Vůbec nevím, jak dál :( Prasklo moje scházení se s kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
23.6.13 10:28
@hanka.br. píše:
Tak se tak ptám, kde se i tady bere tolik diskuzí na téma Můj chlap se jen válí, práci nemá, korunu domů nepřinese, jen ze mě tahá prachy…když je to tak normální standard.
,,Normální,, ženská si chronického povaleče nevezme..vezme si ho ženská s nějakou,,poruchou,, která si řekne lepší něco než nic..povaleč to má v genech..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
23.6.13 10:29
@peggy.sl píše:
Každý se časem mění..něco jiného je řešit problémy když jsi zamilovaná a něco jiného, když máš děti a zamilovanost opadne..
A vůbec..chlapi jsou divní.. ;)

No já si spíš myslím, že se změní ženský, když mají děti.

• Citovat
  • Upravit
20557
23.6.13 10:29
@hanka.br. píše:
V tom vztahu je dítě - takže žádná škoda??

Nesouhlasím s udržováním vztahů za každou cenu..takže pro mě…žádná škoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
23.6.13 10:30
@peggy.sl píše: ,,Normální,, ženská si chronického povaleče nevezme..vezme si ho ženská s nějakou,,poruchou,, která si řekne lepší něco než nic..povaleč to má v genech..

Souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
20557
23.6.13 10:32
@donaga píše:
Když si cokoli pořizuješ, takpokud neplánuješ podvod, tak nepočítáš s tím, že to bude poruchový kousek. Každý vybírá dle svého nejlepšího svědomí a i v dobré značce, na kterou se píší jen dobré recenze, se najde jeden vadný kus.

Já už jsem toho viděla tolik, že s tou poruchovostí počítám tak nějak předem..takže mě potom, když na to dojde nepřekvapí nic.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.6.13 10:35
@donaga píše:
A proto tady taky podobné problémy neřešíš :lol:

Tak nějak..Každý víkend si ověřuji, že věrnost neexistuje.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
23.6.13 10:40
@peggy.sl píše:
Tak nějak..Každý víkend si ověřuji, že věrnost neexistuje.. :mrgreen:

Pokud máš správného partnera, tak existuje. :) Ale je potřeba člověka pořádně poznat, než jít do nějakého závazku a nedejbože si hned pořídit děti. Taky se nesmí změnit ženská, jak se ve většině případů stane, když dostane chlapa pod čepec. Já když vidím, co za kraviny některé ženské řeší, tak se nedivím, že chlapi prchají. :)

• Citovat
  • Upravit
20557
23.6.13 10:43
@smoulinka71 píše:
Pokud máš správného partnera, tak existuje. :) Ale je potřeba člověka pořádně poznat, než jít do nějakého závazku a nedejbože si hned pořídit děti. Taky se nesmí změnit ženská, jak se ve většině případů stane, když dostane chlapa pod čepec. Já když vidím, co za kraviny některé ženské řeší, tak se nedivím, že chlapi prchají. :)

Je pravda, že nejvíc nevěrníků se rekrutuje z chlapů co mají ženskou doma na mateřské..ti se shodují v tom, že jí,,hráblo,, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
23.6.13 10:48

@peggy.sl Ano protože většina ženských si myslí, že chlap s něma bude dělat ťuťu ňuňu hovínko, sopílek, chlapi takoví nejsou, ano pohrají si, ale nejsou nastaveni na to, aby celý den poslouchali o tom, co děťátko. Ženský to berou jako křivdu a už je zaděláno na problé. Ale to je to samý, jako by s vámi chtěl chlap celý den si povídat, jaká byla olimpiáda v televizi. Taky by to skoro žádnou ženskou nebavilo, ale chlapi tohle neřeší. Jenže ženské ano, jsou naštvané, podrážděné, nemají chuť na sex. Málokterá ženská na mateřské si s chlapem povídá o jeho práci. Myslí hlavně na svoje potřeby.

