Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kamča.dalmatinka píše:já myslim že tam budou ve třech
To teda nebudem ![]()
A to muze byt osoba, ktera nema s pacientem nic spolecneho pritomna? maximalne snad tak nekde tak na chodbe. A urcite bez souhlasu Tveho, jako zakonneho zastupce nema ani narok na jakekoli informace.. Takze pokud by se vnutila, tak bych si vyzadala, ze s doktorem budu mluvit v soukromi s tim, ze exmanzel muze byt pritomen a pokud to jde, k diteti bych nepustila nikoho, krome exmanzela. Aby si take uvedomila, ze v takovem pripade je proste jen pate kolo u vozu.
Je mi jasne, ze exmanzel by ji ty informace stejne podal, ale uz jen z principu bych to tak udelala. Pokud chce vymyslet kraviny, at na to ma taky dostatek casu na tej chodbe.
Mazec----vy s ex v pokoji a nextka na chodbě kousajíc si nehty zkolabuje a nakonec tam bude muset zůstat ![]()
Jinak ještě k nám…já nextka pak za „nevlastní dcerou“ taky jela na návštěvu…přeci jen, byla tam celkem dlouho
a ex jsem poslala do kantýny na kafe a cigeretku, at si odpočině ![]()
Vztahy máme celkem normální, nevyhledáváme se, ale když se vidíme, dokážeme si normálně popovídat
A
A proč je řešíš? To si přeci musí vyříkat oni dva mezi sebou. Tobě do toho nic není. Jaká je ona atd. To je jejich věc ne?
Holky já jsem nexta a s přítelovo exkou se vidím málo ( já o to nestojím ) vycházíme spolu na slušné úrovni - kamarádky z nás opravdu nebudou… Ale co se týká dítěte, tak je to jejich díte a jejich rozhodování - nepletu se do toho… Ona matka - on otec… A díte potrebuje oba dva… Takže jejich komunikace co se týká dítěte je samozřejmostí… V tom jako nexka nevidím problém…
Samozřejmě že mi vadi, že posílá mms mému příteli se svoji dcerou ( ma jí s nynějším manželem ), vola mu že jí bolí zub, atd - coz mi je nepříjemné, ma svého manžela… A tomu by měla volat…
Nez se rozvedli, tak navrhla že budou zit ve trech víkendy bude se svým nynějším manželem a v tydnu bude bydlet u mého přítele ( my spolu ještě nebydleli - věděla o mě )… Tak pak se divte že ji nemusím… a toho je mnohem více…
Ja bych byla uplne nad veci. 1. Vy jste matka. 2. Navic jste jediny pravni rodic a je na vasem rozhodnuti, kdo tam bude a kdo ne. 3. Nejaka pritelkyne by me nerozhodila, uplne bych ji ignorovala. Hlavne klid. Nejdulezitejsi je, aby se dcerce ulevilo, zakrok probehl dobre. Jeji zdravi je to nejdulezitejsi a ne to jestli se to libi nejake pritelkyni nebo ne, ta Vam nema pravo do niceho mluvit a taky bych ji to rekla, pokud by do neceho chtela zasahovat. Proste ji umlcte, ze az bude mit svoje deti, tak se se treba zblazni, ale ze toto se ji absolutne netyka. To, ze zarli ze by jste byla s ex sama, je jeji vec a jeji nizke sebevedomi.
@T.Hololinka píše:
Aby jste chápali pořádně, když byla naše prostřední dcera na nosních mandlí, tak manžel neměl čas se mnou jet a v tu dobu byl ještě zákon, že musí být souhlas obou rodičů a musí se oba dostavit do nemocnice, vyřešili jsme to plnou mocí u doktora.Jenže za prví, tento zákon je zrušen a za druhé, on není zapsaný v rodným listě, takže jediný zástupce jsem já, vůbec nevím jak ho napadla ta plná moc, vždyt je to blbost.¨
On tam sní chce být, s tím problém nemám ani já ani on a ta jeho krasavice taky ne, jí jen vadí, že ten první den tam budu i já od ráno až do večera
Ať se frajerka třeba po… Tobě to zakázat určitě nemůže a na frajera to může zkusit, ale asi nepochodí co?
Jeste bych dodala, ze pokud je pritelkyne od ex slusna zenska s vyssi inteligenci, ktera ma rada deti a vase dcerka si s ni rozumi (nevim kolik dceri je let) tak bych ji nebranila aby vasi dceru s manzelem navstivila, ale zalezi jaka pritelkyne od ex je. Nektere jsou strasne dulezite, mysli si, ze snedli salamounovo… ![]()
Pokud si ženská vybere chlapa, který už má jinde 3 děti a bývalou ženu, měla by jaksi počítat s tím, že takovýmto situacím se prostě nevyhne, jestli s tím má problém, je to čistě její věc a ať se s tím smíří, netrápila bych se s tím (ní)… ![]()
@smoulinka71 Řeším to proto, že se jednalo o mě a mou přítomnost u operace mé dcery.
@_Kaczenkaa_
S ex mám 2 děti, 3 dítko mám s přítelem ![]()
@esperanto
To by určitě nešlo, co jsou spolu nemáme dobré vztahy a já o její přítomnost nestojím, ani se nepozdravíme, natož pak sedět u jednoho stolu
![]()
@T.Hololinka No však si o tom rozhoduješ sama ne? Nebo potřebuješ něčí svolení?
A jaky vztah s ni ma vase dcerka? Urcite ji zna a vida, kdyz ma tatinka, ktery se zajima a bude v nemocnici. Jde predevsim o vase dite a vztahy mezi jeho pritelkyni a vami jsou totiz nepodstatne a kdyby si toto uvedomily obe strany, tak by se snazily chovat co nejlepe, aby to nemelo dopad na to dite. Prave ty napjate vztahy mezi vami maji celkove nejvetsi dopad na dceru, ktera vidi, ze problemy resit neumite. Muzte byt sebe vice rozdilnejsi povahy, ale na to aby si dve zeny uvedomily, ze nejde o ne a jejich ega a zarlivost staci jen trocha ukaznenosti a min sobeckosti. To totiz neni vubec o vas dvou ale o vasi dceri a ta podstupuje nejaky zakrok.
@esperanto
Ta s ní má moc dobrý vztah, nenají spolu problém.
Jinak je jí 9 let.