Co si to vůbec exmanželova přítelkyně dovoluje?

3684
22.6.13 12:45

Co si to vůbec dovoluje?

Omlouvám se, ale musím se malinko vypsat.

Moje nejstarší dcera jde za 14 dní na ořezání krčních mandlí. Můj exmanžel tam s ní bude celý pobyt, tj. asi 4 dny. Samozřejmě že i já tam budu první den úplně celý až do večera, pak musím domu za zbytkem dětí :mrgreen:
Je přeci logické že chci být u toho až se probere z narkozi. Jenže přítelkyni mého ex se nelíbí že budem trávit spolu celý den v nemocnici.
Abych to uvedla na pravou míru, dcera nemá mého ex, svého BIO otce v rodném listě, důvody vysvětlovat nebudu, kdo zná trošku mé diskuze, tak zná důvod…
Takže po mě chtěli nějakou plnou noc aby tam mohl být jen můj ex( ještě nejsme rozvedení, ale stejně píši ex :mrgreen: ). Řekla jsem že je to úplná blbost, já jsem jediný její zákonný zástupce a hlavně matka a prostě tam budu at se jim to líbí nebo ne :roll: :roll: No, ex se mě snažil ještě přemluvit, že je zbytečné abychom tam byli oba atd atd.
Nakonec to ale jeho přítelkyně stejně musí překousnout, že tam prostě budu i já, at se jí to líbí nebo ne :cert:

Omlouvám se, ale musela jsem se trochu vypsat.
Jak by jste reagovali vy an něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4624
22.6.13 12:47

Souhlas! Jsi její máma, tak ať se přítelkyně třeba po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.6.13 12:48

Nechápu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.6.13 12:49

Kdo po tobě chtěl plnou moc, abys tam mohl být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
22.6.13 12:50

@Seizdra
Můj ještě zatím manžel…čekám už přes roky na rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
22.6.13 12:53

Já se jim snažila že není její zákonný zástupce a nějaká plná moc mu je k ničemu, ani nevím kde na to přišel 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
22.6.13 12:53

Taky vůbec nechápu o jakou plnou moc se jedná a kdyby šlo moje dítě na operaci, mohli by se všichni na uši stavět, stejně bych byla u ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
22.6.13 12:55

Se svým dítětem bych v takové chvíli samozřejmě byla a nějaká současná mého ex by mi byla u pr*ele. Ty jsi máma a nikdo ti to toho nemůže kecat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.6.13 12:57

Jakože tvůj stále ještě manžel, který ale není zapsaný v rodném listě, po tobě chce plnou moc pro nemocnici, aby mohl být po operaci u své bio dcery, ale jeho současné se to nelíbí??? Na mě musíš pomalu :D vyprdla bych se na ni :P hele jak jsi udělala aby manžel nebyl v listě dcery? Známá to teď řešila, má dítě s nouzová je stále vdaná, nežijí spolu, ale prý tam její novej být zapsanej nemůže… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.6.13 12:59
@T.Hololinka píše:
Já se jim snažila že není její zákonný zástupce a nějaká plná moc mu je k ničemu, ani nevím kde na to přišel 8o

No a ty chceš aby tam byl nebo ne? Já nevím, ale už tomu zas asi nerozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
22.6.13 13:01

Má strach, že tam nad dětskou postýlkou budete páchat nepřístojnosti? Co bych dělala, poslala bych děvuchu do zadele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
22.6.13 13:02

@T.Hololinka já bych na ty plné moci dávala setsakra velký pozor :think:

• Citovat
  • Upravit
4666
22.6.13 13:02

¨no určitě bych diskutovala o tom jestli smím nebo nesmím být celý den u svojí dcery s nějakou. íčou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
22.6.13 13:03

Je to pizda, udělala bych kravál :mrgreen: :mrgreen:
Do toho se nemá co solit.
@kotyk no přesně mě napadlo, že to je ideální situace k zahybání se skoro ex-manželem :roll: 8o

• Citovat
  • Upravit
4666
22.6.13 13:04

Jen ať je kočička bojí, to se ti může jen hodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí