Co si to vůbec exmanželova přítelkyně dovoluje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3684
22.6.13 13:31

@Angua
Chtěl to jenom ex, abych tam nemusela být já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 13:34

Jsme mirne OT (doufam, ze to zakladatelce nevadi)…ale „nase nextka“ je celkem fajn holka (nez z ni vylezlo par veci, co se mi moc nelibily, ale tak kazdej mame neco)…zpocatku vse ok, navstevy vsech spolu, vylety dohromady…a pak to bouchlo na jednom kafi, u ktereho byl i ex-tchan (vychazime spolu skvele) a ona zacala mit pocit ohrozeni- my si tykame, on ji vyka (no bodejt, mne tykani nabidnul po spoooouste let)…tak pry tchana popouzim proti ni :roll: no a vyvrcholilo to jejim vystupem, ze se snazim, aby se k nam ex vratil :zed: pominu fakt, ze mame uz kazdy svuj zivot, jen mame spolecne deti, no…takze zbesile „hlidani“, telefonaty co 10 minut, jestli uz jde, kdyz je ex nahodou u nas s detma- a bez ni…strasny 8)
vim, ze ji ma ex rad, vim, ze ma rad deti…a cekam, kdy ho toto semele…protoze ja jsem sice stihacka, ale tedy na dotycnou nemam :mrgreen: :mrgreen:

a stejne jako inko A, porad si rikam, ze prece by mela byt rada, ze ma rad deti, ze se na ne nevykaslal (i kdyz obcas je ten tlak na eliminaci styku „s nama“ - coz odnasi deti…hodne poznat, no :nevim: ), co kdyz jednou bude ve stejne situaci…

Z.

• Citovat
  • Upravit
12185

@T.Hololinka s ex nemas co do cineni, takze si muze vyzadovat co chce, nic nedostane. Pokud si neco vyzada nemocnice, aby tam mohl byt otec ditete, udelala bych to. Pokud ne, v zadnem pripade bych nic nepsala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
@T.Hololinka píše:
@Angua
Chtěl to jenom ex, abych tam nemusela být já.

Já rozumím, ale ty tam být ten den chceš, je to tvoje právo a jestli on bude mít kvůli tomu doma peklo tě nemusí zajímat, ne? To není tvůj problém. Nebo myslíš, že by ti třeba řekl, že tam teda nebude ani po zbytek „pobytu“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
22.6.13 13:37

@Angua
To určitě ne. On tam s ní bude, toho se nebojím, jen ona se bojí, že tam budem první den spolu.
Vím, že mě nemusí zajímat, co on má doma s tou jeho. Mě spíš zarazila ta drzost, mi něco takového nabídnout. Bud opravdu nepřemýšlí a nebo je vážně až tak moc žárlivá, v tom případě, ale nevím proč na mě.¨
Já opustila jeho, se svým přítelem máme dítko, plánujeme svatbu a k ex bych se nikdy nevrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.6.13 13:38

Já bych jí zavolala, řekla že je pííí a že chci ex souložit až mi budou operovat dceru a zařídila si hlídání a byla bych tam s ním aspon dva dny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 13:38

@T.Hololinka hmmm, tak nam (mysleno mne a detem) se pro zmenu vola, kdyz je ona mimo dosah- protze ji nevadi, kdyz on mluvi s detma, ale kdyz mluvi se mnou (no jo, mame takovy „divny“ zvyk, misto rozlouceni pouzivame „Pusu“- jakoze „pac a pusu“…neumime se toho zbavit :mrgreen: ale zas jestli dospela zenska vyvadi kvuli tehle kravine nebo kvuli tomu, ze se me zepta, co jsme behem dne delali… :roll: :roll: )

Z.

• Citovat
  • Upravit
3684
22.6.13 13:40
@Anonymní píše:
@T.Hololinka hmmm, tak nam (mysleno mne a detem) se pro zmenu vola, kdyz je ona mimo dosah- protze ji nevadi, kdyz on mluvi s detma, ale kdyz mluvi se mnou (no jo, mame takovy „divny“ zvyk, misto rozlouceni pouzivame „Pusu“- jakoze „pac a pusu“…neumime se toho zbavit :mrgreen: ale zas jestli dospela zenska vyvadi kvuli tehle kravine nebo kvuli tomu, ze se me zepta, co jsme behem dne delali… :roll: :roll: )Z.

Našim dětem volá bohužel jednou za týden, asi nemá čas.
Když je někdo tedy až tak moc žárlivý, tak at si tyto slečny hledají chlapa bez závazků :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.6.13 13:40

@T.Hololinka tak drzost to je, to jo… Ale že je blbá, to už jsi věděla, ne? :mrgreen: Toto moc nechápu, že ty ženské nemají žádnou hrdost - jak píše třeba Anonymní Z. Já bych po takových výstupech musela jít a dobrovolně se zahrabat 10 m pod zem :lol:

Neřeš ji, dělej si podle sebe. Víš, že neděláš nic špatného, ani to nemáš v úmyslu, tak ať si třeba pukne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
22.6.13 13:41

@Kamča.dalmatinka

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, to by mě asi zabila přes mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.6.13 13:42
@T.Hololinka píše:
@Kamča.dalmatinka:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, to by mě asi zabila přes mobil.

jen jí dej sežrat co si uvařila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684

@Angua
Je to tak. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
@T.Hololinka píše:
@Kamča.dalmatinka:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, to by mě asi zabila přes mobil.

Třeba tam pak budete nakonec ve třech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
22.6.13 13:43
@Angua píše:
Třeba tam pak budete nakonec ve třech :lol:

No to bych asi nedala, trávit s ní celý den 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit