Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já zakladatelku chápu, s bývalým manželem jsme měli problémy v sexu, asi by byly řešitelné, ale objevil se někdo jiný (v posteli bourák
) a skončilo to rozvodem. Ex byl taky skvělej chlap, vydělal spoustu peněz, 2 VŠ, měli jsme si co říct, ale v posteli katastrofa. Neměli jsme teda dítě, ale myslím, že i tak by to dopadlo stejně, někdy prostě „když musíš tak musíš“ ![]()
@kočička Evička hm, ono taky jsou věci přiměřené věku a situaci. Kdyby jí bylo 17, bydleli u rodičů, byli spolu půl roku, tak bych jí řekla, že je to naprosto OK. Ale takhle ne. Ty v tom nevidíš ten rozdíl?
@Tiger-lily píše:
Z jejího prvního příspěvku jsem to pochopila tak, že ona za ním přišla s předehrou a on to urychlil a šel rovnou na věc… bohužel nám to už zakl asi nevysvětlí…
psala, že se to stávalo poslední dobou, nikoliv jednou, že přišla, takže tak.
M. j. bych se fakt nasmála, kdyby jste se zde dozvěděly, že přítel se k ní odmítavě choval z důvodu, že má jinou ženskou, to by se vše otočilo, to by bylo najednou pochopení pro zakladatelku, že mám pravdu ![]()
@ruzovasrnka A ty jsi nepřišla na to, že v posteli stojí za prd, dřív, než jste se vzali a měli děti? ![]()
@kočička Evička píše:
psala, že se to stávalo poslední dobou, nikoliv jednou, že přišla, takže tak.
M. j. bych se fakt nasmála, kdyby jste se zde dozvěděly, že přítel se k ní odmítavě choval z důvodu, že má jinou ženskou, to by se vše otočilo, to by bylo najednou pochopení pro zakladatelku, že mám pravdu
to si piš.. mě to u zakladatelky hrozně připomíná co se dělo u mě doma před provalením. hop šup ale žádný mazlení..
@jdukolem píše:
to si piš.. mě to u zakladatelky hrozně připomíná co se dělo u mě doma před provalením. hop šup ale žádný mazlení..
taky mám stejnou svoji zkušenost. ![]()
@Tiger-lily píše:
@ruzovasrnka A ty jsi nepřišla na to, že v posteli stojí za prd, dřív, než jste se vzali a měli děti?
Psala jsem, že jsme děti neměli. No…všimla, ale jak jsem byla zamilovaná, tak jsem tomu nepřikládala velkou váhu. Jenže časem bylo čím dál tím větší fuška se vůbec k sexu donutit ![]()
@jdukolem píše:
Jasně, určitě má ženskou, to je jistý, bastard jeden a dělá, že je v práci. Nebo chlapa! ![]()
@ruzovasrnka
Tak to se ani nedivím.
Ale tady půjde o něco jiného.
@hanka.br. píše:
Jasně, určitě má ženskou, to je jistý, bastard jeden a dělá, že je v práci. Nebo chlapa!
Tak nakonec z toho vyleze, že se z něj stal gay…
To ovšem vysvětluje Fšechno.
Ono to vypada tak, ze zakl.je jenom trosku nevybourena. jinak ja byt jejim chlapem, tak ji kopnu do pr*ele.jako partnerskej problem resit novym chlapem? to je uvazovani…
sorry, hlavne bych tady za par tydnu nechtela od ni cist diskusi:opustil me partner…
@hanka.br. píše:
Jasně, určitě má ženskou, to je jistý, bastard jeden a dělá, že je v práci. Nebo chlapa!
to jsem napsala? zase si něco spekuluješ.. jen jsem napsala že mi to připomíná to co se dělo u mě doma.. to je synonymum pro - má ženskou? ale jdi ty ![]()
@martina0310 píše:
Ono to vypada tak, ze zakl.je jenom trosku nevybourena. jinak ja byt jejim chlapem, tak ji kopnu do pr*ele.jako partnerskej problem resit novym chlapem? to je uvazovani…
sorry, hlavne bych tady za par tydnu nechtela od ni cist diskusi:opustil me partner…
a jak bys její problém řešila ty? Co bys udělala, když bys byla pro chlapa jenom matrací a jeho nezajímalo, co ti chybí? Jo, už vím promluvila by sis s ním a on by se na základě toho hnedka začal chovat tak, jak bys chtěla, on by na to sám, že je něco špatně nikdy nepřišel, ale po promluvě ano. Představuju si to jako promluvu ke svatýmu Antoníčkovi, anebo k panence Marii, ti taky vyslyší prosby svých prosebníků…I když…ti možná ano ![]()
mě se to taky nelíbí psala jsem to tu několikrát že nevěra nic neřeší..nicméně spekulace zůstane spekulací