• Citovat
  • Upravit
20557
23.6.13 10:54
@smoulinka71 píše:
@peggy.sl Ano protože většina ženských si myslí, že chlap s něma bude dělat ťuťu ňuňu hovínko, sopílek, chlapi takoví nejsou, ano pohrají si, ale nejsou nastaveni na to, aby celý den poslouchali o tom, co děťátko. Ženský to berou jako křivdu a už je zaděláno na problé. Ale to je to samý, jako by s vámi chtěl chlap celý den si povídat, jaká byla olimpiáda v televizi. Taky by to skoro žádnou ženskou nebavilo, ale chlapi tohle neřeší. Jenže ženské ano, jsou naštvané, podrážděné, nemají chuť na sex. Málokterá ženská na mateřské si s chlapem povídá o jeho práci. Myslí hlavně na svoje potřeby.

Takže shrnuto a podtrženo: Mateřská je nejrizikovější období v životě páru.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
23.6.13 10:57

@peggy.sl A ja si zase myslim, ze pro materskou se rozhodli oba, dite jim nedonesl cap, ze… Takze ma chlap drzet hubu a krok a podridit se decku a vydelavat prachy :)

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
23.6.13 10:58

@peggy.sl Určitě ano, protože si to každý představuje trochu jinak. :) V podstatě chtějí oba zájem, ona o sebe a aby se otec zajímal o své děti, on o sebe, ale ženě už jaksi nezbývá čas, navíc má ty svoje děti a chlap jde stranou.

• Citovat
  • Upravit
20557
23.6.13 11:01
@chatwenna píše:
@peggy.sl A ja si zase myslim, ze pro materskou se rozhodli oba, dite jim nedonesl cap, ze… Takze ma chlap drzet hubu a krok a podridit se decku a vydelavat prachy :)

Vždyt joo..drží hubu a krok, ale píchat chodí jinam.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.6.13 11:05
@smoulinka71 píše:
@peggy.sl Určitě ano, protože si to každý představuje trochu jinak. :) V podstatě chtějí oba zájem, ona o sebe a aby se otec zajímal o své děti, on o sebe, ale ženě už jaksi nezbývá čas, navíc má ty svoje děti a chlap jde stranou.

Ale za to si žena může částečně sama..kdyby hned po narození pověsila chlapovi dítě na krk, tak by neměl na blbosti čas.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
23.6.13 11:06

Nedávno tady byla zajímavá diskuze o tom, jak snadno si tady lidé radí, že nejlepší se na vztah vykašlat a odejít bez ohledu na to, jestli je ve vztahu dítě nebo ne, bez ohledu na to, co o situaci víme. Z úvodního příspěvku zakladatelky víme pouze to, že má prima pracovitého chlapa, u kterého jí chybí hlazení a mazlení a dlouhá předehra v sexu, zkrátka ze zamilovaného romantika se stal chlap, co se snaží rodinu zabezpečit. Je možné, že je to fakt protiva, se kterým se nedá mluvit, ale je i dost možné, že je to starostlivý táta, který koukal jako blázen, když se dozvěděl o zradě zakladatelky, protože si nebyl vědom, že udělal něco špatně. Nikdo z vás tu rodinu nezná, ale už teď víte, jak používá svou ženu jako matraci, zřejmě bude v tom ženská, je to sobec a nejlepší je vyměnit ho za nový model, protože si to zasloužil, necita! Kdybych měla vyměnit svého muže za mazlivého kámoše pokaždé, když měl můj chlap hlavu plnou starostí a neměl náladu na moje stesky na MD…Chci říct, že mi přijde zvláštní, jak snadno se tady rodina rozbíjí, jak nikoho nezajímá to dítě, které už v rodině je, jen to, že chudák zakladatelka je nespokojená. Nevíme, jestli o sebe dbá, jestli je vůbec o čem si s ní povídat, jestli si sama nezájem nějak nezasloužila - respektive jestli není možné, aby ona sama zabojovala o vztah s otcem svého dítěte. Jo, ona s ní o tom mluvila, ale byl protivný - ovšem nevíme jakým tónem s ním mluvila, v jaké situaci, - podala to ze svého pohledu, který je podle některých diskutujících zaručeně správný. Ale že to byla ona, kdo tu rodinu zradil, to už je jaksi vedlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí