodbe ozve tap tap tap maminkooooooo tatiiiiiiiinkuuuu
i napadlo ale snažila jsem se ukázat a připomenout že vztah tvoří dva těch odsudků na zakladatelku tu bylo moc, protože to že je mrcha zakladatelka tu tvrdili skoro všichni tak jsem jen ukázala druhou stranu mince.. to je vše
@kočička Evička Ja sem vedela koho si beru a ano rekla bych mu co chci v sexu, rekla sem to pred 20 lety manzelovi a pochopil.vis,ty ji tady branis jako by to byla tvoje sestra, ja ji nechci ublizit, protoze to si dela sama.me proste prijde ze se moc sledujou romanticke filmy. proste chlap mysli jinak! on kdyz je schopny zajistit rodinu, tak to bere tak, ze ji miluje.
@jdukolem ja som asi trosku zaujata, ale toto je uz druhe zenske forum, kde je zly vacsinou chlap, aj keby bol pozlateny. A som este tak trochu naivka ![]()
Inak stale si myslim ze zakladatelke sa vztah uz zlepit nepodari. Ona ma totiz v hlave ze ak to nevyjde, kamarat predsa zhana ten byt, kde by si ju mohol nastahovat aj s dietatom. Tak preco sa snazit tam kde je to spatne, ked za rohom na nu caka skvela, ruzova buducnost?
@kočička Evička píše:
a jak bys její problém řešila ty? Co bys udělala, když bys byla pro chlapa jenom matrací a jeho nezajímalo, co ti chybí? Jo, už vím promluvila by sis s ním a on by se na základě toho hnedka začal chovat tak, jak bys chtěla, on by na to sám, že je něco špatně nikdy nepřišel, ale po promluvě ano. Představuju si to jako promluvu ke svatýmu Antoníčkovi, anebo k panence Marii, ti taky vyslyší prosby svých prosebníků…I když…ti možná ano
Až někdy za hodně dlouho budeš mít dlouhodobý vztah, pak zjistíš, že se během něj lidé mění. Chlapi uberou na romantice, ženský přiberou v bocích(například).Tak se modli třeba k té panence Marii, abys nenarazila na někoho, kdo tě při první příležitosti zradí s kámoškou, protože holt už není všechno jako dřív.
@Bábi Zlopočasná píše: @jdukolem ja som asi trosku zaujata, ale toto je uz druhe zenske forum, kde je zly vacsinou chlap, aj keby bol pozlateny. A som este tak trochu naivkaInak stale si myslim ze zakladatelke sa vztah uz zlepit nepodari. Ona ma totiz v hlave ze ak to nevyjde, kamarat predsa zhana ten byt, kde by si ju mohol nastahovat aj s dietatom. Tak preco sa snazit tam kde je to spatne, ked za rohom na nu caka skvela, ruzova buducnost?
taky si myslím že když má někdo zadní vrátka tak má menší motivaci něco lepit..ono napravit vztah je dřina a práce
@kočička Evička a jestli si tim svym prispevkem myslela to, ze jsem verici, tak te muzu ujistit, ze na to abych mela 20let trvajici stastny vztah nemusim byt verici. nikdy sem nebyla a ani jim nerozumim(ale neodsuzuju) ![]()
@kočička Evička píše:
a jak bys její problém řešila ty? Co bys udělala, když bys byla pro chlapa jenom matrací a jeho nezajímalo, co ti chybí? Jo, už vím promluvila by sis s ním a on by se na základě toho hnedka začal chovat tak, jak bys chtěla, on by na to sám, že je něco špatně nikdy nepřišel, ale po promluvě ano. Představuju si to jako promluvu ke svatýmu Antoníčkovi, anebo k panence Marii, ti taky vyslyší prosby svých prosebníků…I když…ti možná ano
No promiň, ale ona píše, jak je ten chlap super a jak maká atd, takže nechápu, kde jsi vzala, že je pro něj jen matrace. Přijde mi, že mají jen rozdíl v sexuálních potřebách. Někdo potřebuje víc mazlení a někdo míň. Obecně jsou ženy „mazlivější“ než muži. Je to stejné, jako když jeden s partnerů by chtěl sex každý den a druhému stačí dvakrát týdně. V tom není nic zlého a mus í se jen dohodnout. Takže řešení pro zakl. je takové, že se třeba domluví, že o víkendu, když je čas, tak se budou celý večer mazlit a v týdnu, kdy chlap přijde utahaný z práce, tak prostě bude rychlovka. Nevím, jak to řešila, ona píše, že bez předehry to ani nechce
a další vyjádření nemáme. Takže i na dále pro mě její obhajoba selhává.
Dámy, podle mě to vůbec neměli dotáhnout tak daleko, aby si jeden druhýho nevšímal a nefungoval jim sex. Pokud jim sex fungoval, když se vzali a pak už ne, něco se stalo a tak to měli řešit hned jak se to stalo a ne to nechat uhnít.
Chlap, který chodí do práce je normální standard a né něco hodné obdivu..a být s chlapem jenom kvůli tomu je trochu padlé na hlavu..